2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben hala annemin biyerlerde oldugunu düşünüyorum. Mesela çarşıda memleket ziyaretinde gezemeye gitmiş ama gelicek. Evdeyken belki başka odada mutfakta. Yoksa bitmiyor gecmiyor. Ben boyle seyler düsünürken araya başka şeyler giriyor başka iş güç meşgale. Unutuyor insan.

Bende herşeye ağlıyorum alınıyorum sanki kimse anlamıyor düşünmüyor aslında böyle değildim kendimi kötü hissediyorum

ne ara bu hale geldim bilmiyorum ya normalde canım istediğinde çok paspal gezerdim ve umrumda olmazdı. aldatılmak değil de, güvenim sonsuz bu konuda, ya başka bi kadın gözüne güzel gelirse diye deliriyorum tövbe yarabbim. en son çok kızdı artık bu kuruntuların zarar veriyor bize dedi. zaten derdim kendimle bunun da farkındayım.

ya bi de bu konuda en gıcık olduğum şey bizim toplumumuzda insanların hamile kadınların sürekli kilosunu görünüşünü konuşması. şu kişi hamile şu kiloyu almış bu kişi hamile ne biçim şişmiş. yok efendim sen böyle olma dikkat et kendine. mesela
bu hafta bi kadın ortamına gireceğim şimdiden derdine düştüm ne giysem de zayıf görünsem diye. çünkü biliyorum herkes beni inceleyecek hamileyim diye. en son biri demişti ki “erkek bebek güzelleştirir derler ama sen çok soluksun”
ay bunu insan nasıl der ama diyorlar.
biraz bakım yapmaya zorlayacagim kendimi belki iyi gelir. saçımı da boyatmak istiyorum yarısı başka renk yarısı başka renk oldu kuaföre giderken boyayı kendim mi götürsem? var mı bitkisel boya önerisi?

Bende herşeye ağlıyorum alınıyorum sanki kimse anlamıyor düşünmüyor aslında böyle değildim kendimi kötü hissediyorum
evet ben de kimsenin beni anlamayışına sinir oluyorum. içim kan ağlarken güler yüz full neşe bekliyorlar. sürekli güleceğim, anlayışlı olup alttan alacağım. insan ağzının tadıyla bi depresif olup ağlayamıyor bile.

Aynı sorun bende de var. Ben kendimi hiç kilolu görmemiştim özgüvenim yerlerde. Aslına bakarsan bu iş güzellik meselesi de değil. Kendi değerini bilme meselesi diyorum çocukluğumda mı bi problem var neden böyle düştü özgüvenim. Benim eşimin instasını bir sürü kız ekliyor. Kimseyi de suçlamıyorum birlikte fotomuz durmuyor çünkü. Ben kıskanç biriyim eşim benden kıskanç o küçücük fotoğraf yerinden büyütüp bana bakarlarmış. İş arkadaşları varmış filan. Ben emoji koy en azından demiştim koymamış. Geçen hafta bir tane kız eşimi eklemiş. Kız afet gibi bende yarmagül gibiyim kıskançlıktan gözüm döndü. Emoji koysan eklemezdi. Bilerek koymuyorsun filan derken. Öyle nir kavga ettik ki anlatamam. Boşanıcam senden bile dedim 3 gün küs kaldık. Sen bana güvenmiyor musun mevzuları filan derken instasını silmiş. Ben instasını silmesini istememiştim. Sadece birlikte bir fotomuz olsun demiştim. Herneyse özgüvenim düşük işte. Ya aslında aklım biliyor yapacak adam ilik gibi de olsam yapar, dört duvar arasında yapar. Yapmayacak adam da hiç dikkat etmesen de yapmaz. Ama işte kendimi durduramıyorum. Hamilelikten mi acaba eşim hamilelikten çok hassaslaştın diyor ama ben hala kendimi haklı görüyorum.

ben sevgilim değil ama ailemden birinin ihanetine şahit olmuştum benim manyaklığım buradan geliyor yani genel kıskançlığım senin de belki geçmişinde vardır böyle bir hikaye. ama hamilelikten sonra kendimle ilgili dertlerim başladı. hem hormonlar hem yaşam tarzı vs.
Geçecek inşallah hepsi

Kızlar çok ciddi soğuk algınlığı yaşıyorum hava taktılar parol taktılar ama fayda etmiyor tüm vücudum kırılıyor ve şiddetli grip . Gebelikte minoset kullanan var mı parol artık fayda etmiyor ıhlamur limon hep denedik ama azalmıyor

Fesat insan konuşur ancak o şekilde. Cok ayıp ama ya. Hamile olmaSa bile insanın gücüne gider bu tarz laflar.
İlk hamileliğimde çalışma ortamımda bu kadar olmaSa bile, can sıkan bi kaç kişi olmuştu ne hikmetse. Kaldı ki ben onlara iyilik edip, arabamla bi yerlere fln bırakıyordum.
Saçını boyat tabii ya, bak nasıl iyi gelecek. Bir de havalı fön çektir ohhh sefan olsun. Belki çılgınlık yapıp oje sürersin. Boyayı kendin de götürebilirsin aslında, hem bilindik marka olur, ama kuaförün kullandığı markayı biliyorsan, o da olur.
Bak sabah kahvaltıya gittik, bahaneyle hazırlandım. Eve geldik, pijamalarımı giydim ama fondötenimi fln silmedim, böyle Kendimi İnan ki daha iyi hissediyorum oysaki ufacık bi şey. Böyle ufak tefek seyler aslında bizi mutlu eden. Azcık kendine vakit ayırırsan halloluyor.
Tmm sen şahit olmuşsun da o yüzden etkilenmişsindir. Ama ben yapı olarak mesela, birinden bir olayı duysam bile kendime ders çıkartıyorum sanki basıma gelmiş gibi. Emin ol kadın olarak , belki erkek olarak da aynıdır bilemiyorum, hepimizin işinde benzer duygular vardır. Sadece hamilelik döneminde aklına gelmiyor insanın. Rabbim korusun saklasın hepimizin evini, evliliğini . Mutluluğumuzu daim etsin, çocuklarımıza güzel birer örnek anne baba ve karı koca olmayı nasip etsin. Bize de feraset versin Rabbim ki; anlayalım kim neyi ne niyetle söyleyıp yapıyor diye ve uzak tutabilelim böyle insanları.

Ya ben çevremden çok duyuyorum birde benim kınamın bir gün öncesinde çok yakın bir arkadaşımı kınama çağırmıştım. Bak kesin bekliyorum filan diye. Yeni bebekleri olmuştu birde. Sonra eşinden konu açılınca biz boşandık dedi ben şok ne diyorsun filan derken beni aldattı dedi. Ben tabi gruptan çıkıp diğer kızlara ne diyor bu ne aldatması çok mutlulardı filan dedim ama gerçekmiş. Adamda kabul etmiş inkar etmemiş. Kına sabahında eşime sarmıştım insanoğlu çok tuhaf etkilenmiyorum desede öyle bir etkileniyor ki. Çokta sevdiğim bir arkadaşım. Tam düğün arifesi baya etkilenmiştim. Neyse Allah uzak etsin. Artık her şer 1 tık yakınımızda Allah kötülerden uzak etsin diyeceğiz başka çaresi yok. Adamlara sarmanın da anlamı yok.

Merhaba medicana Kerime hanim a gidiyorum ben canim
Bende onunla başlamıştım ama ücret ödememiz gerekmeyen kontrol randevusuna gitmistim bir kere o kadar kötü davrandi ki cinsiyete bile bakmadi. Sonra Nadir beye gittim ona da soru sordum WhatsApptan bir kere cevap vermedi.

Loreal inoa ile kendim boyadım canım sıfır koku çok memnun kaldım doğum sonrası da aynı markaya devam ederim

Ben amonyaksız bir boya kullanıyorum kuaförümde var kendide. Adı galiba bio bişi … biraz daha pahalı ama daha uzun sürüyor beyazların çıkması gerçi senin beyazın yoktur ama akması uzun sürüyor. Hamilelik sonrası da kullanıcam ben bu boyayı.
Bana da neler neler diyorlar sanırım yaş ilerleyince daha az takıyor insan. Bence kendini şanslı hissetmelisin ve her sabah şükürle uyanmalısın. Çünkü senin yerinde olmak için neler verebilecek kadınlar tanıyorum. Sana laf söyleyenlere “ben herşeye razıyım çocuğumla kocam iyi olsun sağlık olsun gerisi boş” dediğinde acaba sana söyledikleri lafların artık önemi olacak mı.
Şu da bir gerçek o laf söyleyen insanlar aslında kendilerini anlatıyorlar. Çünkü insanoğlu her zaman kendi mutsuzluğuna ortak arar. O sana soluksun diyenin suratı çok mu kanlı canlı makyajsız acaba nereme benziyordur. Ya da eminim güzelleşmek için çabalıyordur. Bence Bu da onu senin soluk teninden daha çirkin ve mutsuz yapar!

Valla ben de ayniyim ,otursam kalkamiyorum resmen, hele ki yürümek iskence. Dogumdan sonra izin lazim olacagi icin 37. Haftama kadar ojula gideceğim, gerçi dersim üç gün ama yine de iste ev cocuk okul yoruyor. Insallah sag salim geliriz son günlere kadar.

Zafersan bende cok çekiyorum insanlardan. Birqz cevrem geniş hergun ister istemez birsuru insanin yorumuna maruz kalıyorum. Iyi olsam iyisin ha biz hamileyken sürünüyoruk diyorlar. Kotu olsam daha şimdiden böyleysen sonu hic gelmez diyorlar. Neşeli olsam hormonların etkilemiyor. Üzgün olsam bebeğini düşün. Erkek çocuğu karinda olur senin kalcan büyümüş dedi dun 2 kisi karnim yokken nerede diyorlardı. Simdi baya belli etmiş.... Yani herkes toplanmış yorum yapmaya adamış kendini.
İster istemez takiyordum bende. 10 gundjr karar aldım 30 kilo da alsam aldırış etmeyecem. Dun kalcan cikmis diyenlere mecbur hamileyim biryerlerim çıkacak iste. Nasil olduğum önemli değil. Dogumdan sonra ben sekle girerim tekrar dedim

Ben oğlumla fırına girerken karnına oğlunun topunu mu sakladın dedi teyzenin biri şaka mı dedim aa hamile misin top sandım gerçekten kusura bakma dedi insanlar hep konuşacak baya baya konuşacaklar hem de hiç bitmiyor.. oğlum var kızım olacak geçen gün bir kadın hemen peşine 3’üncüyü de yapın bir kız daha lazım dedi.. böyle komiklikler şakalar insanlar bir tuhaf müsade et karnımdakini doğurayım da Allah evladı olmayana versin artık cahil çokobastikler ya

Ay herkes aynılarını yaşıyor muhtemelen buinsanların ağzı neden durmuyor, ama aldırış etmeyin ben asla 3. Şahısların söyledikleriyle ilgilenmem gerekiyorsada kırmadan cevap veririm.
Bu aradageçen bir yerde okudum hoşuma gitti çok kilo almışsın falan diyen insanlara sana anca hamileyken yetişebildim deyiverin

Güzelim hiç öyle hissetme, çok güzelsindir eminim ben aynaya bakıp kendime kraliçe diyorum anne güzelliği geldi kız sana diyorum toparliyorum psikolojiyi hatta yüksek sesle söylüyorum ki eşim de dediklerimi desteklesin

Valla ben dayanamam gibi geliyor bana. 32 de izne ayrılırım gibi geliyor. Biraz uzak yerde çalışıyorum yol filan kışın kar yağışı filan gözümü korkutuyor. Risk almak istemiyorum.

Denecek söz çok canım aslında. Mesele söyleyebilmekte. Onlar kadar arsız olsan ağzını açıp söylersin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…