2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar elektrikli sağma makinası önerir misiniz, ne alacağımı bilemedim
Canım ben önce hastane tipi kullandım medicalcilerden kiralanıyor. Tabi setini kendin alıyorsun sana ve süte temas eden yerlerini hijyenik yani. Baya iyiydi o, sonra avent aldım tabi hastane tipinin yanında solda sıfır kaldı. Sonra aventin manuelini aldım onunla çok rahat ettim çok güçlüydü. Hiçbir ev tipi olan hastane tipinin yerini tutamaz kanımca arkadaşlarımdan da biliyorum o dönemi. Manuel daha kuvvetli oluyor habire elinle pompa yapmıyordum iyice tutunca sıkıldı bırakıyordum o göğsü boşaltıyordu

Kızlar bi de ben lcwden kuplu atlet atmıştım. Cok rahatmış bunlar, yani sütyen takma zorunluluğu kalkıyor. Emzirirken de cok rahat edeceğim gibi görünüyor. Aklınızda olsun almak isterseniz
Canım benim göğüsler biraz fazla büyüdü 85 di 95 bedene doğru gidiyor bana olurmu sence sen kaç bedensin hangi beden aldın

Medela canım yada lansinoh
Dediklerinden birine baktım 7 bin diyor, valla elimle sağarım kendimi hajshaja o zaman manuel alayım ben duruma göre elektrikli alırım

Amerika’da mıydın canım sen. Kelebek konusundan çok etkilendim. Ya bizim insanımız ne zamanki unuttuğumuz bu güzel davranışları hatırlayacak o zaman bu ülkenin yüzü değişecek. Bizim insanımız -günümüzde özellikle- öyle didikliyorlar ki bir sıkıntıyı insanın unutmasına izin verilmiyor. Halbuki saramayacağın yarayı deşelemiceksin. Meraklı olmayacaksın. Empatin yüksek olacak. Tebrik ederim oradaki insanları.

Geçmiş olsun öyle komik anlatmışsın ki dayanamadım güldüm. Valla benimde kaburgam bir bAtıyor aklımı başka şeye veremiyorum

Arkadaşlar selam :) Bebek alışverişine başlayan oldu mu aranızda ? Neler alıyorsunuz fikir açısından sormak istedim. Ben henüz 1 adet alt açma ile 2 tane 10 lu hastane çıkışı aldım. Bir tane de kundak. Neyi ne kadar alacağımı bilemiyorum şuan

Bende onu eklemiştim listeye ama aventi yazınca queen onuda bi inceledim fiyat farkı baya var acaba hangisi daha iyi
Geçen sene doğum yapan arkadaşım aldı mochi ama o memnun kalmadı. Pompadan ziyade birini emzirirken öbüründen akan sütü toplamak için gibi demişti. Anlamsız gelmişti ama bilemiyorum başka kullanandan da duymak yorumlarına bakmak lazım

Ben bugün tekrar muayene oldum bebeğimin başı yukarda yani makat geliş Kafa şekli makat gelişte böyle olabilirmiş Bugün ölçümde küçüklük daha az çıktı İçim rahatladı Başı yukarda plasenta solda bebek sağdaymış Başı aşağıya dönen var mı kızlar ?

Bu tam bana göre ilkinde bir elimde biberon bir elimde bebek zorlanıyordum mochi memeye kendisi yapışıyormuş

Benim 24. Haftada baş aşağı tam sırtına paralel demişti ama bunu şu an ki konumunu anla diye söyliyorum bi önemi yok doğuma kadar daha çok döner demişti dr

Çok saol tatlım kızım var bugun de onun ateşi çok yüksek bir sürü ilaç verdi doktor eşimde öyle ailecek hastayız malesef ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…