- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
10 kg aldım vallaHadi kızlar itirafa başlayalım şimdiye kadar kaç kg aldınız? Ben 9 kg
3 farklı şekilde göstermiş. İlki ayağa kalkamayanlar. İkincisi bizim gibi secde yapamayanlar üçüncüsü oturamayanlarBen oturarak nasıl kılınıyor hiç denemedim ama yarın bi normal denicem. Bu hafta baya bir zorlanıcağım sanıyorum çünkü büyümeye başladık. İnternette güvenilir öğreten kaynak var mı oturarak nasıl kılınıyor ? Bir de abdesti nasıl olcak. Banyoya mı gircez?
Valla en fazla 1 gün çekerim diye düşündüm çünkü 15 günde 1 oluyormuş. Ona razıyım. Demir de içmem gerekiyor sanırım az çok anneleri yokladım herkesin ortak o aldığı bişey varsa o da Demir. Çünkü kan yapıcı kan değerlerini koruyan en önemli unsur Demir takviyesi işte çarşamba damardan verin bana dicemMidesi rahatsiz olan anlar kuzumben demiri korkuma tok karna aliyorum bugun kahvaltıdan iki saat sonra alayim dedim midem hemen rahatsız oldu.
Bana da doktorum gerekirse damardan veririz dedi demiri ama acaba yine mideye dokunur mu bilemiyorum. En azından her gün içme iskencesi olmaz.
6 hafta var daha bebek zaten en çok bu sürede büyüyor. Büyür annesi ya, bak gör 1 kiloyu bile geçer. sen içini ferah tut. Gönlüne ferahlık diliyorum. Allah yardımcınız olsun. İnşallah en mutlu haberleri verirler size. Siz de bize müjde edersiniz.
İnşallah
Ve bi de stres olmayın biliyorum çok çok zor bebeğin sağlığı söz konusuyken ama bebeğinize stres yüklememek çok önemli zaten bi sürü zor şeyle savaşıyor Allah yardımcınız olsun inşallah
Canım çok geçmiş olsun kalbini ferah tut herşey İyi olacak Allah'ın izniyle
6 haftada 1 kg olucak annesi hiç merak etme Hipospadias için de hiç endişe etme Onun için de bildiğim çok iyi hocalar var Preeklampsi nedeniyle erken doğan bir sürü bebek var Yenidoğan yoğun bakım çok gelişti son yıllarda İçini ferah tut kendine ve bebişe çok iyi bakAmin hepimize güzel duaların için
Allah hepinizden razı olsun.Canım sanki önceye göre daha olumlu bu haber. İlk hedef 26 sonra 28 ve 30.haftalar oluyor erken doğum riskinde. Yeter ki 26 ya bi gel önce.. Sonrası 30 olursa zaten büyük nefes olur. Ben de ilk doğumumu 30 haftalık yaptım 20 gün küvöz ardından kavuştuk hiç bir sağlık sorunu yok şükür. Büyük ihtimal genetik bi hastalık yok demiş size de buna şükürinşallah çok güzel haberler duy ve bize de ilet cnm. Allah ferahlık versin gönlüne
Ben bulantılar döneminden beri hep oturarak kılıyorum ilk yere oturup secdeye gidiyordum. Karnım hafif çıktığından beri sandalyede taburede vs. Oturarak ima ile kılıyorum. Bizimkiler riskliyim diye beni oturmaya teşvik ettiler. Allah cümlemizinkini kabul etsin.Ya bende egil.kalk cok.zorlaniyorum. bazan oturduğum yerde kılıyorum. Ama secdeye gitmekte zor. Oraya da gitmesem daha 6 aylıksın diyorum kendi kendime. Ama bugun yatsiyla final yaptim. Yarin sandalyede secdesiz deneyecem
Merhaba Elif hanım yazan bendim ama hala ms şüphesiyle arastırılıyor annem 52 yaşında sizin anneniz nasıl hastalık nasıl ilerliyor cok geçmiş olsun insallahMS hastasıyım yazan sen miydin queen geçen gördüm bi arkadaş yazmış yazmadım ama dua ettim benim annem MS hastasıydı. MS hastalığında emzirme dönemleri atakları tetikliyor nedense. Benim annem bizi güzel emzirmiş çok şükür de emzirmeden sonra atak dönemleri olmuş hep. Rabbim şifadan geri koymasın anneleri olarak bebişlerimizin başında olalım anne sütünden binlerce kat değerliAnne sütü de kıymetli ama anne kadar değil. Ne demişler analı kuzu kınalı kuzu .
secdeyi ima ile bakıyorum hemen.Ben sandalye uzerinde secdeyi ima ile kiliyorum. Ayakta basliyorum. Abdesti normla abdest aliyorum neyi sordugunu anlayamadim kuzum.
Günaydın canım analar
Ben en son 11 kg almıştım 24. Haftada falandım sanırım sonra gebelik diyabetiyle diyete başladım ve geçen hafta aynı kilodaydım. Yanii hatta vermiş bile olabilirim çünkü cocikim kilo alırken ben aynı kalmışımbu hamileliği 12 13 kg ile bitirirsem kendimi pizzalar börekler puf puf poğaçalar profiteroller ile ödüllendiriciim ve tabiiki donutlar
(Kahvaltıda bir haşlanmış yumurta ve bir dilim kepek ekmek yemiş ana)
Çok saol3 farklı şekilde göstermiş. İlki ayağa kalkamayanlar. İkincisi bizim gibi secde yapamayanlar üçüncüsü oturamayanlar
Ye kız nolcak bence yemek için dünyanın en güzel bahanesi hamile olmak zatenben hala yemeye devam bir 5 kilo alıp 20 kiloyla kapatmak istiyorum umarım aşmam ama biraz ekmeğe dikkat etsem almıyorum mesela ama şeker falanda çıkmamışken yiyim bari biraz diyorum olmaz mı
Aynen dün 15 dk içim geçmiş bir uyandım nasıl açım sanki 3 gün yemek vermemişler bir dana yiyebilirdim o an, meyve yedim anında hızlıca yemek yaptım kendime geldim. Ben yediğim için kilo alıyorum biraz dikkat etsem almam aama,, senin şeker olmasaydı yarışırdık kilo almadaYe kız nolcak bence yemek için dünyanın en güzel bahanesi hamile olmak zatenyedikçe mutluluk hormonu salgılanır bebende mutlu olur sende yarasın şifa olsun
Kız zaten zayıf hamik kalmışsın ye nolcakKızlar ben 45 idim, 54 oldum… ama ilk haftalarda 5 kilo vermiştim. Verdiğimi alıp üstüne de 4 kilo aldım. Doktorum 6 kilo daha alsan yeter diyor. Ama ben bu hızla bi 10 kilo daha alırım diye düşünüyorum çünkü fütursuzca yiyorum. Yeme diyene de hamile kadına yeme denmez diye kızıyorum. Pankart asıcam tepeme, “doğum hikayeni anlatma , bana yeme deme! “
Canım senle K kendimidurduracakdegilim e söylemiştim ilk haftalar alacaksınız emin olun diye sağlıklı olsun brbişler onlara zarar olmasın kilolar ama çok almakta iyideğil tabiKızlar ben 45 idim, 54 oldum… ama ilk haftalarda 5 kilo vermiştim. Verdiğimi alıp üstüne de 4 kilo aldım. Doktorum 6 kilo daha alsan yeter diyor. Ama ben bu hızla bi 10 kilo daha alırım diye düşünüyorum çünkü fütursuzca yiyorum. Yeme diyene de hamile kadına yeme denmez diye kızıyorum. Pankart asıcam tepeme, “doğum hikayeni anlatma , bana yeme deme! “
Doğum hikayeleri pankartı ben de asıcam kimse ben sormadan anlatmasın abi yaKızlar ben 45 idim, 54 oldum… ama ilk haftalarda 5 kilo vermiştim. Verdiğimi alıp üstüne de 4 kilo aldım. Doktorum 6 kilo daha alsan yeter diyor. Ama ben bu hızla bi 10 kilo daha alırım diye düşünüyorum çünkü fütursuzca yiyorum. Yeme diyene de hamile kadına yeme denmez diye kızıyorum. Pankart asıcam tepeme, “doğum hikayeni anlatma , bana yeme deme! “
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?