- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Aleyküm selam canım, benimde içimde saçma sapan bir sıkıntı foldu iki saattir ne yapsam bilemedim keyfim yok alışveriş bakıştırayım birazselam kızlar
ne diyeceğimi bilmiyorum
selam vereyim dedim
aynen ben de o şekildeyim bugün o kadar halsizim ki boş boş bakıyorum ayy hergün farklı bir şey oluyor zaten bana. eşimle yürüyüşe çıkmayı planlıyorum bakalım çıkabilecek miyim....Aleyküm selam canım, benimde içimde saçma sapan bir sıkıntı foldu iki saattir ne yapsam bilemedim keyfim yok alışveriş bakıştırayım biraz
Çık canım iyi gelir tertemiz hava al.aynen ben de o şekildeyim bugün o kadar halsizim ki boş boş bakıyorum ayy hergün farklı bir şey oluyor zaten bana. eşimle yürüyüşe çıkmayı planlıyorum bakalım çıkabilecek miyim....
Halsizlik uyku isteği çabuk yorulma ben diyer gebeligimde yaşadım haftada bir kez igne yapılarak düzene girmişti doktorunla görüş istersenKızlar b12 eksikliği yorgunluk yapar mı ya? Geçen haftasonu kapadokyaya gitmiştik ya haftanın 3 gününü uyuyarak geçirdim resmen. Dün de arkadaşlarla yemeğe gittik farkında olmadan yük mü taşıttınız bana diye mesaj attım eve geldiğimizden beri uyuyorum ya
Hamdolsun bugünümüze şimdiden uykusuzluk icin alıştırma yapıyorum
Maslaalh canım gözün aydın senin raporun nezaman bitiyor eğer vaktin varsa çarşamba ankaradan sonra alsan heyet raporu belki ankara tekrar yatirilirsa boşuna gününden gitmese darisi bir sonraki heyete diyelimAyy şimdi döndüm, hayırlısıyla vakitlice doğursam da daha da hastanelere 1 yıl adım atmasam (ben de inanmadım) Dr ok dedi 1 ay rapora ama sistem gitti şu saate kadarda bekledik yok.. Yarın da ilçeye gidecek derken çarşambaya kaldı raporum. Yalnız vajende e. Coli olmaz idrar yolunda olur çok ilginç dedi. Antibiyogram yapmadıkları için de ilaç veremedi. Ankaraya da çarşamba gidicem burada rapor işlerini halledip. Artık ilaç verirlerse de çarşamba başlarım tedaviye
Canim hic öyle düşünme benim de ilk bebegimde annemin yanindaydim bir ay sonra on gun de o benle gelip bizde kaldi. Uykuya inanilmaz düşkündüm ve hic de anaç bir ruha sahip degildim ,bebegim de alerjik bir bebekti ,sürekli kusan aglayan bazen hic uyumadigim oldu bazen bir kac saat uyudugum. Ama allah o gucuveriyor inan, hatta kendin bile sasiriyorsun ben bunlari nerden biliyorum daha önce hic bebek bakmadim diyebiliyorsun. Kendine güven , bebeklerimize ilk bile olsalar en iyi sekilde bakabiliriz emin ol.Renkli yazdığını okurken duygulandım anneme söylemedim ama geçen kendi kendime anneme bile küsmüştüm 40 sonra sen bakarsın ilk 40 başındayım deyince ben 40 günlük bebekle napıcam hemen gidecek misin de diyemedim. Aslında ilk çocuk olmasının verdiği bişey mi bilmiyorum. Bi de uykum ağırdır. Uyur kalırsam diye düşününce ağlayasım geliyor. Düşünsene bir tarafta bebek ağlıyor ben uyku peşinde çocuk perişan olur. İnşaallah bana da annelik yüklenirAminnn
Malesef canım. Yine bir çok şehre göre iyi ancak büyük şehirlerle kiyaslanamaz tabiÇaglar beye de randevu bulmak o kadar zor ki sistemin bi kere musait oldugunu gormedim gidip universiteyi bekleme şansim da olmadi keske biraz daha imkanlarin fazla oldugu bi sehirde olsaydik
Canim cok gecmis olsun bu da bi sinav oldu sana gercekten ama onsaAllah sonu guzel olacak
Doğrudur canım. Gültekin beyi de çok duydum. Nasıldır bilmiyorum ama ablama sorabilirim istersenCaglar beyi cok duydum ama randevu almak cok zor ilçeden gidip geldigimiz için her zaman uygun olmuyor bana yoksa ona gidecektim.
Ben kizimda her marka pisik kremini denedim ama en iyi tek iyi gelen mumsy oldu ki hala kullaniyoruz ,onun da fiyati uçmuşBugün temizlik vardı, bahaneyle koku da cıksın aradan diye yemeklerimi de yaptım. Ya tahammülüm yok et kokusuna fln. Prenses olarak doğmalıymışım benAma yine de yorgunum uzandım şimdi.
Ya ne diycektim. Kasım indirimleri geliyor ne alsak acaba? Bebek alışverişi bitti benim mecbur zaten de. Fıkır verin
Bi de pişik spreyi çıkmış yeni, bizim zamanımızda yoktuhaberiniz olsun dedim. kullananlar olursa paylaşın iyi mi değil mi bilmiyorum.
Cok memnun olurumDoğrudur canım. Gültekin beyi de çok duydum. Nasıldır bilmiyorum ama ablama sorabilirim istersen
Ayy nasıl iyi anlıyorum seni cnm var ya.. Ben de öyle her fırsatta uyuyabilen biri değilimdir, hastane ide çok zorlandım. Dediğin gibi tansiyon ateş nabıza bi posta geliyorlar, sonra nstye, sonra serum takmaya. Uykular haram oldu şarkısı eşliğinde sabah ediyordum.. Gündüz de aynı tempodevam ama zaten gündüz utkusunda çok başarılı değilim. Azönce dedim bisürü şükür sebebim var, eşimin mutfakta çay koyarken çaydanlık sesi, oğlum zaten en büyüğü, kendi evim kanepe yatağım.. Allah sağlıcakla bian önce sana da ev huzuru nasip etsin bi umut belki düşer ne bileyim stabil diyip bırakırlar sıkı takipleHamdolsun bugünümüze şimdiden uykusuzluk icin alıştırma yapıyorumevinde olup gece rahat uyuyamadım yada surekli uyuyorum diyenler akıllarına beni getirip şükretsinler diye buraya kısa bi özet geçeyim
4 saatte bir benim tansiyon-ates-nabız ve bebegin kalp atışı kontrol ediliyor, 10-15 dk oncesinde tansiyonumu düşürmek için yatıp beklemem gerekiyor.
Gece 12 de rutin kontrole uyandırılıyorum sonra wc falan tekrar uyumaya calismam zaman alıyor derken 4 te tekrar rutin kontrol başlıyor - 6 da tiroid ilacı icin hemşire geliyor - 7 de 1 dr geliyor - 8 de hemsire rutin kontrol - 9 da tansiyon vb ilaçlarıni vermek icin geliyorlar - 10 da kalabalık dr vizitesi - 10-12 arası temizlikçi - 12 de yine rutin kontrol….
Birde uykuya zor dalan biriyim bazen gece hic uyumadan sadece zamanın geçmesini bekliyorum. Eğer hersey yolunda giderse bebis doğana kadar böyle devam edecek, Rabbim beterinden korusun bu gunlerimizi aratmasin
Sen nasılsın canım, oğluşun nasıl oldu?
Bitmişti canım raporum. Son kalan izinlerimden 2 gün izin yazdım çarşambaya kadar. Ankara yatırmasın ya lütfen olmasın. Her şey stabil desin hatta oo açıklık hunileşme azalmış desin. Kasılma çıkmasın, hayat sevince güzeelll, sevince tatlı günleerrr melodisi eşliğinde dönelimMaslaalh canım gözün aydın senin raporun nezaman bitiyor eğer vaktin varsa çarşamba ankaradan sonra alsan heyet raporu belki ankara tekrar yatirilirsa boşuna gününden gitmese darisi bir sonraki heyete diyelim
Ayy maşallah ne güzelAyy nasıl iyi anlıyorum seni cnm var ya.. Ben de öyle her fırsatta uyuyabilen biri değilimdir, hastane ide çok zorlandım. Dediğin gibi tansiyon ateş nabıza bi posta geliyorlar, sonra nstye, sonra serum takmaya. Uykular haram oldu şarkısı eşliğinde sabah ediyordum.. Gündüz de aynı tempodevam ama zaten gündüz utkusunda çok başarılı değilim. Azönce dedim bisürü şükür sebebim var, eşimin mutfakta çay koyarken çaydanlık sesi, oğlum zaten en büyüğü, kendi evim kanepe yatağım.. Allah sağlıcakla bian önce sana da ev huzuru nasip etsin bi umut belki düşer ne bileyim stabil diyip bırakırlar sıkı takiple
Bitmişti canım raporum. Son kalan izinlerimden 2 gün izin yazdım çarşambaya kadar. Ankara yatırmasın ya lütfen olmasın. Her şey stabil desin hatta oo açıklık hunileşme azalmış desin. Kasılma çıkmasın, hayat sevince güzeelll, sevince tatlı günleerrr melodisi eşliğinde dönelim
okurken yoruldum Allah yardımcın olsunHamdolsun bugünümüze şimdiden uykusuzluk icin alıştırma yapıyorumevinde olup gece rahat uyuyamadım yada surekli uyuyorum diyenler akıllarına beni getirip şükretsinler diye buraya kısa bi özet geçeyim
4 saatte bir benim tansiyon-ates-nabız ve bebegin kalp atışı kontrol ediliyor, 10-15 dk oncesinde tansiyonumu düşürmek için yatıp beklemem gerekiyor.
Gece 12 de rutin kontrole uyandırılıyorum sonra wc falan tekrar uyumaya calismam zaman alıyor derken 4 te tekrar rutin kontrol başlıyor - 6 da tiroid ilacı icin hemşire geliyor - 7 de 1 dr geliyor - 8 de hemsire rutin kontrol - 9 da tansiyon vb ilaçlarıni vermek icin geliyorlar - 10 da kalabalık dr vizitesi - 10-12 arası temizlikçi - 12 de yine rutin kontrol….
Birde uykuya zor dalan biriyim bazen gece hic uyumadan sadece zamanın geçmesini bekliyorum. Eğer hersey yolunda giderse bebis doğana kadar böyle devam edecek, Rabbim beterinden korusun bu gunlerimizi aratmasin
Sen nasılsın canım, oğluşun nasıl oldu?
Seni çok iyi anlıyorum anneme lösemi teşhisi konduğunda 6 ay hastanede kaldı çoğunluk bende yanında, esim buraya geri döndü bir sene Tr de kaldım. Eve geçince enfeksiyon kapacak korkusuyla hersabah dip köşe temizlik yapıp bir yıl eve kimseyi almamıştık.okurken yoruldum Allah yardımcın olsun
bi kere annem çok ağır bir hastalık atlatmıştı, ölümden döndü diyebilirim, uzun bir süre beraber hastanede kaldık yanında sadece ben vardım. taburcu olma zamanı geldi annem havalara uçuyor eve gidecek diye. ama ben gitmek istemiyorum üstelik perişan olmuştum refakatçi halimle. beni bir panik kapladı. ne yapacağım diyorum ya bir şey olursa nasıl kontrol edeceğim ya yetişemezsem vs. eve gidince boşluğa düştüm sanki ve alışmak için bi süre geçti. yani canım demek istiyorum ki, belki evde olsan kaygıyla yaşayacaktın zaman geçmeyecekti. ama orada her dk her şeyin kontrol altında iç huzurun yerinde olsun en önemlisi bu
Kızlar bi de ben lcwden kuplu atlet atmıştım. Cok rahatmış bunlar, yani sütyen takma zorunluluğu kalkıyor. Emzirirken de cok rahat edeceğim gibi görünüyor. Aklınızda olsun almak isterseniz
Seni çok iyi anlıyorum anneme lösemi teşhisi konduğunda 6 ay hastanede kaldı çoğunluk bende yanında, esim buraya geri döndü bir sene Tr de kaldım. Eve geçince enfeksiyon kapacak korkusuyla hersabah dip köşe temizlik yapıp bir yıl eve kimseyi almamıştık.
Hamdolsun halimizden şikayetçi değiliz eşimle vardır bu sıkıntının arkasında bir hayır deyip bekliyoruz. Tabii arada daralıyorum OZaman da duaya sarılıyorum. Bazi odaların kapılarında renkli kelebek resmî asıyorlardı herhalde yeni doğum yapanlar diye düşünüyordum, gecen hemşireye sordum meger bebegini kaybedenlerin kapılarına asıyorlarmış ki doğum-bebekle ilgili soru sorulmasın diyeonları gorunce insan bugün ki gününe şükürediyor
Merhaba, Pulcet, gaviscon, rennie dışında boğazdaki gıcık ve öksürük için bir çözüm bulabildiniz mi? Öksürük krizinden çoğu gece uyuyamiyorum. Mahvetti beni bu reflü. Doktorum KBB ya da dahiliye doktoruna görün dedi, onlar da bugün geri çevirdi beni. Risk almak istemediler, gebelik ilaçlarını önererek vs.gecmis olsun canim gebelik reflusu deniyor, bazen midedeki asit bogaza kadar ciktigi icinde bogazda yanma oksuruk yapiyoraci yemedigim halde bende cekiyordum ilaca basladim artik.
aç gidenler perişan oldu ben dahilİyi akşamlar kızlar :) Çarşamba şeker yüklemesi yaptıracağım. Sabah 9 a randevu aldım. Aç mı tok mu gideyim ? Süreç nasıl ilerleyecek? İlk gebeliğimde yaptırmıştım ama unuttum nasıl olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?