Ben de şuara sabaha kadar gitmiyorum ne hikmetse çok da su içiyorum ama ilginç.. Ben de kasılmalar ve kalça ağrısı yüzünden sık uyandım. Artık ne yastık kar ediyor ne başka bişi.. Kasılmalar da akşamdan vardı zaten gece de devam etti, umudum bugün durulması
İnş sıkıntısız geçer cnm ve güzel sonuçlar alırsın
dün kemik ağrım çok olunca allahım yardım et felçli insanlar nasıl yatıyor diye düşündüm.düşünsene biri el atıp sağa sola çevirirse dönüyorlar çoğunun sırtları yara oluyor yatmaktan.rabbim yardımcıları olsun inşallah
Canım gaviscon kullanmak istemezsen, çiğ patatesi rendele ve suyunu iç. Çok işe yarıyor anında gemde.
Bence beslenmene dikkat et. Telefondaki uygulamada kalori alımını 300 kalori artırmalısınız yazıyordu yakın zmnda zaten. Daha az yemek işe yarayacak bi çözümde değil bence hamilelikte. Sen çiğ patatesi bir dene bak, hak verirsin.
Sağ ol canim denerim insallah su an iyiyim ama sadece cabuk doymaya basladim son tremestir yaklastikca
Yine de zorlayip yiyorum bu seferde karnim zaten cok sert daha da sertlesiyor gibi
Kızlar başıma gelen.
Son 1 dk kalmıştı dedim süper telefonumda o an şarjdaydı aldım kan almaya gidicem prizin içinde şarjımın bi ucu kalmış elimde onu alayım derken elektrik çarptı beni şalterler felan indi. Parmağımı hissetmiyorum şuan. Kanı da 8 dk geç verdim bişey olmaz dimi? Ay bu labda başıma gelmeyen
Gunaydin kizlar. Evim onu arkasi sagi solu sis resmen karsi ev bile gozukmuyo darlandim ya. Yaz geleydi kendi evime merkeze tasinaydim bi cok bunaldim.
Mutfak manzaram çam ağacı dalı görüyor sadece. Manzara fena değil; evin içini görecek mesafede değil karşı ev de, ama huzursuzum artık bu evde. Seni çok iyi anlıyorum. Çocuğumu bu evde doğurmak çok canımı sıkıyor yalan diil. Lefkoşa’ya gelen varsa önceden, cok eski evler. Çoğu daracık bildiğin 75-80m2. Sırf azcık daha geniş 130 m2 diye oturduk ama yaz gelip de taşınsam diyorum. Psikolojim bozulacak. Türkiye’de de evler artmış hem kira hem satılık. Ama seçenek var en azından.
Kızlar başıma gelen.
Son 1 dk kalmıştı dedim süper telefonumda o an şarjdaydı aldım kan almaya gidicem prizin içinde şarjımın bi ucu kalmış elimde onu alayım derken elektrik çarptı beni şalterler felan indi. Parmağımı hissetmiyorum şuan. Kanı da 8 dk geç verdim bişey olmaz dimi? Ay bu labda başıma gelmeyen
Gunaydin ben başından beri böyleyim hic düzelmedi bende ama bu ara iyice artti. Gunde otuzu geciyor lavaboya gitmem birkac damla icin gitmek zorunda kaliyorum
Ben de şuara sabaha kadar gitmiyorum ne hikmetse çok da su içiyorum ama ilginç.. Ben de kasılmalar ve kalça ağrısı yüzünden sık uyandım. Artık ne yastık kar ediyor ne başka bişi.. Kasılmalar da akşamdan vardı zaten gece de devam etti, umudum bugün durulması
İnş sıkıntısız geçer cnm ve güzel sonuçlar alırsın
Bu iyi bi şey değil mi queen ? İdrar torbana yakın bi yerde değil demek ki prenses annesi rahat uyusun diye azcık yukarda dolanıyor demek ki
Magnezyumunu akşam yatmadan iç. Geçen gün benim de öle oldu da işe yaradı canım
Kızlar başıma gelen.