2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
MS hastasıyım yazan sen miydin queen geçen gördüm bi arkadaş yazmış yazmadım ama dua ettim benim annem MS hastasıydı. MS hastalığında emzirme dönemleri atakları tetikliyor nedense. Benim annem bizi güzel emzirmiş çok şükür de emzirmeden sonra atak dönemleri olmuş hep. Rabbim şifadan geri koymasın anneleri olarak bebişlerimizin başında olalım anne sütünden binlerce kat değerli Anne sütü de kıymetli ama anne kadar değil. Ne demişler analı kuzu kınalı kuzu .

Kizlar benim 2 gundur belden asagi kemiklerim pert. Oturma kemiklerim ic uyluklar birlesim yerleri pelvis bolgesi agriyo ya yataga cikarken bile ayrilacak saniyorum çati agrisiymis bu yasayan var mi?
Ben gece dönerken bile ağrıyor hatta katır kutur ses geliyor bazen

Kizlar benim 2 gundur belden asagi kemiklerim pert. Oturma kemiklerim ic uyluklar birlesim yerleri pelvis bolgesi agriyo ya yataga cikarken bile ayrilacak saniyorum çati agrisiymis bu yasayan var mi?
İşte bende de o var. Bacaklarımı açamıyorum. Doktorum demişti zaten. Bundan sonra zorlanacaksın diye

İlk doğumumda (sezaryen) sütüm ilk gün geldi. Oğlum memeyi de tuttu. Ancak sütüm azdı ve oğlum çok iştahlıydı. Bu yüzden 1 yaşına kadar meme+mama devam ettik(mamayı azaltarak) . Şu an 16 aylık, hala emiyor. Dediler ki hamilesin memeden kes, kıyamadım, kesemedim. Zehirlenir dediler , şükür bir şey olmadı. O zaman karnındaki erkektir , o yüzden etkilememiştir dediler, karnımdaki kız :) sonuç; oğlum memeye aşırı meraklı, gece gündüz demeden keyfi emiyor. Ne zaman isterse o zaman kendisi bıraksın istiyorum .

Sanki ikinci kez anne olanların işi kolaymış gibi geliyor bana halbuki belki de daha da zor bir tarafta bir çocuk diğer tarafta yeni bir bebek. Ama tecrübenin illaki faydası olur İnşaallah hepimiz emziririz
Aslında 2ler daha zor bence. İlk çocuk gündüz uyuyunca sen d e uyuyorsun dinlemiyorsun ama 2.lerin öyle bir şansı olmuyor. Yakın çevremde hiç bebek bakımıyla ilgilenebileceğim biri olmamıştı ona rağmen eve 1800g gelen oğlumla aşırı gazlı oluşu ve sürekli sağarak beslemem dışında hiç sorun yaşamadık. Genlerimizde var annelik, herkes kendince en güzelini yapacak
Malesef benim cnm evet. İnşallah atak falan olmadan sakince geçiririm tüm süreçleri

Günaydın kızlar bugün idrarımda hafif yanma var gibi randevum salı günüydü. Sizce o güne kadar beklemek riskli olur mu hemen mi gitmeliyim
Canım bol su iç baharatlı acı asitli bişeyler yeme bugün bakalım, benim dr testler temiz çıkınca bunlara dikkat et demişti, asit üretiyor yediklerimiz oda yanma yapabilir bide kaşınma için demişti özellikle bana, dikkat edince iyi geldi

R Renklirenkli resim atmıyosun diyodun canım dedim hemen atayım tulum almamıştım pek bunları aldım, bazen bir bakıyorum abartmışım baya sanki

Eklentiler

• 38726B94-0BE3-4742-ADDF-2F53209094DC.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 8D364892-0240-4098-815B-C51D274479CE.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 54
Selam kızlar herkese mutlu pazarlar
ben mutsuzum
ben çok kıskanç oldum, zaten çok kıskançtım. eşime karşı yani. adam nefes almadan çalıştığı halde, sürekli beraber olduğumuz halde, ne yapıyor diye kurcalıyorum sürekli. gözünün değdiği yere kadar kontrol etmek istiyorum her şeyi. onun da huzurunu kaçırdım. kendimi güzel bulmuyorum artık. ne zamandır bakımsız kaldım yapasım da gelmiyor. kaşlarıma bakarken ağlamak istiyorum. kendime olan özgüvenim düştü sanki. dün patladığım nokta oldu, çünkü o kadar asabileştim ki artık bi müşterimizle tartıştım. çok terssin dedi bana ve çekip gitti. evet öyleyim dedim. tahammülüm de kalmadı hiçbir şeye. neden bu süreci herkes gibi rahat ve huzurlu geçiremiyorum bilmiyorum. çok şükür bir sorunum da yok, nankörlük yapıyormuşum gibi düşünüyorum. hangi
bir düşüncemin altında ezileceğimi şaşırdım. bu gidişle lohusa depresyonuna da girerim diyorum. sanki hiç bitmeyecekmiş gibi...

Boyle seyler yasamiyorum ama bence normaldir be kuzum. Hamilelik kadinin cok hizli bir degisim sureci yasadigi bir donem resmen yani cok gorulmemeli bence bu hareketler. Beden degisiyo ruh degisiyo hormonlar degisiyo kolay mi bin tane dusunce kaygi.. hic kendini uzme sakin kalmaya calis iyi dusun la havle çek sinir geldigi zamanlar bebegini dusun o dogduktan sonra zaten zamanla toparlanir yoluna girer her sey

Benimde geçtiğimiz haftalarda aşırı asabileştiğim bi dönem oldu eşim çok sabırlıdır onun bile sınırlarını zorladığımı hissettm ama kendime engel olamadım. Bence sürecin basıl geçtiğiyle ilgili değil tamamen hormonlardan

Balsın kadın

aynen sinirlendiğim zaman dua okumaya çalışıyorum sürekli en iyi o geliyor. inşallah öyle olur ve zaman çabuk geçer, bebişimi o kadar üzdüm ki zaman zaman, inşallah sakin bir bebek olur
evet hormonlar insan hergün ağlayacak bir sebep bulabilir mi ben buluyorum valla. bu düşüncelerle kendi içimde yaşıyorum ama dışarıya yansıdığında sıkıntı çıkıyor

Su yazdığını kendim yazmışım gibi okudum bence de 2.lerde herkes daha rahat oluyorsun diyor. Bakalım nasip tabi ama ilkine göre daha az şanslılar bence de

R Renklirenkli resim atmıyosun diyodun canım dedim hemen atayım tulum almamıştım pek bunları aldım, bazen bir bakıyorum abartmışım baya sanki
Valla aklım kalmıştı sende haftasonu alışverişte olcam diyince cok iyi geldi demi minnacık şeyler almak valla cok güzel olmuş şapkaları da cok şirin sağlıkla giysin yavrun inş

Bebeğim içindeki enerjiyi pozitife dönüştürmeyi dene elinden geldiği kadar. Hormonlara zar zor alıştı vücudumuz. Son üç ay kaldı. Sonrasında da bu hormon yüklemesi bitince , bi başka dalgalanma başlayacak cunku. Az cok biliyorsundur ; bu sefer lohusalık depresyonu sarmasın hiçbirimizi , Rabbim korusun.
Ama yalnız değilsin. Hepimizin az cok göbeği çıktı, kıyafetlerimiz eskisi kadar güzel durmuyor vs. Özgüven haliyle düşüyor zaten. Ama sadece dış güzelliğinin sayesinde yürümez ilişkiler ki. Bi de böyle düşün. Aynı şekilde eşin 3-5 ay evladı için kilo alsa, azcık huysuzluk etse; hemen etrafta kaç kadın var diye mi düşünecek miydin sen sanki ? O da yapmaz. Kaldı ki yapacaksa da, her zmn yapabilir o ihtimal sen kendini en güzel hissettiğin anda da var. Kaldi en güzel kadınlar bile aldatılıyor cirkşn kadınlarla. Konu güzellik çirkinlikte de değil. Kıskansan da az bi süre daha caktırmamaya bak yavrum. Birbirinizin huzurunu kaçırıp, ağzınızın tadını kacırmayın boş yere. Çocuğunuza odaklanın. Cocuk olmadan, özgürce kahvaltıya çıkın hafta sonu ; arkadaşlarınızla buluşun, arabayla gezin fln işte

Aminnnn kuzum inşaallah Allah tüm süreçlerini kolaylaştırsın inşaallah hep dualarımdasın inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…