2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende mutlivitamin kullanmiyorum.
Magnezyum
Demir
D vit aliyorum sadece. Hep balik şurubu alacağım dedim unuttum geldik bu haftalara
Ya benim arkadaşlarımdan multivitamin kullanan da yok. Çok şükür sapasağlam çocuk doğurmuşlar. Ya Afrika’da orada burada nir sürü çocuk doğuyor bu anneler bunları bulabiliyor mu? Yani kullanabilenler çok şanslı keyfini sürsün ama ben dayanamıyorum. Zaten bebek anneden lazım olanı alıyor anne mağdur oluyor çocuğuma feda olsun napiyim. İnşaallah Doğumdan sonra artık daha rahat mide koruyucu filan kullanabildiğimde kendim için bişiler yapacağım. Şuan elimden bu geliyor. Demir’i de inşaallah iğne yapar

Ben bugün gittim aldım kullandım aşırı bir rahatlama geldi, kaşıntı kesildi. Allah razı olsun senden. Üç gündür kaşımaktan yara yaptım. İnşallah bu sürekli çare olur. Denemedik şey kalmadı deliricem zaten yakında.

Ben oturarak kiliyorum artik kuzum secdeye gidemiyorum karnim sıkışıyo
Ben oturarak nasıl kılınıyor hiç denemedim ama yarın bi normal denicem. Bu hafta baya bir zorlanıcağım sanıyorum çünkü büyümeye başladık. İnternette güvenilir öğreten kaynak var mı oturarak nasıl kılınıyor ? Bir de abdesti nasıl olcak. Banyoya mı gircez?

Ben sandalye uzerinde secdeyi ima ile kiliyorum. Ayakta basliyorum. Abdesti normla abdest aliyorum neyi sordugunu anlayamadim kuzum.

Kızlar sizinde bazen karnınız gerilip sertleşiyormu. Yani secdeye zor gittim eğilemedim. Gerilerken birde acı oluyor
Benim de öyle canım zaman zaman sertleşiyor birde arkadaş 33 haftalık karnına baktım benimkiyle aynı benim bu ara çok önde gidiyor kilo alımım çok ta olmadı aslında.

Midesi rahatsiz olan anlar kuzum ben demiri korkuma tok karna aliyorum bugun kahvaltıdan iki saat sonra alayim dedim midem hemen rahatsız oldu.
Bana da doktorum gerekirse damardan veririz dedi demiri ama acaba yine mideye dokunur mu bilemiyorum. En azından her gün içme iskencesi olmaz.

Kızlar sizinde bazen karnınız gerilip sertleşiyormu. Yani secdeye zor gittim eğilemedim. Gerilerken birde acı oluyor

Ben oturarak kiliyorum artik kuzum secdeye gidemiyorum karnim sıkışıyo

Ya bende egil.kalk cok.zorlaniyorum. bazan oturduğum yerde kılıyorum. Ama secdeye gitmekte zor. Oraya da gitmesem daha 6 aylıksın diyorum kendi kendime. Ama bugun yatsiyla final yaptim. Yarin sandalyede secdesiz deneyecem

Kuzu damardan cok etkili hem de mideye dokunmuyor daha iyi olur senin icin

Kuzum hap olanlari cok rahatsiz ediyor. Hap.icemiyorum ben. Daha önce ice ice ülser oldum. Gorunce kosullanma mi oluştu nedir. Hemen midem.agriyor. surup formunu içiyorum simdi. Onu da yari ac yari tok. Gece yatmadan içersem içiyorum. Meyve yiyorum mutlaka once sonra. Ama onu da hergun içemiyorum haftada bir iki ancak. Bu seferde dusuk çıkarsa damardan isteyecem. Ki gebelik öncesi hep.damardan alıyordum. Cok rahat oluyor

koca göbeğiyle musluktaki suya ulaşmaya çalışarak bulaşık yıkarken baston yutmuşa dönen hamile bir put vardır....
atlayarak okudum kızlar kahve konusu gözüme çarptı, ben hergün 1 fincan kahve 2 bardak da çay
içiyorum. 200mg kafeine kadar sorun yok diye bu şekilde ayarlamıştım. Ama yazdıklarınızdan sonra azaltacağım, anladığım kadarıyla hiç olmasa daha iyi. Bu grup bana bütün kötü alışkanlıklarımı bıraktıracak inş

Ay canim dokunmamasina çok sevindim☺ tecrube de etmissin bence de oyle iste. Ben bilmiyordum doktorum soyledi damardan veririz yukselmezse diye. Şu an ferritin iki birim aşağıda. Ama demir bağlamam cok yuksek cikiyor bende hapina hic yanasamadim ferrum vermisti dahiliye doktorum küçük siseler halinde sivi formda. Tok icince dokunmuyor da etkili de oluyor mu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…