2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende onunla başlamıştım ama ücret ödememiz gerekmeyen kontrol randevusuna gitmistim bir kere o kadar kötü davrandi ki cinsiyete bile bakmadi. Sonra Nadir beye gittim ona da soru sordum WhatsApptan bir kere cevap vermedi.
Haklisin kuzum degisik davranislar da olabiliyor yok diyemem biz bi sorun yasamadik cok sukur basladigimizla devam edelim dedik, bilirsin cok fazla alternatifimiz olan bi sehirde yasamiyoruz arkadaslarimiz cevremiz kimden memnun kaldiysa dogumu guzel gectiyse bizde ona tutunuyoruz haliyle

Aynen benim ilki sezeryan olduğu icin bu da sezeryan olacak Gültekin beyin sezeryanini övüyorlar ama cok sessiz biriymis sormazsan konusmuyormus is yerinden bir arkadasim Sultan hanımda sezeryan olmuş memnun olduğunu söyledi sanırım bu seferde ona gideceğim

Sezeryan olacaksan levent beyi oneririm ben cok sevdim onu devletteyken bi kac kez gitmistim

Geçmiş olsun canım fena kapmışsın demekki minoset alabilirsin tabi ama ne kadar efektif olur tartışılır. Evde okul çocuğu var mı sende o mu getirdi acaba.. Oğlum sağolsun ağzıma hapşırıyor mübarek her seferinde bakıyorum tüm çocuklar hasta, oradan velilere, çocuk yoksa veliler aracılığıyla işyerlerinden büyüklere.. Korkunç bi salgın var. Acil şifalar canım. Karabiber bal limon az zencefil yiyebilirsen belki o da şifa olur

Nasıl oldun canım. Çıktın galiba hastaneden oğluna kavuştun değil mi

Canım üniversitede Çağlar bey var ablamın doktoruydu. Ablam önce dış gebelik geçirdi tüplerden biri alındı sonra doğal yolla ikizleri oldu. Çağlar hocam çok ilgilendi ki ikizler 5 yaşında hala da görüşürler. Tavsiye ederim.

Nasıl oldun canım. Çıktın galiba hastaneden oğluna kavuştun değil mi
Günaydın.. Çıktım cnm cuma her şey iyiydi evde ama ctesi baya kasılmam oldu, dün de idare ediyordu bazen var bazen yok.. Hastaneye ilk yattığımda vajinal kültür alınmıştı temizdi, çıkarken de almışlardı dün sonucu çıkmış e. Coli üremiş sinir oldum ona. Hastaneden kapmışımdır muhtemelen 9 gün damardan antibiyotik almıştım zaten şimdi tekrar alıcam, oral yada vajinal verilir umarım. Direkt bebeği etkiliyor bide. Bugün burada kendi Dr uma gidicem hem rapor için bem ilaç için, çarşamba falan gitmeyi planlıyordum çünkü ankaraya hemen bugn gitmek istemiyorum. Böyle canım durumlar

Çaglar beye de randevu bulmak o kadar zor ki sistemin bi kere musait oldugunu gormedim gidip universiteyi bekleme şansim da olmadi keske biraz daha imkanlarin fazla oldugu bi sehirde olsaydik
Canim cok gecmis olsun bu da bi sinav oldu sana gercekten ama onsaAllah sonu guzel olacak

Çok geçmiş olsun canım rabbim tez vakitte şifa versin inşallah. Hastaneye gitmesen olmuyor gitsen hiç olmuyor bir an önce şu süreçler bitse inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun.

Günaydın geçmiş olsun queen

Canım geçmiş olsun evde vakit güzrl geçer ağrısız sancısız 35 lere kadar bekler bebiş hayırlısıyla

Caglar beyi cok duydum ama randevu almak cok zor ilçeden gidip geldigimiz için her zaman uygun olmuyor bana yoksa ona gidecektim.

Muhtemelen yaaa ilk gebeliğimde vardı benim maalesef. Dikkat et canım. 100.000 koloni olmuştu ve bir kez bile tahlil alınmadığı için farkedilmemişti. Bitirene kadar cok fazla antibiyotik tedavisi aldım. Ama sen yeni kapmışsın ; muhtemelen hemen geçer. Ama önemse bu bakteriyi diye diyorum.

Öyle ya da böyle evde olman en güzeli. Hepiniz ailece, kimsenin aklı birbirinde kalmadan demek ki böle sancılı geçecek senin de sürecin. Rabbim şifa versin.

Çok şükür ne güzel haberler gösterdimi kendini bebiş resimlerde.

Kızlar b12 eksikliği yorgunluk yapar mı ya? Geçen haftasonu kapadokyaya gitmiştik ya haftanın 3 gününü uyuyarak geçirdim resmen. Dün de arkadaşlarla yemeğe gittik farkında olmadan yük mü taşıttınız bana diye mesaj attım eve geldiğimizden beri uyuyorum ya

Eklentiler

• 67CF8F0F-0B1A-4E2C-A947-510E193561BB.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu arada sabah mis gibi kahvaltı yaptım yarım ekmeğe yakın ekmek peynir zeytin yedim bir tane haşlanmış yumurta yedim doktora söyledim aç tok farketmez dedi
Ay ben de bu doktorda şeker yüklemek yaptırmak istiyorum. Harbi niye bu kadar farklı şeker yükleme ? Her doktordan başka bişey çıkıyor.

Ay şu raporu aldı gruba bi moral olsun queen ya. Rahatlat hepimizin yüreğini tüm güzel dileklerimiz senle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…