2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Eğer zorlukları çok yaşıyorsa insan bilsin ki sonu güzel olacaktır. Ben hep buna inandım. Her zorluğun sonu güzel oluyor çünkü elhamdülillah

Rapora tmm demişler ya gerisi Faso fiso
E coli bende idrarda üremişti aynen . Ama bulunduğun yerde yaptır bence hemen bi antibyogram. Ne kadar erken başlasan , o kadar iyi olur ya. Sence ?

Rapora tmm demişler ya gerisi Faso fiso
E coli bende idrarda üremişti aynen . Ama bulunduğun yerde yaptır bence hemen bi antibyogram. Ne kadar erken başlasan , o kadar iyi olur ya. Sence ?
Ben de burada yapsak dedim ama ankara tedavi verir dedi girişmek istemedi o işe.. Evde dondurucuda kızılcık vardı ona dadandı, bol su falan ama sanki bunların hepsi idrar yolu enfex iyi geliyordu.. Googlelaldığımda dahep idrar yolu için ilaç vs çıkıyor.. İlginç

Bulabilirsen ecz notlarından fln bakabilirsin aslında. O slaytlarda cok bilgi oluyor. İngilizce olanlardan da olur, sen bana at yardımcı olurum

Evet kizilcik yaban mersini falan iyi geliyo enfeksiyona canim ben cranberry takviyesi kullaniyorum beni cok rahatlatti

Raporun icin cok sevindim cok şükür E.coli'yi de tedavi olur atlatirsin canim insallah. Annesi bebeğin kontrolleri olacak hastaneye gidiceksin ama artik keyifle kucağında bebeğinle ☺☺ bu arada kasılmalarım oluyor demissin benimde ayni. Sanci kasilma hic gecmiyor biz boyle geciricez hamileliği galiba.

Canım işe başlamak iyi gelmezmi hiç bende isterdim başlamayı ama yinede dikkat et ayaklarını uzat çok yormadan kendini 32 ye kadar idare et bişey kalmadı şükür
Evet canım çok kalmadı şükür rabbim hayırlıca tamamına erdirsin hepimizi.

Selam canım. Yaptın mı alışverişlerini ? İnsanın evi gibisi yok ya.
Şekerin ş si bile yok bende güya ama bende aynıyım. Su an uyumayı isterdim. Ama yağız uyumaz diye çekiniyorum
Bugün yarın tatil allahtan da istediğim gibi devriliyorum bakalım çarşamba işe gidince ne yapacağız sanırım uyku hamilelikten iyi düşünelim iyi olsun şeker çıkmasın

Canım aslında bende de ufaktan ufaktan içimde bir korku var. Eve geldiğimden beri yatıyorum. Birden servisk kısalır diye nasıl korkuyorum allahım esirgesin. Hep dinlendim sürecim kolay geçti şimdi vücudum tempoda zorlanır diye korkuyorum ama bir ağrım yok psikolojik sadece bi kaç kez de ıslaklık hissettim eve geldiğimde yüreğim ağzımda tuvalete gittim akıntı. Aslında akıntı hep oluyor ama psikolojik bir terslik mi oldu korkusu sarıyor sonra da kendi kendime hatırlatıyorum sen onu Allah’a emanet ettin korkma diyorum

Evet tontiriklerimiizn rutin kontrolleri için olsun sadece gidişlerimiz korkutuyor kasılmalar da ya, ya geçmezse düzenli artarak devam eder, ya kısalmayı iyice arttırırsa.. Hamilelik değil endişelilik dönemi

Bende ama kullanışlı mı hangi marka iyidir ne özellik gerekir bilemedim kasım indirimlerinde denk gelir belki
Kızlar biz eşimle sadece joie nin pusetini alacaktık arabayı ablam vermişti. Ama tabi eski modeldi. e-bebek e gittik. Eşim yeni alalım diye tutturdu. İlk çocuğumuz neden eski kullansın filan. Normalde hep tersi olur bu sefer o istedi kızı için, sevindim de Ve yeni aldık alırsam da joie alırım diyordum ama mağaza görevlisi başka bir markayı tavsiye etti kendinin de 4 aylık bebeği varmış o da bunu almış. Çok memnunum dedi. Gerçekten de beğendik ve onu aldık. Bagi nanofold. Aşırı büyük değil katlaması hoşuma gitti tek elle katlanıyor. Bi de katlanınca baya küçülüyor bagajda aşırı yer kaplamaz en azından diğerlerine göre çift taraflı ayak örtüsü yağmurluğu da veriyor pusette vardı set şeklindeydi oda aradan çıktı. Bir odası kaldı.

Insallah hicbir sorun olmaz. Bende hep oyle diyorum bizim değil Allahin kullari bize emanetler. O kadar aciziz ki kontrol konusunda. En iyisi bol dua canim. Insallah geciricez bugünleri.

Evet tontiriklerimiizn rutin kontrolleri için olsun sadece gidişlerimiz korkutuyor kasılmalar da ya, ya geçmezse düzenli artarak devam eder, ya kısalmayı iyice arttırırsa.. Hamilelik değil endişelilik dönemi
Aminnn. Benimde aklimda hep bu soru doktoruma da sordum ama hic olumsuz konuşmayı sevmiyor. Iki haftadir kisalmadi bu güzel bi gelisme diyor sadece.
Umarim olmaz kuzum ama şöyle bir durumda var, detaylidaki perinatologa da sormustum "benim 8mm ile normal zamanina gelen doğum yapan gebem var." demisti. Allah ömür verdiyse hicbir sey engel olamiyor. İnanip bekliycez☺

Bizim için kesinlikle öyle zaten de. Bi de dışardan bakan, güzel hamilelik geçirmiş olan kadınların bilmiş bilmiş, “hamilelik hastalık değildir “ mottoları var ya delirtiyor beni. Kardesim sana göre öyle, bana göre öyle değil diyemiyorsun da. Hey Allaahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…