2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende bu konularda hicbirsey bilmiyorum. Normal dogumda bile degisik seyler yapiyorlar. Onu da dogum vloglari izlerken gordum.
Bilmemek en güzeli bence araştırınca ne değişecek ki doktorunuz size en uygununu öneriyor zaten ben biliyorum da ne oluyor şimdiden nasıl doğuracağım diye ağlıyorum

Valla içimde kuş gibi çırpınıyor dokunuyorum belki anlarım diye ama mümkün değil.

Canım fibrodan dolayı bel ağrıların arttımı?
Fıstık benim kaburgalarım çok ağrıyor yazmıştım sana daha önce. işe gitmeden önce bel ağrım yoktu 2 haftadır bel ağrılarım var hatta arada kasıklarımda ağrıyor. Bilmiyorum fibrodan mı? Bende acaba ters birşey mi diye endişeleniyorum. Çarşamba şeker yüklemem var. Kontrolde servisk boyunu da soracağım. Eğer ki normalse fibrodandır. Ben hamile kalmadan önce sabahları esneme hareketleri yapıyordum canım eğer riskin yoksa esneme hareketleri yap. Şu 1 haftadır kendimi zormaladan ben de yaptım. Acayip rahatlattı. Sırt ve belim biraz hafifledi. Ama kesinlikle kendimi incitmedim.

Gunaydin kizlar. Evim onu arkasi sagi solu sis resmen karsi ev bile gozukmuyo darlandim ya. Yaz geleydi kendi evime merkeze tasinaydim bi cok bunaldim.
Kardeş içini ferahlatacaksa ben de şehir dışında bozkıra bakıyorum. Yeğenim bizim eve gelince hala burası çöööööl demişti agshsh. Ve Türkiye’nin en nemli yerinden geldim Rize. Denize sıfır evde yaşadım 28 sene. Önüm deniz arkam dağ. Ama şimdi dört bir yanım bozkır.

Günaydın gece boyu wc oda arasında gittim geldim. Sanırım 3. Trimester bizi zorlayacak ama şükürler olsun
Ben de şuara sabaha kadar gitmiyorum ne hikmetse çok da su içiyorum ama ilginç.. Ben de kasılmalar ve kalça ağrısı yüzünden sık uyandım. Artık ne yastık kar ediyor ne başka bişi.. Kasılmalar da akşamdan vardı zaten gece de devam etti, umudum bugün durulması
Olmaktan korktuğum yerdeyim
İnş sıkıntısız geçer cnm ve güzel sonuçlar alırsın

Açılın şafaksayarınız geldi,
Queen 8li sayılara düşmüşsün kız

Aynen öyle. Gecede 4 kere kalkmak ne ve sürekli kemiklerim ağrıyor. Arkadaşım bana dedi ki hareketsizliktenmiş. Bana mantıklı geldi çünkü hep oturuyorum sen de mecbur dikkat ediyorsun Queen ondan olsa gerek. Ama az kaldı çok şükür kucağımıza alınca hepsini unutacağız

Açılın şafaksayarınız geldi,
Queen 8li sayılara düşmüşsün kız
Ay evet ya dünden aklımdaydı yarın 8lere düşcem diye de kasılma falan olunca yine tadım kaçtı unutmuşum.
Neyse.. Tadı çok iğrenç değildi dimi bu içtiğini tabi çok şeker yine ama.. Umarım kusmadan durursun 2 saat benim 3 4 kere ağzıma kadar geldi derin derin nefesler zor durdum

Aynen ben de hep yatıyorum malum. Tam o basenlerimizin olduğu yanlardaki kemikler nasıl fena var ya çürümüş gibi

Yani diğeri allahın cezası idi ama bu o kadar da değildi şimdi. Yine de benim için fazla şekerli ben sevmiyorum bu tadı
1 saat kanı için 15 dkm kaldı arada dışarı çıkıp hava alıyorum. Sorunsuz atlatıcam inşallah

Ben bozkir kiziyim kuzu aliskinim ama bu eve bi turlu alisamadim kafe varken sorun olmuyodu zaten kafeye yakin diye burayi tutmustuk ama su an o kadar rahatsiz edici ki suyum bitmisti mesela sabah beri esimin su getirmesini bekliyorum market bile yok yakinda onun da aksi gibi isleri o kadar yogun ki bugun resmen firsat bulamamis garibim arafi ozurler diliyo getircem hemen diyo ama bebe acikti artik sutle yapicam kahvalti hicte caysiz kahvalti yapamam

Ya kıyamam neyse şöyle düşün yazı bekliyon ama yaz gelmeden o soğuk kış günlerinde evine güneş doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…