2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Evet canım dışarda da kullanabilirsin. Büyük rahatlık.

Allah yardımcını olsun zor işler. Kelebek olayı da cok ince bi düşünce. Keşke bu kelebek ulusal bir anlam taşısa da; insan taksa ve kimse soru sormasa istiyor.
İlk bebeğimi kaybettiğimde sıkı sütyen önerdi doktor. Bikaç yer geziyoruz eşimle sütyeni bulmak için. Diyorum ki, sıkı sütyen arıyorum , ne için diyor, süt akmasın, gelmesin diye zar zor dişlerimi sıkıp açıklama yapıyorum. Karşımdaki muhattap ; hemen alıyor gardını, diyor ki, neden ama bebeklere faydalı diye saydırıyor da saydırıyor. Bi sen biliyorsun sonra bebeğimi kaybettim onun için istiyorum diyince de; aaaaa basınız saolsun vs.
En basından itibaren bana ne ki diyemeyen saf salak bi sürü insan var . Cok yakın bi arkadaşım, damdan düşer gibi sorular sordu canımı şıktı o süreçte fln. Beklemediğim insanlar, büyük olgunluk gösterdi. Rabbim yaaatmasın kimseye ama kelebek iyiymiş

İyi geceler kızlar. Aldigim kiyafetleri yikayip utuledim kolaylamak içij yerlestirdim nasil guzel duygular Rabbim tamamina saglikla erdirsin insaAllah benim uyluk kemiklerim alt popo kemiklerim va vajina kemigim agriyo bildiginiz cok degisik bisey yururken bile zorlaniyorum. Bu kadar erken baslamasi normal mi bilemedim

Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin

benim popom oturunca ağrıyor
çok oturmama da gerek yok biraz oturayım ağrıyor

Arkadaşlar usulca takvimime bakın , çift hanelere düşmüşüm. Önce hastanede kalanlara sonra herkese bunu diliyorum ay çok mutlu etti beni bu
Kasım ayı da hepimize süper gelsin, allah hepimize sürecimizi sonuna kadar sağlıklı ve sorunsuz geçirmemizi nasip etsin inşallah.
Babanne tarafımdan kalktım bu sabah

Ve harika başlayan günün devamında dün gece mayaladığım yoğurt tutmamış
Günaydın mandalinacım geçen instagramda bi video görmüştüm tutmayan yoğurdu fırına koyup tutturuyolrdı bi bak istersen belki videosunu bulursun
Bende mük bi güne uyanamadım dün gece götüm başım her yerim ağrıdı bi de kollarım uyuştu sürekli sanırım hamileliğime güncelleme geldi

Dün forumda yoğurdum turmuyor diye konu okudum, kadına azcık gülmüş olabilirim herhalde yoğurdu nasıl tutturamaz diye al işte agdjshh
Kınadığım olayın başıma gelme süresi şaşırtıyor beni rabbim

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Doğuma kadar hastanede beklemek büyük fedakarlık. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin yüce mevlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…