2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Yapar canım ama tek sebebi bu olmayabilir. Hava da etkilemiştir yol yormuştur bende bu aralar ilk zamanki gibi gündüz uyumak istiyorum ama gece uykum azaldı

Arkadaşlar iyi miyim yaşıcam dimi? Bunlar önemsiz şeyler

Eklentiler

• 66FBD8EA-C079-4510-A3CE-64B982C6AC85.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 9E15E9E9-4CB9-4512-A0E5-65F6778BA3F1.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 68
  • DBB2452B-5BA1-4901-A348-3BB86DF446A5.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 2078B080-AF1A-43D7-A8C3-8193167D46B6.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 7F9CADCF-D60A-4699-B150-3720091A74A5.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 57
  • 96DD9A71-CEA2-4DC6-989D-283FA6AE5384.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 67
Kuzu benim de 149 a dusmus b12. Doktorum 11 de ara receteyi atiyim b12 tedavisi baslayalim dedi onemliymis cunku
Arkadaşlar iyi miyim yaşıcam dimi? Bunlar önemsiz şeyler
Biraz degerlerin oynamis ama toparlanir kuzum ne zaman gosterceksin sonuclari muhtemelen takviye baslanir

Canım çok düşük değerlerin. Benim kendi Drlarım kadın doğum değil yani 800-1000 arası istiyorlat b12. Folat da düşük. Kansızlık hepimizde var malesef. Lökosit idrarda mı çıktı?
Ay şu raporu aldı gruba bi moral olsun queen ya. Rahatlat hepimizin yüreğini tüm güzel dileklerimiz senle.
Muayene oldum nst ve tansiyon istedi öğleden sonra gel konuşalım diğer 2 Dr ne der bilmiyorum dedi. Nst için sıra bekliyorum şimdi. Hala belirsiz durumdayım

Aynen idrarda çıktı. Onu pek önemsemedim hep oluyor bende nerdeyse
Hadi hayırlı haberleri bekliyoruz ya.

Ay ben de bu doktorda şeker yüklemek yaptırmak istiyorum. Harbi niye bu kadar farklı şeker yükleme ? Her doktordan başka bişey çıkıyor.
Bende var suanda gebelik şekeri günde 5 kere insulin yapıyorum 18+3 haftam ama 19+5 çıkıyor usgde

Günde 5 insülin çok değil mi? Baya yüksek çıktı herhalde şekeriniz? Daha önce böyle bi probleminiz var mıydı?
Diger gebeligimde de vardı 3 öğün ac karna yapiyorum bir de gunde 2 kere yaptigim baska insulin var gece ve öğün aralarinda yukselmemesi için

Günde 5 insülin çok değil mi? Baya yüksek çıktı herhalde şekeriniz? Daha önce böyle bi probleminiz var mıydı?
o kadar mis gibi kahvaltı ile şeker yüklemesi yapılıp bir saat sonra verdiğim kan değeri 88.2.bende kesin şeker yok eşime dedim zaten çıkınca içtim ama sarsmadı beni şekerim düşük demekki bana akşama baklava getir diye

Geçen bi simitle yaptığım kahvaltıda 141 çıkmıştı. Maşallah ne güzel benimde hamile değilken şekerim tokken bile alt sınıra yakındı şimdi tam tersi ne garip

Selam kızlar ben de bugün işe geldim 2 ye kadar işte olacağım 2den sonra çıkacağım amirimle de konuştum bu hafta böyle olabilir mi dedim 2 güne yarım gün idar izin girersiniz 3 günde biz idare ederiz dediler öyle yani. Çok zor olmadı ağrım sızım yok. şuanda da mescitte uzanıyorum size yazarken öğlen yemeğin hazır olması da beni ayrıla mutlu etti. Olumlu yönlerine bakmak istiyorum birde dışarı çıkmak çok iyi geldi inşaallah bebeğim güvende olsun da bakalım böyle kendimi dinleye dinleye biraz vakit geçireceğin yarın iş yerine yastık ve tabure getireceğim yastık mescide tabure odama ayaklarımı uzatmak için. Kendimce çareler oluşturuyorum dua edin bebişlerimiz güvende olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…