2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Aleyküm selam canım, benimde içimde saçma sapan bir sıkıntı foldu iki saattir ne yapsam bilemedim keyfim yok alışveriş bakıştırayım biraz
aynen ben de o şekildeyim bugün o kadar halsizim ki boş boş bakıyorum ayy hergün farklı bir şey oluyor zaten bana. eşimle yürüyüşe çıkmayı planlıyorum bakalım çıkabilecek miyim....

Halsizlik uyku isteği çabuk yorulma ben diyer gebeligimde yaşadım haftada bir kez igne yapılarak düzene girmişti doktorunla görüş istersen

Hamdolsun bugünümüze şimdiden uykusuzluk icin alıştırma yapıyorum evinde olup gece rahat uyuyamadım yada surekli uyuyorum diyenler akıllarına beni getirip şükretsinler diye buraya kısa bi özet geçeyim
4 saatte bir benim tansiyon-ates-nabız ve bebegin kalp atışı kontrol ediliyor, 10-15 dk oncesinde tansiyonumu düşürmek için yatıp beklemem gerekiyor.
Gece 12 de rutin kontrole uyandırılıyorum sonra wc falan tekrar uyumaya calismam zaman alıyor derken 4 te tekrar rutin kontrol başlıyor - 6 da tiroid ilacı icin hemşire geliyor - 7 de 1 dr geliyor - 8 de hemsire rutin kontrol - 9 da tansiyon vb ilaçlarıni vermek icin geliyorlar - 10 da kalabalık dr vizitesi - 10-12 arası temizlikçi - 12 de yine rutin kontrol….
Birde uykuya zor dalan biriyim bazen gece hic uyumadan sadece zamanın geçmesini bekliyorum. Eğer hersey yolunda giderse bebis doğana kadar böyle devam edecek, Rabbim beterinden korusun bu gunlerimizi aratmasin
Sen nasılsın canım, oğluşun nasıl oldu?

Maslaalh canım gözün aydın senin raporun nezaman bitiyor eğer vaktin varsa çarşamba ankaradan sonra alsan heyet raporu belki ankara tekrar yatirilirsa boşuna gününden gitmese darisi bir sonraki heyete diyelim

Canim hic öyle düşünme benim de ilk bebegimde annemin yanindaydim bir ay sonra on gun de o benle gelip bizde kaldi. Uykuya inanilmaz düşkündüm ve hic de anaç bir ruha sahip degildim ,bebegim de alerjik bir bebekti ,sürekli kusan aglayan bazen hic uyumadigim oldu bazen bir kac saat uyudugum. Ama allah o gucuveriyor inan, hatta kendin bile sasiriyorsun ben bunlari nerden biliyorum daha önce hic bebek bakmadim diyebiliyorsun. Kendine güven , bebeklerimize ilk bile olsalar en iyi sekilde bakabiliriz emin ol.

Malesef canım. Yine bir çok şehre göre iyi ancak büyük şehirlerle kiyaslanamaz tabi

Caglar beyi cok duydum ama randevu almak cok zor ilçeden gidip geldigimiz için her zaman uygun olmuyor bana yoksa ona gidecektim.
Doğrudur canım. Gültekin beyi de çok duydum. Nasıldır bilmiyorum ama ablama sorabilirim istersen

Ben kizimda her marka pisik kremini denedim ama en iyi tek iyi gelen mumsy oldu ki hala kullaniyoruz ,onun da fiyati uçmuş bebis icin de ondan alırım yine. Anakucagi olarak da bime gelen gibi bir sey düşünüyorum fazla para dökmeye gerek yok nasilsa ortalama taşıdıkları agirlik belli

İyi akşamlar kızlar :) Çarşamba şeker yüklemesi yaptıracağım. Sabah 9 a randevu aldım. Aç mı tok mu gideyim ? Süreç nasıl ilerleyecek? İlk gebeliğimde yaptırmıştım ama unuttum nasıl olduğunu

Ayy nasıl iyi anlıyorum seni cnm var ya.. Ben de öyle her fırsatta uyuyabilen biri değilimdir, hastane ide çok zorlandım. Dediğin gibi tansiyon ateş nabıza bi posta geliyorlar, sonra nstye, sonra serum takmaya. Uykular haram oldu şarkısı eşliğinde sabah ediyordum.. Gündüz de aynı tempodevam ama zaten gündüz utkusunda çok başarılı değilim. Azönce dedim bisürü şükür sebebim var, eşimin mutfakta çay koyarken çaydanlık sesi, oğlum zaten en büyüğü, kendi evim kanepe yatağım.. Allah sağlıcakla bian önce sana da ev huzuru nasip etsin bi umut belki düşer ne bileyim stabil diyip bırakırlar sıkı takiple
Maslaalh canım gözün aydın senin raporun nezaman bitiyor eğer vaktin varsa çarşamba ankaradan sonra alsan heyet raporu belki ankara tekrar yatirilirsa boşuna gününden gitmese darisi bir sonraki heyete diyelim
Bitmişti canım raporum. Son kalan izinlerimden 2 gün izin yazdım çarşambaya kadar. Ankara yatırmasın ya lütfen olmasın. Her şey stabil desin hatta oo açıklık hunileşme azalmış desin. Kasılma çıkmasın, hayat sevince güzeelll, sevince tatlı günleerrr melodisi eşliğinde dönelim

Ayy maşallah ne güzel evinde ailenle birlikte inşallah sağlıklı günler geçirirsin canım benim. Aynen gündüz uykusu bende de başarılı degil. Elhamdulillah simdi tansiyonum normal gidiyor. Eger böyle devam ederse çıkabilir miyim diye geçen hafta sordum seninki riskli gebelik olduğu icin çıkarmamız söz konusu degil, bebek doğana kadar böyle devam edeceğiz dediler.
İkimizde sağlıklı olalım, tansiyonum bu düzenle devam etsin de kalmaya ayarladım kendimi. Rabbim dermansız dert vermesin Ama kafama koydum cuma gibi dr tek geldiginde bak iyiyim rutin kontrolden sonra 2-3 saatligine dışarı çıkabilir miyim diye sorucam kasım sonu annem gelecek niyetim eve gidip eşimle biraz evi toparlamak anneme göre ayarlamak.

okurken yoruldum Allah yardımcın olsun
bi kere annem çok ağır bir hastalık atlatmıştı, ölümden döndü diyebilirim, uzun bir süre beraber hastanede kaldık yanında sadece ben vardım. taburcu olma zamanı geldi annem havalara uçuyor eve gidecek diye. ama ben gitmek istemiyorum üstelik perişan olmuştum refakatçi halimle. beni bir panik kapladı. ne yapacağım diyorum ya bir şey olursa nasıl kontrol edeceğim ya yetişemezsem vs. eve gidince boşluğa düştüm sanki ve alışmak için bi süre geçti. yani canım demek istiyorum ki, belki evde olsan kaygıyla yaşayacaktın zaman geçmeyecekti. ama orada her dk her şeyin kontrol altında iç huzurun yerinde olsun en önemlisi bu

Seni çok iyi anlıyorum anneme lösemi teşhisi konduğunda 6 ay hastanede kaldı çoğunluk bende yanında, esim buraya geri döndü bir sene Tr de kaldım. Eve geçince enfeksiyon kapacak korkusuyla hersabah dip köşe temizlik yapıp bir yıl eve kimseyi almamıştık.
Hamdolsun halimizden şikayetçi değiliz eşimle vardır bu sıkıntının arkasında bir hayır deyip bekliyoruz. Tabii arada daralıyorum OZaman da duaya sarılıyorum. Bazi odaların kapılarında renkli kelebek resmî asıyorlardı herhalde yeni doğum yapanlar diye düşünüyordum, gecen hemşireye sordum meger bebegini kaybedenlerin kapılarına asıyorlarmış ki doğum-bebekle ilgili soru sorulmasın diye onları gorunce insan bugün ki gününe şükürediyor

Kızlar bi de ben lcwden kuplu atlet atmıştım. Cok rahatmış bunlar, yani sütyen takma zorunluluğu kalkıyor. Emzirirken de cok rahat edeceğim gibi görünüyor. Aklınızda olsun almak isterseniz

Boyle birseye cok ihtiyacım var.zaten sevmezdim kendisini iyice işkence oldu kullanmak.disarda da kullanılır degil mi

Seracım Allah yükünü hafifletsin sabrını arttırsın. Evlatlarimiz gittikce kiymetleniyor diyorum ben zahmeti arttıkça.
Kelebek olayını gercekten tebrik ediyorum. Cok anlayışlı bir yaklaşım olmus. Cunku kimse birsey sormasın istiyor insan gerçekten.

gecmis olsun canim gebelik reflusu deniyor, bazen midedeki asit bogaza kadar ciktigi icinde bogazda yanma oksuruk yapiyor aci yemedigim halde bende cekiyordum ilaca basladim artik.
Merhaba, Pulcet, gaviscon, rennie dışında boğazdaki gıcık ve öksürük için bir çözüm bulabildiniz mi? Öksürük krizinden çoğu gece uyuyamiyorum. Mahvetti beni bu reflü. Doktorum KBB ya da dahiliye doktoruna görün dedi, onlar da bugün geri çevirdi beni. Risk almak istemediler, gebelik ilaçlarını önererek vs.

aç gidenler perişan oldu ben dahil bana 75 gr yükleme yapıldı ve aç gittim 2 saat aç kaldım. 50 gr yapılanlar da var ve biraz yiyip gelebilirsin diyen doktorlar da var. senin doktorun belirtir canim kaç gr olacağını ve aç mı tok mu olacağını. ama bence özellikle sor tok gelebilir miyim diye, daha kolay geçer diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…