- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.940
- 683
Bende de hunilesme acilma var canim ama doktor acilmanin az olduğunu söylemişti . Endolu doktorum verdi ve sancin olunca kullanan dedi ama hic kullanmadim sadece ağrı kesici mantigindaysa diye. Oyle bakmamak lazim aslinda çünkü ağrı kesilirse kisalmayi engeller mantikli. Kisalma olmadi ilk sanciyla acile gideli 6 hafta oluyor hep 30mm cikti. Bende üst üste sanci olmuyor hic. Bir giriyor bes on dakika siddetli sonra geciyor. Kasilmam zaten cok oluyor. Diğer bahsettigin ilaclari hic vermedi doktorum risklerinden dolayidir muhtemelen. Iğne bir kere oldum progestaran ile devam ediyorum. Magnezyum iciyorum. Sağ ol bilgiler icin canimYok kız yani öle ama cok güçlü. Sancı kesici direkt. O tarz agrılar için kullanılıyor. Cunku yan etkileri var. Son çare gibi düşün. Quenin açılması hunileşmesi düzensiz sancısı var. Progestan proluton ikilisinin hatta magnezyumun yetmediği Bu tarz durumlarda direkt kullanılıyor. Çünkü garanti çözüm. Ama bebeğin suyu azalıyor. Adalat ve nidilat var mesela, bunlar da çok güçlü ; ama nabzını fırlatabiliyor fln yani. Fayda zarar ilişkisine bakılıp karar veriliyor. Eger cok sancın olursa doktoruna danışıp al bi tane. Hunileşme, açılma , kısalma yapmasın sancıların dıkkat et canım.
Bende sleepy natural aldim yenidoğan. Sadece bir aylik aldım memnun kalmazsam diye. Ama indirimde insanı cezbediyor. Birkac ay once molfix pure soft bakmıştım alinabilecek fiyattaydi su an uçmuş mesela.Canım ben geçen gün ki kampanyada aldım ama arkadaş yeni doğum yaptı sleepy hep sızdırdı dedi bebekten bebeğe sanıyorum ki bu durum değişiyor stok yapmam sıkıntı olabilir diye bu sefer içime dert düştü
Bana da arkadaşım 2 paket hediye etti molfix pure and soft 1 numara. Kasım indirimlerinden 2 noyu aldık 1.60 a geldi tanesi şimdi 3 no için pusudayızBende sleepy natural aldim yenidoğan. Sadece bir aylik aldım memnun kalmazsam diye. Ama indirimde insanı cezbediyor. Birkac ay once molfix pure soft bakmıştım alinabilecek fiyattaydi su an uçmuş mesela.
Vazgeçtim bende.
Bu arada kargom geldi; sen hatırlatmamı istemiştim canım. Lcw Pijamalar asırı rahat yumuşacık. Bi tanesinin kumaşı viskin; daha bi esnek ve yumuş yumuş. Kesinlikle tavsiye ederim.Alt açma masası olsa da gerekli mi? Ben direkt alt açma masası düşünüyorum
İyisin iyiBana da arkadaşım 2 paket hediye etti molfix pure and soft 1 numara. Kasım indirimlerinden 2 noyu aldık 1.60 a geldi tanesi şimdi 3 no için pusudayız
Bende de ikeanın alt açma masası var. Onun üstüne dolgulu bi alt açma koyuyorsun yastıklı karakterli falan oluyorlar yumuşak. Minderimsi yani. Onun üstüne de o kullan atlardan koyuyoruz canım. Alt açma masasını çok kullandım ben sonrasında da ikeanın renkli oyuncak kutularından aldık tekerlekli 4 tane. Tam oturuyor ona oyuncak ünitesi oldu o bize. Hakkını vere vere kullandık yamiAlt açma masası olsa da gerekli mi? Ben direkt alt açma masası düşünüyorum
Canım endol çok masum değil ama kasılma baktın kesilmiyor kar zarar hesabı yapıp alman gerekiyor yoksa açılmayı artıracaktır o kasılmalar. Ben dün can havliyle 50 mg aldım 2 tane yani, baya kötüydüm çünkü ama çok kuvvetli bi ilaç sersemletti böyle kafa falan bomboşBende de hunilesme acilma var canim ama doktor acilmanin az olduğunu söylemişti . Endolu doktorum verdi ve sancin olunca kullanan dedi ama hic kullanmadim sadece ağrı kesici mantigindaysa diye. Oyle bakmamak lazim aslinda çünkü ağrı kesilirse kisalmayi engeller mantikli. Kisalma olmadi ilk sanciyla acile gideli 6 hafta oluyor hep 30mm cikti. Bende üst üste sanci olmuyor hic. Bir giriyor bes on dakika siddetli sonra geciyor. Kasilmam zaten cok oluyor. Diğer bahsettigin ilaclari hic vermedi doktorum risklerinden dolayidir muhtemelen. Iğne bir kere oldum progestaran ile devam ediyorum. Magnezyum iciyorum. Sağ ol bilgiler icin canim
Canım bence çok iyi yaptık o pijamaları. Kims e kalmamış o fantezilerden giyen artık herkes gömlek tipiydi hastanede kaldığım süreçte ki çok da hoş duruyordu. Aferin bizeBu arada kargom geldi; sen hatırlatmamı istemiştim canım. Lcw Pijamalar asırı rahat yumuşacık. Bi tanesinin kumaşı viskin; daha bi esnek ve yumuş yumuş. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yani cok gerekli değil ama bez değişildiği yer net olsun dersen ok. Ama gece bile bez değiştirince oraya koyabilecek misin her seferinde bunu bi düşün derim. Normalde koltuğun ya da yatağın üstüne alt açma örtüsü serip değiştiriyorum ben hep. Zaten emici bi örtü o; bez gibi düşün. Her zmn kirlenmiyor zaten defalarca kullanıyorsun. Anca kaka bulaşırsa veya çiş yaparsa değişim esnasında , o zmn atılıyor.
Bi de aklıma gelmişken ; dışarı çıkarken yedek kıyafet çantası fln olcak ya; ekstra beslenme çantası gibi bi çanta almıştım ben. İçine sadece bez, pişik kremi, ıslak mendil be alt açma örtüsü koyuyordum. Yani bez değişimi yapacaksam dışarda bi yerde ; sadece o minik çantayı alıp çıkıyordu.. rahatlık oluyor aklınızda olsun.
Günlük 7 8 tane gidiyor 200 rahat gidiyorKızlar kaç tane 1 numara bez alayım sizce? Birde avent biberon alacağım ama her boyunu mu almam gerek? Yada hangi boyunu alayım? Sabah sabah bu soruları düşünerek uyandım
Çok stok yapmadan ara ara alınabilir gbYa bende öyle yorumlar okudum kimide çok iyi diyor 2 ve 3 numara almıştımİnş kullanabiliriz
Ağlama canım biraz nane ile buhar yapsan banyoda kettle ile yapmıştım ben rahatlatmıştı.Ya kızlar allah rıcası için bana bi çare sinirimden ağlıyorumiki gündür burun tıkanıklığında uyuyamıyorum griple alerji birleşti burnumda iğne deliği kadar yer yok ağzımdan nefes almaktan artık göğsüm sızlıyor. Okyanus suyu buhar banyosu hiç biri işe yaramıyor nasıl açıcam ben burnumu biri açılsa onada razıyım sinirimden ağladım ağlarken iyice tıkandı
Canım bende natural aldım ama işte kafam karıştı molfix de bizi çok pişik etmişti en çok primadan memnun kaldım.Bende sleepy natural aldim yenidoğan. Sadece bir aylik aldım memnun kalmazsam diye. Ama indirimde insanı cezbediyor. Birkac ay once molfix pure soft bakmıştım alinabilecek fiyattaydi su an uçmuş mesela.
Vazgeçtim bende.
Hadi çok şükür maşallah bebişineBuarada çıktım hastaneden 25mm ölçüldü serviks yine stabil yani. Şuanda kasılma da olmadığından tamam 2 hafta sonra gel dedi. Bebükümün göbüşü 1 hafta geriye düşmüş, iyi gidiyordu aslında ama 2 hafta 200g almış sadece. Yani çok az değil ama durum riskli olunca daha hızlı alsın istiyorum galiba.. Çıkınca yemek yiyelim dedi eşim avm de. Aylar sonra avmye girdim te böyle oldume bebeğe girdik acayip uygundu fiyatlar sarı etiketler eve gidince foto atcamm aldıklarımı. Alt açma 40lı vardı almadım, lanolin, pişik kremi, şampuan ve pompa için avent biberon kaldı sadece eksiğim. Netten alırız heralde onları da
Pijamaları güle güle kullanBu arada kargom geldi; sen hatırlatmamı istemiştim canım. Lcw Pijamalar asırı rahat yumuşacık. Bi tanesinin kumaşı viskin; daha bi esnek ve yumuş yumuş. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yani cok gerekli değil ama bez değişildiği yer net olsun dersen ok. Ama gece bile bez değiştirince oraya koyabilecek misin her seferinde bunu bi düşün derim. Normalde koltuğun ya da yatağın üstüne alt açma örtüsü serip değiştiriyorum ben hep. Zaten emici bi örtü o; bez gibi düşün. Her zmn kirlenmiyor zaten defalarca kullanıyorsun. Anca kaka bulaşırsa veya çiş yaparsa değişim esnasında , o zmn atılıyor.
Bi de aklıma gelmişken ; dışarı çıkarken yedek kıyafet çantası fln olcak ya; ekstra beslenme çantası gibi bi çanta almıştım ben. İçine sadece bez, pişik kremi, ıslak mendil be alt açma örtüsü koyuyordum. Yani bez değişimi yapacaksam dışarda bi yerde ; sadece o minik çantayı alıp çıkıyordu.. rahatlık oluyor aklınızda olsun.
Normal molfix miydi canim?pure ve soft icin guzel yorumlar okudum ama bebeğe gore değişiyordur ☺ bende pisik sizinti risklerinden dolayi bir ay yetecek kadar aldim sleepy yine de emin değilim umarim memnun kalirizÇok stok yapmadan ara ara alınabilir gb
Ağlama canım biraz nane ile buhar yapsan banyoda kettle ile yapmıştım ben rahatlatmıştı.
Çok geçmiş olsun.
Canım bende natural aldım ama işte kafam karıştı molfix de bizi çok pişik etmişti en çok primadan memnun kaldım.
Stabil olmasina cok sevindim kuzumBuarada çıktım hastaneden 25mm ölçüldü serviks yine stabil yani. Şuanda kasılma da olmadığından tamam 2 hafta sonra gel dedi. Bebükümün göbüşü 1 hafta geriye düşmüş, iyi gidiyordu aslında ama 2 hafta 200g almış sadece. Yani çok az değil ama durum riskli olunca daha hızlı alsın istiyorum galiba.. Çıkınca yemek yiyelim dedi eşim avm de. Aylar sonra avmye girdim te böyle oldume bebeğe girdik acayip uygundu fiyatlar sarı etiketler eve gidince foto atcamm aldıklarımı. Alt açma 40lı vardı almadım, lanolin, pişik kremi, şampuan ve pompa için avent biberon kaldı sadece eksiğim. Netten alırız heralde onları da
Bu bilgi çok iyi oldu ona da bakayımBende de ikeanın alt açma masası var. Onun üstüne dolgulu bi alt açma koyuyorsun yastıklı karakterli falan oluyorlar yumuşak. Minderimsi yani. Onun üstüne de o kullan atlardan koyuyoruz canım. Alt açma masasını çok kullandım ben sonrasında da ikeanın renkli oyuncak kutularından aldık tekerlekli 4 tane. Tam oturuyor ona oyuncak ünitesi oldu o bize. Hakkını vere vere kullandık yami
Cok uyguna yakalamissin bosuna ekonomist değilsinBana da arkadaşım 2 paket hediye etti molfix pure and soft 1 numara. Kasım indirimlerinden 2 noyu aldık 1.60 a geldi tanesi şimdi 3 no için pusudayız
Seni çok merak ettik canım nasıl bizle irtibata geçtin kk denmi mesaj geldi bebek nasıl şimdi dualarimiz seninleSlm kızlar artık son günlerde böbrekle beraber görmemde etkilendiği icin tlf kullanamaz oldum. 30 mg dan 120 çıkardılar ilacı zor düşüyordu tansiyon. Böbrek değerleri sınırı aşınca dr lar artık edenin organlarıda etkiliyor diye bebegi alma kararı aldılar ve 10 kasım da sezeryan oldum. Bebiste bende toparlanmaya çalışıyoruz. Söylediklerine göre asil doğum tarihi gelene kadar hastanede kalması gerekiyormus. Sağlıklı olsun da hic sorun degil. Nolur dualarinizda bizi unutmayın toparlaninca daha sık görüşürüz ins hersey daha iyi olacak ins o yüzden üzgün surat koymayin lütfen
Tek olcum oldu bende 50 gr oldugu icin. Bende ayni senin gibi düşünüyorumIkinci saat kac? Benim dikkatli olucam demem fazladan tatli yememeye calismak az önce ciko yedimsabahta 8 dilim ekmek yedim. Ama aksam bi daha ekmek yemiyorum. Pirinc pilavindan tiksinmistim zaten hic yemiyorum makarnaya dayanamam
Canim çin yagi deniyor. Tıbbi nane yagi da deniyor. Yakana damlatirsan yada direk koklarsan baya faydası oluyor. Ben hep internetten alıyorum ama eczanene de var benceYa kızlar allah rıcası için bana bi çare sinirimden ağlıyorumiki gündür burun tıkanıklığında uyuyamıyorum griple alerji birleşti burnumda iğne deliği kadar yer yok ağzımdan nefes almaktan artık göğsüm sızlıyor. Okyanus suyu buhar banyosu hiç biri işe yaramıyor nasıl açıcam ben burnumu biri açılsa onada razıyım sinirimden ağladım ağlarken iyice tıkandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?