2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
rabbim yar ve yardımcınız olsun canım.evlat için herşeye katlanıyoruz.Rabbim hepimize sağ salim doğumlar nasip eylesin

Yok ya ne yasağı ama şehir dışında oturuyom sadece baklava için dışarı çıkamam getir metir de gelmiyor buraya
Anam sen de bendensin
Sağlık ocaklarında tokluğa bakılıyor mu? Bi sağlam kahvaltı yapıp gideyim baksınlar ya.
Bakiyolar canim bana seker yuklemesi yapacaklardi doktorum aclik tokluk bakip gerek yok diyince yapmadilar bugun de 2. Doz tetanozumu oldum

Çözüm bulmana cok sevindim canim. Bende troit icin kan vermeliydim haataneye gittim disari cikmak gercekten ne guzelmis ama bi taraftan yatmam gerektigi icin suclu hissediyorum kendimi değişik bi duygu.
Insallah bu sekilde 32'ye kadar yorulmadan idare edilir sürecin.

Ay ben de bu doktorda şeker yüklemek yaptırmak istiyorum. Harbi niye bu kadar farklı şeker yükleme ? Her doktordan başka bişey çıkıyor.
Bazi doktorlar 50gramlik yüklüyor onda aç tok fark etmiyormus eğer sorun cikarsa 100 gramlik yüklüyorlar ama bu sefer aç karna.
Bazi doktorlar da direk ac karna 75 gram yüklüyorlar. Benim doktorumda ac gel dedi

Bugün temizlik vardı, bahaneyle koku da cıksın aradan diye yemeklerimi de yaptım. Ya tahammülüm yok et kokusuna fln. Prenses olarak doğmalıymışım ben Ama yine de yorgunum uzandım şimdi.
Ya ne diycektim. Kasım indirimleri geliyor ne alsak acaba? Bebek alışverişi bitti benim mecbur zaten de. Fıkır verin
Bi de pişik spreyi çıkmış yeni, bizim zamanımızda yoktu haberiniz olsun dedim. kullananlar olursa paylaşın iyi mi değil mi bilmiyorum.

Selam canım. Yaptın mı alışverişlerini ? İnsanın evi gibisi yok ya.
Şekerin ş si bile yok bende güya ama bende aynıyım. Su an uyumayı isterdim. Ama yağız uyumaz diye çekiniyorum

Bende listeme aldım pişik spreyini minorisin şampuan ve deterjanını almayı düşünüyordum pişik spreyinide deneriz geçen ay indirimdeydi e bebekte minoris inş yine girer

Hah ağzın bal yesin bende onu düşünüyodum resimdeki nasıl acaba kullanılırmı bu tarz tavsiye verebilecek var mı

Eklentiler

• 59F1F106-7801-4EC3-A304-4D8ED0E73403.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 44
Queencim dönebildin mi? Güzel haberlerle gel inşallah
Ayy şimdi döndüm, hayırlısıyla vakitlice doğursam da daha da hastanelere 1 yıl adım atmasam (ben de inanmadım) Dr ok dedi 1 ay rapora ama sistem gitti şu saate kadarda bekledik yok.. Yarın da ilçeye gidecek derken çarşambaya kaldı raporum. Yalnız vajende e. Coli olmaz idrar yolunda olur çok ilginç dedi. Antibiyogram yapmadıkları için de ilaç veremedi. Ankaraya da çarşamba gidicem burada rapor işlerini halledip. Artık ilaç verirlerse de çarşamba başlarım tedaviye

Gözü aydın canım raporu da hallettin mi gitti gitti isallah herşey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…