2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Canlar dün 24 hafta 5 günlüktüm kontrole gittim Q Queen_bee17 tanıyor Eray hocaya . Bebiş 740 gr olmuş çok şükür Ama dün gece düşünmekten uyuyamadım Kızımım bpd ölçümü 22 hafta hc yani kafa çapı da 1 hafta geriden geliyor Hoca şu an mikrosefali diyemem dedi ince uzun bir kafa yapısı varmış 28. haftadan sonra mikrosefali tanısı konuyormuş Bir de sağ ayakta hafif eğrilik çıktı Hoca bana 32. haftada gelin dedi sen beslenmene dikkat et dedi Ben zorlasam da pek kilo alamadım Üzerine gebelik şekeri çıktı Endokrine gideceğim. Eşimin ve benim kafa çaplarımız normal Amniosentez sonucumuz normaldi

Geçmiş olsun inşallah hayıtrlı güzel sonuçlar alırısnız. Şeker yükleme testiniz kaç çıktı birde direkt endokrine m yönlendirildiniz? Sanırım benimde şekerm var ve yükleme gaptırmadım kendim takip edicem evde dedim ama pişman oldu Bugün dahiliyeye gidicem açlığım 93-95-103 hiç düşmüyor tokluğumda iki dilim çavdar ekmeği ile bile 154 çıkıyor sizin nasıldı değerleriniz?

Kuzum bence de git yuksek bence acligin benim tokluk sekerim 94 cikti seker yuklemesine gerek yok dedi doktorum

Benim ilk gebeliğimde de gebelik şekeri çıktığı için 75 gr aç karna içtim 1. saat 184 2. saat 177 açlık da 80 çıktı Hiçbir zaman açlık şekerim yüksek çıkmadı Hoca dahiliyeye git dedi ama ben ilkinde Endokrine gittiğim için yine aynısını yapayım diye düşündüm

Kuzum bence de git yuksek bence acligin benim tokluk sekerim 94 cikti seker yuklemesine gerek yok dedi doktorum
Eski şeker ölçümlerime baktım e nabızda 80 in üstünde çıkmamış hiç ailede de kimsede şeker yok ama yinede olabiliyormuş işte demek ki İnşallah bebike bi zararı olmadan önlemini alabiliriz

Anladım bende dahiliyeye almıştım o yönlendirirse giderim artık. Geçmiş olsun sizede

Canım daha önce de 2 hafta geriden gelen bpd duydum, sağlıkla doğmuş ve ilkokul çağına gelmiş. Ayaktaki hafif eğrilik sanki çözülebilir bir durum gibi geliyor kulağa ama sen araştırmışsındır zaten, eşin de mesleki olarak zaten daha detaylı araştırır. Eray hocaya kadar kims e öyle bişi demedi sanırım, 2 hafta sonra tekrar git yada başka perinatoloğa görün. İçin rahat etmeyecek muhtemelen

Analık çünkü bunu gerektirir yeri geldiğinde babaanne de oluruz. Darısı başıma inşallah geriye gün saymak nasip olsun çift hanelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…