Ya 1.saati de mi almadılar. Bari onu alsalardı 7 dk içinYa açıktı zaten bişeye karıştırıp getirdiler girsin gözlerine, şimdi bi arkadaş dedi eski usulmüş o bende elmalı soda istiyom asla daha içemem o şeyi dicem hocaya vallahi.
Valla öyle queen sen nasılsın takip edemedim son durumları dualarımdasınız hepiniz. Benim iki gündür midem nanay. Bakalım babamla konuştum 5 gün yıllık izni varmış annem gelecekti yarın için dedim o zaman annem şimdi gelmesin haftaya birlikte gelin sen bir hafta kal beni işe getirir götürürsün dedim tamam dedi bakalım 1 haftayı daha çözdük gibiKendinihiçdurdurma canım öğretmenimşu durumda bile öğrencilerinin dersi boş geçmesin diye düşünen yüreğinden öperim. Hep senin gibilerle dolsun eğitim yuvalarımız
Bizde de aynı hesaplar 3 ordan alsak 5 şunu kullansak arkasından bi 5 daha yıllık iznin sonu.. Hani tabağın sonundaki ekmek kırıntılarını parmağını yalayıp banarsın ya o hesap..
Ama çok saçma bu zaten kana karışan karıştı 7 dakikada ister kus ister.. Töbe töbeeçok geçmiş olsun kuzucum ya
Kızlar ben anne sütü emsin çok istiyorum. Mamaya karşı değilim darda kalırsam kullanırım. Ama emmesini de çok istiyorum. Sağlık bakanlığının kırk sayfalık bir kitapçığı var onu okudum. Memeyi tutturma konusunda çok istekliyim inşaallah bir aksilik olmaz. Bebek 3 ay sonra bile memeye geçebiliyormuş biberondan sonra doğru teknik çok önemliymiş filanBu benim çok duyduğum bi senaryo. Bana da arkadaşlarım ilk başta inat etme mama konusunda diyor. Yazık değil mi bebeğe ya hastanede yatmış kıyamam
1 saati aldılar hatta 2yi de aldıalr ama kendi daktırım geçersiz dedi, bide Kustuğumu herkes duydu çünkü ben kusmaya giderken eşim bi soralım da öyle kusarsın felan diyordu ona laf yetiştircem diye zor yetiştim lavaboyaYa 1.saati de mi almadılar. Bari onu alsalardı 7 dk içinyada söylemeseydin keşke kustuğunu poff kurtulurdu biterdi
Ya inşallah hepimizin bebeleri emer tabiki de uğraşıcaz edicez biz doğumdan sonraki saatlerden bahsediyoruzKızlar ben anne sütü emsin çok istiyorum. Mamaya karşı değilim darda kalırsam kullanırım. Ama emmesini de çok istiyorum. Sağlık bakanlığının kırk sayfalık bir kitapçığı var onu okudum. Memeyi tutturma konusunda çok istekliyim inşaallah bir aksilik olmaz. Bebek 3 ay sonra bile memeye geçebiliyormuş biberondan sonra doğru teknik çok önemliymiş filanhem anne için çok kolay olur meme hem bebek için ama 2 sene emzirmekte istemiyorum doğruyu söylemek gerekirse 1 sene bana niyeyse ideal geliyor. Bakalım inşaallah Allah tüm annelerin gönlüne göre versin. Benim bir arkadaşım mesela emzirmek için online ders bile almış emmeyince emmiyor. İnşaallah bizim bebekler emer.
Ahsjshah küçük hesaplarla geçiyor yaşamValla öyle queen sen nasılsın takip edemedim son durumları dualarımdasınız hepiniz. Benim iki gündür midem nanay. Bakalım babamla konuştum 5 gün yıllık izni varmış annem gelecekti yarın için dedim o zaman annem şimdi gelmesin haftaya birlikte gelin sen bir hafta kal beni işe getirir götürürsün dedim tamam dedi bakalım 1 haftayı daha çözdük gibiAllah büyük yağdırıyor mevlam
Evet çok önemli ama ilk başlarda sutun gelmesi zor oluyor ee cocukda ac oluyor yani illa anne sutu diyerek cocugu ac birakmayalim diyoruz zaten ikinci üçüncü gün gelmeye başlıyor süt birde benim sol gosus ucum çıkmamıştı bebekde tutamıyordu makineyle biraz çekip ucunu çıkarıyordum makine çekimi kuveetliya sonra bebeğe veriyorudum böyle böyle ucu çıkmaya başladı aklınızda olsun benim kızım 1 yaşına kadar emdi kendi bıraktı keşke emseydi ama emmeyi sevmeyen bir çocuk şimdide yemek yemeyi sevmiyor bilmiyorki hayatının en büyük hatasını yapıyor büyüyünce anlayacak amaKızlar ben anne sütü emsin çok istiyorum. Mamaya karşı değilim darda kalırsam kullanırım. Ama emmesini de çok istiyorum. Sağlık bakanlığının kırk sayfalık bir kitapçığı var onu okudum. Memeyi tutturma konusunda çok istekliyim inşaallah bir aksilik olmaz. Bebek 3 ay sonra bile memeye geçebiliyormuş biberondan sonra doğru teknik çok önemliymiş filanhem anne için çok kolay olur meme hem bebek için ama 2 sene emzirmekte istemiyorum doğruyu söylemek gerekirse 1 sene bana niyeyse ideal geliyor. Bakalım inşaallah Allah tüm annelerin gönlüne göre versin. Benim bir arkadaşım mesela emzirmek için online ders bile almış emmeyince emmiyor. İnşaallah bizim bebekler emer.
Dün evimize geldik cnm dün iyiydim. Bugün de wc harici hiç kalkmadım ama baya kasılmam var. Canımı acıtmıyor hastanedeki gibi ama ben olduğunu hissediyorumValla öyle queen sen nasılsın takip edemedim son durumları dualarımdasınız hepiniz. Benim iki gündür midem nanay. Bakalım babamla konuştum 5 gün yıllık izni varmış annem gelecekti yarın için dedim o zaman annem şimdi gelmesin haftaya birlikte gelin sen bir hafta kal beni işe getirir götürürsün dedim tamam dedi bakalım 1 haftayı daha çözdük gibiAllah büyük yağdırıyor mevlam
Ben de memede çok ısrarcıyım ama yenidoğduğunda süt hemen gelmezse de mama hazırlayıp o memedeyken enjektör le ağzının kenarından veririm ben (Allahım noolur emebilecek vakitte doğsun, çok aminnn) oğlumda ilk 7 ay sadece anne sütü verdim ama anam ağladı yani damla damla biriktirdim, bol bol değildi öyle ama sebat edince oluyor. 3.ayından sonra memeye döndü bide öncesinde hep sağarak verdim. Emsin diye de çok inat ettim uğraştım muzaffer oldumKızlar ben anne sütü emsin çok istiyorum. Mamaya karşı değilim darda kalırsam kullanırım. Ama emmesini de çok istiyorum. Sağlık bakanlığının kırk sayfalık bir kitapçığı var onu okudum. Memeyi tutturma konusunda çok istekliyim inşaallah bir aksilik olmaz. Bebek 3 ay sonra bile memeye geçebiliyormuş biberondan sonra doğru teknik çok önemliymiş filanhem anne için çok kolay olur meme hem bebek için ama 2 sene emzirmekte istemiyorum doğruyu söylemek gerekirse 1 sene bana niyeyse ideal geliyor. Bakalım inşaallah Allah tüm annelerin gönlüne göre versin. Benim bir arkadaşım mesela emzirmek için online ders bile almış emmeyince emmiyor. İnşaallah bizim bebekler emer.
Eşin de yaa ilahii1 saati aldılar hatta 2yi de aldıalr ama kendi daktırım geçersiz dedi, bide Kustuğumu herkes duydu çünkü ben kusmaya giderken eşim bi soralım da öyle kusarsın felan diyordu ona laf yetiştircem diye zor yetiştim lavaboya
Sorma bundan sonrada düşük tansiyondan salmazlarmışKız durr sen de birini düzeltirken öbürünü bozcan
Belki okudukların icinde karşılaşmışsındir, resimdekinde cocugun ayina göre ucundaki deliğin büyüklüğü değişiyor. Sen sağdığın sütü, eger sütün yoksa mamayı bu şekilde göğsüne bantla tutturduğun aparatla bebege içiriyorsun. Hem göğüsten sütün cabuk gelmesini sağlıyor hemde bebek annesinin memesini emerek extra destekle karnı doyuyor. Eğer ihtiyaç olursa benim niyetim bu tekniği kullanmak.Kızlar ben anne sütü emsin çok istiyorum. Mamaya karşı değilim darda kalırsam kullanırım. Ama emmesini de çok istiyorum. Sağlık bakanlığının kırk sayfalık bir kitapçığı var onu okudum. Memeyi tutturma konusunda çok istekliyim inşaallah bir aksilik olmaz. Bebek 3 ay sonra bile memeye geçebiliyormuş biberondan sonra doğru teknik çok önemliymiş filanhem anne için çok kolay olur meme hem bebek için ama 2 sene emzirmekte istemiyorum doğruyu söylemek gerekirse 1 sene bana niyeyse ideal geliyor. Bakalım inşaallah Allah tüm annelerin gönlüne göre versin. Benim bir arkadaşım mesela emzirmek için online ders bile almış emmeyince emmiyor. İnşaallah bizim bebekler emer.
Dökülüyoruz resmen grupcanakKızlar hamilelik benim için sanki daha da zorlaşıyor. Mesela uzun süre yürüyünce kasıklarım sızlıyor. Uzanınca kalkamıyorum kalksam hemen adım atamıyorum ayağımı yer basınca ağrım oluyo. Diğer kalan aylar beni vinç ile kaldıracaklar gibi geliyor bana
Al benden de o kadar bugün temizlik yaptım tüm gün ama dinlene dinlene. Şu an belim bacaklarım genital bölgem her yerim ağrıyorKızlar hamilelik benim için sanki daha da zorlaşıyor. Mesela uzun süre yürüyünce kasıklarım sızlıyor. Uzanınca kalkamıyorum kalksam hemen adım atamıyorum ayağımı yer basınca ağrım oluyo. Diğer kalan aylar beni vinç ile kaldıracaklar gibi geliyor bana
evet canim normal çıktı sonuclar şükürSonucun çıktı mi? Ayy inshallah birdaha gerek kalmaz Bununla atlatirsin
Herkese güzel hafta sonları. Ama bi video izledim. İçim acıdı yapılan muameleye üstelik tam uyumuşken yavrucagız. Nolur siz anne olarak izin vermeyin böyle şeylere yaaannemin bi komşusu da yaptı torunu olan minnacık bebeğe; neymiş efendim gözlerine sürme sürülürse bebekken, büyüyünce sürmeli gözleri olurmuş. Yahu Allah aşkına , bi dur mantıklı ol, her gün deli gibi makyaj yapıyoruz , kalıcı olsun diye başka başka ürünler kullanıyoruz , bu genetik bi şey diyen biri de çıkmamış. Burdaki kadın Hintli ya da Pakistanlı ama bizde de olduğunu bilmek insanı üzüyor. 3. Sınıf bi makyaj malzemesi, tertemiz bi bebeğe kullanılmamalı, bi de annesi üstüne pudra yapıyor ki çıkmasın hemen. Bebek bu ağlar , her yeri siyah olur, en kötü risk de enfeksiyon. Aklım almıyor kusura bakmayın. Herkesin anneliği de insanlığı da kendine tmm ama, genetikle, davranışla geliştirilemeyen şeylerin sürmeyle, şunla bunla değişeceğini zannetmeyelim lütfen. Bu bebek hurafelerine karşıyım cok fazla. İçim mahvoldu şunu izlerken.
Mesela seye de karşıyım. İlk 40 gün tırnağı kesilmez, ya da bebekle dışarı çıkılmaz fln. Yüzünü mü çizsin bebek o sürede, anne evde kalıp bunalıma mı girsin ? Ya ne alaka ? Televizyonda hocalar bas bas bağırıyor böle bi şey yok diye. Bunun dışında daha birçok sey var zaten de tövbe tövbe. Pusulası kur an olan aklı basında insanlara yakışmıyor bunlar bence. İlk bebeği olan arkadaşlarımın yanında bu tarz şeyler söyleyen insanlar olmaz inşDellendim yine
ben doğduğumda anneannem beni
tuzlamış
düşünürken bile dayanamıyorum el kadar bebeyi nasıl yakarsınız tuzla
Dertlenmek için cok erken zaten. Kaldı ki, bebek doğduğu andan itibaren emme refleksiyle doğuyor. Su an bunun egzersizlerini yapıyor karnında bile. Doğduğu süreden sonraki bikaç gün sütün gelmemesi durumunda; bebek sırf sarılık olmasın aç kalmasın diye mama verince, meme reddi yaşanmaz.Kızlar ben anne sütü emsin çok istiyorum. Mamaya karşı değilim darda kalırsam kullanırım. Ama emmesini de çok istiyorum. Sağlık bakanlığının kırk sayfalık bir kitapçığı var onu okudum. Memeyi tutturma konusunda çok istekliyim inşaallah bir aksilik olmaz. Bebek 3 ay sonra bile memeye geçebiliyormuş biberondan sonra doğru teknik çok önemliymiş filanhem anne için çok kolay olur meme hem bebek için ama 2 sene emzirmekte istemiyorum doğruyu söylemek gerekirse 1 sene bana niyeyse ideal geliyor. Bakalım inşaallah Allah tüm annelerin gönlüne göre versin. Benim bir arkadaşım mesela emzirmek için online ders bile almış emmeyince emmiyor. İnşaallah bizim bebekler emer.
Desene Urfa kadınları göz doktoruUrfa da da bebeklerin gözlerini hep böyle yapıyorlar. Onun özel sürmesi var. Her sürme olmuyor. Dogal diye biliyorum. Hatta enfeksiyon kapmasın ilerde gozu ağrımasın diye yapılıyormuş bu. Bide sürmeli olsun diye yapan var. E kimse sürmeli gibi degil demekki boşuna yapıyorsunuz dedim kac tanesinegozu saglikli olsun diye yapıyoruz diyorlar. Ben asla yapmayi düşünmüyorum.
Kiz bizi de hep tuzlamislar. Annem abimi tuzlamamis sanirim. Ona hala bunu tuzlamadim o yuzden kokuyor der. Hatta tuzlamayinca cocuk cabuk pişik oluyormus
Insallah içgüdüsel annelik benim.gibi.korkan acemi annelere yüklenir. Hicbirsey yapamayacakmisim anlamayacakmisim gibi bir hisle yaşıyorum şu an. Resmen bebeğime yetememe kaygısı yaşıyorum.Desene Urfa kadınları göz doktoruşaka gibi
Anneciğinin de ellerinden öperim ama erkekler testreron salgıladıklarından, ergenlikten itibaren bize göre daha farklı kokarlar. Çözümü tuz olsa ohoo yalan mıaman sen ben bu hataya düşmeyelim … oğlumu tuzlamadım, bepantol baby pişik kremi ya da mustela pişik kremi kullanabilirsin bır gün içinde geçer zaten. Ha bi de aklıma gelmişken, pudra ve bebek yağı pişik için kullanılmaz. Doktorun söyler zaten.
Ama pişiğin tek sebebi altı pis olunca hemen temizlememek kaynaklı olmayabilir, ya da sıcak kaynaklı olmayabilir. Bazı bebeklerde besin allerjısı de o şekilde etki gösterebilirmiş. Zaten zmnla çözersin kendin de ama doktor da uyarır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?