2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Mide yanmam da var kabızlığımda. Çözüm beyaz leblebi ise o kabızlığımı daha da etkiler. Midemle bağırsaklarım arasında seçim yapmalıyım analıq zor

Ay evet kabızlık olayından bakarsak beyaz leblebi olmaz
Mideni ilaçla hallet bence kabızlık daha zor hahahahahha

kalça ağrısı bende de var canım bel fıtığım vardı belki ondandır ama zorlu geçecek.çatı kemiklerim zaten kütlemeye başladı sağa sola dönerken

Aynen ben de hep yatıyorum malum. Tam o basenlerimizin olduğu yanlardaki kemikler nasıl fena var ya çürümüş gibi
dün kemik ağrım çok olunca allahım yardım et felçli insanlar nasıl yatıyor diye düşündüm.düşünsene biri el atıp sağa sola çevirirse dönüyorlar çoğunun sırtları yara oluyor yatmaktan.rabbim yardımcıları olsun inşallah

Sağ ol canim denerim insallah su an iyiyim ama sadece cabuk doymaya basladim son tremestir yaklastikca
Yine de zorlayip yiyorum bu seferde karnim zaten cok sert daha da sertlesiyor gibi

Kızlar başıma gelen.
Son 1 dk kalmıştı dedim süper telefonumda o an şarjdaydı aldım kan almaya gidicem prizin içinde şarjımın bi ucu kalmış elimde onu alayım derken elektrik çarptı beni şalterler felan indi. Parmağımı hissetmiyorum şuan. Kanı da 8 dk geç verdim bişey olmaz dimi? Ay bu labda başıma gelmeyen

Gunaydin kizlar. Evim onu arkasi sagi solu sis resmen karsi ev bile gozukmuyo darlandim ya. Yaz geleydi kendi evime merkeze tasinaydim bi cok bunaldim.
Mutfak manzaram çam ağacı dalı görüyor sadece. Manzara fena değil; evin içini görecek mesafede değil karşı ev de, ama huzursuzum artık bu evde. Seni çok iyi anlıyorum. Çocuğumu bu evde doğurmak çok canımı sıkıyor yalan diil. Lefkoşa’ya gelen varsa önceden, cok eski evler. Çoğu daracık bildiğin 75-80m2. Sırf azcık daha geniş 130 m2 diye oturduk ama yaz gelip de taşınsam diyorum. Psikolojim bozulacak. Türkiye’de de evler artmış hem kira hem satılık. Ama seçenek var en azından.

geçmiş olsun canım iyi misin ? toprağa bas çıplak ayakla işin bitince.bebiş nasıl. sağlık ocağında antistatik alan var mı dokunabileceğin

Bu iyi bi şey değil mi queen ? İdrar torbana yakın bi yerde değil demek ki prenses annesi rahat uyusun diye azcık yukarda dolanıyor demek ki
Magnezyumunu akşam yatmadan iç. Geçen gün benim de öle oldu da işe yaradı canım

Çok geçmiş olsun canım benim. Hayırlısıyla halletsrn işlerini sen ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…