- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Haklisin kuzum degisik davranislar da olabiliyor yok diyemem biz bi sorun yasamadik cok sukur basladigimizla devam edelim dedik, bilirsin cok fazla alternatifimiz olan bi sehirde yasamiyoruz arkadaslarimiz cevremiz kimden memnun kaldiysa dogumu guzel gectiyse bizde ona tutunuyoruz haliyleBende onunla başlamıştım ama ücret ödememiz gerekmeyen kontrol randevusuna gitmistim bir kere o kadar kötü davrandi ki cinsiyete bile bakmadi. Sonra Nadir beye gittim ona da soru sordum WhatsApptan bir kere cevap vermedi.
Aynen benim ilki sezeryan olduğu icin bu da sezeryan olacak Gültekin beyin sezeryanini övüyorlar ama cok sessiz biriymis sormazsan konusmuyormus is yerinden bir arkadasim Sultan hanımda sezeryan olmuş memnun olduğunu söyledi sanırım bu seferde ona gideceğimHaklisin kuzum degisik davranislar da olabiliyor yok diyemem biz bi sorun yasamadik cok sukur basladigimizla devam edelim dedik, bilirsin cok fazla alternatifimiz olan bi sehirde yasamiyoruz arkadaslarimiz cevremiz kimden memnun kaldiysa dogumu guzel gectiyse bizde ona tutunuyoruz haliyle
Sezeryan olacaksan levent beyi oneririm ben cok sevdim onu devletteyken bi kac kez gitmistimAynen benim ilki sezeryan olduğu icin bu da sezeryan olacak Gültekin beyin sezeryanini övüyorlar ama cok sessiz biriymis sormazsan konusmuyormus is yerinden bir arkadasim Sultan hanımda sezeryan olmuş memnun olduğunu söyledi sanırım bu seferde ona gideceğim
Geçmiş olsun canım fena kapmışsın demekkiKızlar çok ciddi soğuk algınlığı yaşıyorum hava taktılar parol taktılar ama fayda etmiyor tüm vücudum kırılıyor ve şiddetli grip . Gebelikte minoset kullanan var mı parol artık fayda etmiyor ıhlamur limon hep denedik ama azalmıyor
Nasıl oldun canım. Çıktın galiba hastaneden oğluna kavuştun değil miGeçmiş olsun canım fena kapmışsın demekkiminoset alabilirsin tabi ama ne kadar efektif olur tartışılır. Evde okul çocuğu var mı sende o mu getirdi acaba.. Oğlum sağolsun ağzıma hapşırıyor mübarek her seferinde bakıyorum tüm çocuklar hasta, oradan velilere, çocuk yoksa veliler aracılığıyla işyerlerinden büyüklere.. Korkunç bi salgın var. Acil şifalar canım. Karabiber bal limon az zencefil yiyebilirsen belki o da şifa olur
Canım üniversitede Çağlar bey var ablamın doktoruydu. Ablam önce dış gebelik geçirdi tüplerden biri alındı sonra doğal yolla ikizleri oldu. Çağlar hocam çok ilgilendi ki ikizler 5 yaşında hala da görüşürler. Tavsiye ederim.Aynen benim ilki sezeryan olduğu icin bu da sezeryan olacak Gültekin beyin sezeryanini övüyorlar ama cok sessiz biriymis sormazsan konusmuyormus is yerinden bir arkadasim Sultan hanımda sezeryan olmuş memnun olduğunu söyledi sanırım bu seferde ona gideceğim
Günaydın.. Çıktım cnm cuma her şey iyiydi evde ama ctesi baya kasılmam oldu, dün de idare ediyordu bazen var bazen yok.. Hastaneye ilk yattığımda vajinal kültür alınmıştı temizdi, çıkarken de almışlardı dün sonucu çıkmış e. Coli üremiş sinir oldum ona. Hastaneden kapmışımdır muhtemelenNasıl oldun canım. Çıktın galiba hastaneden oğluna kavuştun değil mi
Çaglar beye de randevu bulmak o kadar zor ki sistemin bi kere musait oldugunu gormedim gidip universiteyi bekleme şansim da olmadi keske biraz daha imkanlarin fazla oldugu bi sehirde olsaydikCanım üniversitede Çağlar bey var ablamın doktoruydu. Ablam önce dış gebelik geçirdi tüplerden biri alındı sonra doğal yolla ikizleri oldu. Çağlar hocam çok ilgilendi ki ikizler 5 yaşında hala da görüşürler. Tavsiye ederim.
Canim cok gecmis olsun bu da bi sinav oldu sana gercekten ama onsaAllah sonu guzel olacakGünaydın.. Çıktım cnm cuma her şey iyiydi evde ama ctesi baya kasılmam oldu, dün de idare ediyordu bazen var bazen yok.. Hastaneye ilk yattığımda vajinal kültür alınmıştı temizdi, çıkarken de almışlardı dün sonucu çıkmış e. Coli üremiş sinir oldum ona. Hastaneden kapmışımdır muhtemelen9 gün damardan antibiyotik almıştım zaten şimdi tekrar alıcam, oral yada vajinal verilir umarım. Direkt bebeği etkiliyor bide. Bugün burada kendi Dr uma gidicem hem rapor için bem ilaç için, çarşamba falan gitmeyi planlıyordum çünkü ankaraya hemen bugn gitmek istemiyorum. Böyle canım durumlar
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte şifa versin inşallah. Hastaneye gitmesen olmuyor gitsen hiç olmuyor bir an önce şu süreçler bitse inşallahGünaydın.. Çıktım cnm cuma her şey iyiydi evde ama ctesi baya kasılmam oldu, dün de idare ediyordu bazen var bazen yok.. Hastaneye ilk yattığımda vajinal kültür alınmıştı temizdi, çıkarken de almışlardı dün sonucu çıkmış e. Coli üremiş sinir oldum ona. Hastaneden kapmışımdır muhtemelen9 gün damardan antibiyotik almıştım zaten şimdi tekrar alıcam, oral yada vajinal verilir umarım. Direkt bebeği etkiliyor bide. Bugün burada kendi Dr uma gidicem hem rapor için bem ilaç için, çarşamba falan gitmeyi planlıyordum çünkü ankaraya hemen bugn gitmek istemiyorum. Böyle canım durumlar
Günaydın geçmiş olsun queenGünaydın.. Çıktım cnm cuma her şey iyiydi evde ama ctesi baya kasılmam oldu, dün de idare ediyordu bazen var bazen yok.. Hastaneye ilk yattığımda vajinal kültür alınmıştı temizdi, çıkarken de almışlardı dün sonucu çıkmış e. Coli üremiş sinir oldum ona. Hastaneden kapmışımdır muhtemelen9 gün damardan antibiyotik almıştım zaten şimdi tekrar alıcam, oral yada vajinal verilir umarım. Direkt bebeği etkiliyor bide. Bugün burada kendi Dr uma gidicem hem rapor için bem ilaç için, çarşamba falan gitmeyi planlıyordum çünkü ankaraya hemen bugn gitmek istemiyorum. Böyle canım durumlar
Canım geçmiş olsun evde vakit güzrl geçer ağrısız sancısız 35 lere kadar bekler bebiş hayırlısıylaGünaydın.. Çıktım cnm cuma her şey iyiydi evde ama ctesi baya kasılmam oldu, dün de idare ediyordu bazen var bazen yok.. Hastaneye ilk yattığımda vajinal kültür alınmıştı temizdi, çıkarken de almışlardı dün sonucu çıkmış e. Coli üremiş sinir oldum ona. Hastaneden kapmışımdır muhtemelen9 gün damardan antibiyotik almıştım zaten şimdi tekrar alıcam, oral yada vajinal verilir umarım. Direkt bebeği etkiliyor bide. Bugün burada kendi Dr uma gidicem hem rapor için bem ilaç için, çarşamba falan gitmeyi planlıyordum çünkü ankaraya hemen bugn gitmek istemiyorum. Böyle canım durumlar
Caglar beyi cok duydum ama randevu almak cok zor ilçeden gidip geldigimiz için her zaman uygun olmuyor bana yoksa ona gidecektim.Canım üniversitede Çağlar bey var ablamın doktoruydu. Ablam önce dış gebelik geçirdi tüplerden biri alındı sonra doğal yolla ikizleri oldu. Çağlar hocam çok ilgilendi ki ikizler 5 yaşında hala da görüşürler. Tavsiye ederim.
Muhtemelen yaaaGünaydın.. Çıktım cnm cuma her şey iyiydi evde ama ctesi baya kasılmam oldu, dün de idare ediyordu bazen var bazen yok.. Hastaneye ilk yattığımda vajinal kültür alınmıştı temizdi, çıkarken de almışlardı dün sonucu çıkmış e. Coli üremiş sinir oldum ona. Hastaneden kapmışımdır muhtemelen9 gün damardan antibiyotik almıştım zaten şimdi tekrar alıcam, oral yada vajinal verilir umarım. Direkt bebeği etkiliyor bide. Bugün burada kendi Dr uma gidicem hem rapor için bem ilaç için, çarşamba falan gitmeyi planlıyordum çünkü ankaraya hemen bugn gitmek istemiyorum. Böyle canım durumlar
Çok şükür ne güzel haberler gösterdimi kendini bebiş resimlerde.Doktora geldim kızlar kontrol vardı. 24 haftalık olduk bugün. Haftasıyla uyumlu çok şükür boyu posu kilosu herşeyi normal. Şeker yüklemesi 50 lik yaptılar bir saat sonra tekrar kan vericem. İdrar diğer kan tahlilleri falan onları verdim. Onlarda çıkar birazdan
Ay ben de bu doktorda şeker yüklemek yaptırmak istiyorum. Harbi niye bu kadar farklı şeker yükleme ? Her doktordan başka bişey çıkıyor.Bu arada sabah mis gibi kahvaltı yaptım yarım ekmeğe yakın ekmek peynir zeytin yedim bir tane haşlanmış yumurta yedim doktora söyledim aç tok farketmez dedi
Ay şu raporu aldı gruba bi moral olsun queen ya. Rahatlat hepimizin yüreğiniGünaydın.. Çıktım cnm cuma her şey iyiydi evde ama ctesi baya kasılmam oldu, dün de idare ediyordu bazen var bazen yok.. Hastaneye ilk yattığımda vajinal kültür alınmıştı temizdi, çıkarken de almışlardı dün sonucu çıkmış e. Coli üremiş sinir oldum ona. Hastaneden kapmışımdır muhtemelen9 gün damardan antibiyotik almıştım zaten şimdi tekrar alıcam, oral yada vajinal verilir umarım. Direkt bebeği etkiliyor bide. Bugün burada kendi Dr uma gidicem hem rapor için bem ilaç için, çarşamba falan gitmeyi planlıyordum çünkü ankaraya hemen bugn gitmek istemiyorum. Böyle canım durumlar
Hayır tabiki de poposunu gördük arkası dönüktüÇok şükür ne güzel haberler gösterdimi kendini bebiş resimlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?