2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Hiiiiç bozulmasın yağız olsaydı şansını denerdi
Ya doktoru arim mi? Bebeğe bişey olmaz dimi? Anlık bişeydi hemen parmağımı çektim zaten
Dünyanın en düz insanlarından biriyim burnumu her boka soktuğum için başıma böyle şeyler geliyor abi ya. 31 yaşındayım prize parmak sokulmazı hala öğrenememişim ahdjsh hepimiz yağızız

Sağ ol canim denerim insallah su an iyiyim ama sadece cabuk doymaya basladim son tremestir yaklastikca
Yine de zorlayip yiyorum bu seferde karnim zaten cok sert daha da sertlesiyor gibi
Artık büyüdüler canım, karın bölgesi doldu suyuyla, plesantasıyla zaten. Midemize baskı yapıyor. Ama dediğim gibi kalori artırmak gerekiyor artık. Ve bahsettiğin aralıklarla sıvı/ yemek arası verince günlük sıvı tüketimin 2-2.5 litreyi bulamayabilir bile. Analık zor adlı şarkıyı sana çalıyorum su an bi şekilde zorla kendini. Sertleşiyor tabi ki ama sancı kasılma nedeniyle değil; tokluk hissi yüzünden.

Olmaz o kadarcıktan. Merak etme. Ama cok da geçmiş olsun. Ey allaaam hakıkaten noluyor sana orda

Hiç yorum yapabileceğim bi durum değil ne desem yalan olur. Sen bi danış doktoruna en güzeli.

Evet maalesef 7 ile 9 bardak arasinda kaliyorum canim yoksa midem cok rahatsiz oluyor. O da gece kalkip içtiğim icin sonra gece boyunca lavabodayim tabi benim bünye simdiden alisti gece kalkmalarina bir su iciyorum 3,4 kez lavaboya gidiyorum bir bardak su icin bende fark ediyorum bence de yemekten. Son bir haftadir pek sancim yoktu. Dün gece ve bu sabah sancim oldu kalkip endol bile alamadım o kadar aciyor ki o an ne dokunabiliyorum ne kalkabiliyorum yerimden. Normal doğum sancilari da böyle midir acaba eğer öyleyse o an doktora dokundurur muyum emin olamadim

Gunaydin ben başından beri böyleyim hic düzelmedi bende ama bu ara iyice artti. Gunde otuzu geciyor lavaboya gitmem birkac damla icin gitmek zorunda kaliyorum
Canım tahlil verdin mi su ara peki ? Sanki 30 biraz fazla bi sayı. Kendine eziyet etme yazık canına. Belki minik bi enfeksiyon vardır; bi ilaçla rahatlarsın

Canım tahlil verdin mi su ara peki ? Sanki 30 biraz fazla bi sayı. Kendine eziyet etme yazık canına. Belki minik bi enfeksiyon vardır; bi ilaçla rahatlarsın
Evet verdim canim daha gecen hafta kontrolum vardi. Hemde sadece idrar tahlili değil idrar kültürü de verdim sikayetimi soyleyince doktorum istedi.
Temiz cikmis sonuclar ama boyleyim bilmiyorum

Ya kıyamam neyse şöyle düşün yazı bekliyon ama yaz gelmeden o soğuk kış günlerinde evine güneş doğacak
Ay valla gelmese bu kış nasil gecerdi bana bilmiyorum kuzu Rabbim hayirla saglikla kolaylikla gelmelerini nasip etsin
Kuzu benim evin oldugu bolge villakent olarak geciyor evler dip dibe degil mesafeli baya ama oyle bi sis var ki 1 haftadir dusun evler bile kayip gerci esim geldi az once merkez de ayni durumdaymis burda her evde en az 3 arac var herkesin ozel araci var toplu tasima sikintili annemlere gitmek icin 2 arac degistirmem gerekiyo 1 kere deneyimledim. Bizim de 2 aracimiz var ama insaat isi icin kullaniliyo ikisi de her yere esimle gitmek zorundayim onu cagirmam lazim falan baya gicik bi durum benim icin ben kafama gore takilmayi seven bi insanim. Evimi seviyorum aslinda gunes batana kadar evin icinde kocaman bi mutfagim harika bi manzaram var ama yalnizlik iste

Evet verdim canim daha gecen hafta kontrolum vardi. Hemde sadece idrar tahlili değil idrar kültürü de verdim sikayetimi soyleyince doktorum istedi.
Temiz cikmis sonuclar ama boyleyim bilmiyorum
Kuzum bende de hep sık idrara cikma arada kasik agrisi falan oluyo ama kultur kac kere verdim hep temiz cikiyo bakteri uremiyo tek kullanimlik şaseyle gecistiriliyorum

Kullandım canım hic sıkıntı olmadı ama bebekden bebege değişiyor denersin bir sıkıntı yaşarsan mecbur degistirsin

Özel hastaneydi bir de onca para veriyoruz ama gerekwn yapilmiyor yine de , insalalh bu defa öyle olmaz ama korkuyorum acikcasi yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…