2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
3 farklı şekilde göstermiş. İlki ayağa kalkamayanlar. İkincisi bizim gibi secde yapamayanlar üçüncüsü oturamayanlar

Valla en fazla 1 gün çekerim diye düşündüm çünkü 15 günde 1 oluyormuş. Ona razıyım. Demir de içmem gerekiyor sanırım az çok anneleri yokladım herkesin ortak o aldığı bişey varsa o da Demir. Çünkü kan yapıcı kan değerlerini koruyan en önemli unsur Demir takviyesi işte çarşamba damardan verin bana dicem .

Canım çok geçmiş olsun kalbini ferah tut herşey İyi olacak Allah'ın izniyle
Allah hepinizden razı olsun. Okuyan destek veren dua eden herkesten. İnşallah güzel haberler vereceğim. Rabbim hepimize her şeyin hayırlısını nasip etsin.

Ya bende egil.kalk cok.zorlaniyorum. bazan oturduğum yerde kılıyorum. Ama secdeye gitmekte zor. Oraya da gitmesem daha 6 aylıksın diyorum kendi kendime. Ama bugun yatsiyla final yaptim. Yarin sandalyede secdesiz deneyecem
Ben bulantılar döneminden beri hep oturarak kılıyorum ilk yere oturup secdeye gidiyordum. Karnım hafif çıktığından beri sandalyede taburede vs. Oturarak ima ile kılıyorum. Bizimkiler riskliyim diye beni oturmaya teşvik ettiler. Allah cümlemizinkini kabul etsin.

Merhaba Elif hanım yazan bendim ama hala ms şüphesiyle arastırılıyor annem 52 yaşında sizin anneniz nasıl hastalık nasıl ilerliyor cok geçmiş olsun insallah

Günaydın canım analar
Ben en son 11 kg almıştım 24. Haftada falandım sanırım sonra gebelik diyabetiyle diyete başladım ve geçen hafta aynı kilodaydım. Yanii hatta vermiş bile olabilirim çünkü cocikim kilo alırken ben aynı kalmışım bu hamileliği 12 13 kg ile bitirirsem kendimi pizzalar börekler puf puf poğaçalar profiteroller ile ödüllendiriciim ve tabiiki donutlar
(Kahvaltıda bir haşlanmış yumurta ve bir dilim kepek ekmek yemiş ana )

ben hala yemeye devam bir 5 kilo alıp 20 kiloyla kapatmak istiyorum umarım aşmam ama biraz ekmeğe dikkat etsem almıyorum mesela ama şeker falanda çıkmamışken yiyim bari biraz diyorum olmaz mı

ben hala yemeye devam bir 5 kilo alıp 20 kiloyla kapatmak istiyorum umarım aşmam ama biraz ekmeğe dikkat etsem almıyorum mesela ama şeker falanda çıkmamışken yiyim bari biraz diyorum olmaz mı
Ye kız nolcak bence yemek için dünyanın en güzel bahanesi hamile olmak zaten yedikçe mutluluk hormonu salgılanır bebende mutlu olur sende yarasın şifa olsun

Kızlar ben 45 idim, 54 oldum… ama ilk haftalarda 5 kilo vermiştim. Verdiğimi alıp üstüne de 4 kilo aldım. Doktorum 6 kilo daha alsan yeter diyor. Ama ben bu hızla bi 10 kilo daha alırım diye düşünüyorum çünkü fütursuzca yiyorum. Yeme diyene de hamile kadına yeme denmez diye kızıyorum. Pankart asıcam tepeme, “doğum hikayeni anlatma , bana yeme deme! “

Ye kız nolcak bence yemek için dünyanın en güzel bahanesi hamile olmak zaten yedikçe mutluluk hormonu salgılanır bebende mutlu olur sende yarasın şifa olsun
Aynen dün 15 dk içim geçmiş bir uyandım nasıl açım sanki 3 gün yemek vermemişler bir dana yiyebilirdim o an, meyve yedim anında hızlıca yemek yaptım kendime geldim. Ben yediğim için kilo alıyorum biraz dikkat etsem almam aama,, senin şeker olmasaydı yarışırdık kilo almada

Kız zaten zayıf hamik kalmışsın ye nolcak muhtemelen kilo tutmuyosundur sen doğumdan sonra verirsin hemen nasıl gazlıyorum milleti belli değil ama yemek yemek benim en büyük mutluluk kaynağım sanırım bu hamilelikte nefis terbiyesini öğrenmiş olucam minnam sayesinde

Kızlar dün akşam o kadar kasık ağrım oldu ki , dayanamadım dua ede ede uyumuşum. Ama çok korktum. Doktoruma yazdım kasık ağrısıdır büyük ihtimalle korkma ama devam ederse gel dedi. Sabah korkuyla kendimi dinledim çok şükür geçmişti. Şimdi güzel bi duş aldım. Kahvaltı yapıcam
Bu arada sabah tartıldım hemde ıslak saçla havluyla bornozla hala 3 kilodayım. Bu yüzden mutluyum yalan yok çünkü kilolu hamile kaldım.

Canım senle K kendimidurduracakdegilim e söylemiştim ilk haftalar alacaksınız emin olun diye sağlıklı olsun brbişler onlara zarar olmasın kilolar ama çok almakta iyideğil tabihem sonrası hem ağırlaşma açısından..

Doğum hikayeleri pankartı ben de asıcam kimse ben sormadan anlatmasın abi ya her çocuk kendine özel ise her doğum da kendine özel bi salın bizi.

Günaydın tatlış analar ve nazlı bebeleriiii... Ben de şeker yüklemesi batağına düştüm köprüden önce son çıkışta yakalandım. Dün kontrolüm vardı, Dr um ben seni kırmadım sen de beni kırma çok ısrar ediyorum önemli bu dedi. 30 günlük rapora sattım ya tüm idealimi doğrumu çilekli gazoz gibi bir şeydi 330ml içerken çok iğrenç değildi ama şimdi midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…