Evet canım normal molfixdi .İyi yapmışsın bendeki de 1 ay anca yeter zaten . E bebekte alt silme pamukları vardı kare kare hep doğal su ile sildim bir müddet en iyi ıslak mendil dahi pişik yapıyor ilk zamanlar . Su ile silip kurulayınca iyi oluyor .Normal molfix miydi canim?pure ve soft icin guzel yorumlar okudum ama bebeğe gore değişiyordur ☺ bende pisik sizinti risklerinden dolayi bir ay yetecek kadar aldim sleepy yine de emin değilim umarim memnun kaliriz
İyisin iyiaman nazar değmesin
Az önce kargomu açtım; yıkanıyor yarısı şimdi. Tulumlar harika çıktı yine desenleri, kumaşları. İçinden sadece annemin koyduğu kız yeleği çıktıbeyaz yelek ama düğmeleri pembe, bordo fln.
Hep dua ederim Rabbim kendinden başkasına muhtaç etme maddi manevı diye. Ama hakıkaten hep öle. Bir çorap bile çıkmadı torunları için. Ama ummadığım için içimde burukluk bile yok. Yaparlarsa bi bilezik en incelerinden doğum sonrası; ki o da meçhul; sadece haksızlık olmasın diye olur.
Ben cihicco nun kini beğeniyorum. Ama bebek ne içecek bunlarla onu bilemiyorumKızlar bunlar arasındayım alan oldumu hangisini alalım ?
Chicco biberon ucu bebek daha çabuk alıyormuş.İlk gün kesinlikle anne sütü ama süt gelmezse mecburen az da olsa mama veriliyor bu önerilmiyor fakat ablamda aynı şeyleri yaşadık doktor şiddetle mamayı verdirmedi bebeğin şekeri alt üst oldu açlıktan olmuş çok uğraştık malesef .Ben cihicco nun kini beğeniyorum. Ama bebek ne içecek bunlarla onu bilemiyorum
Hepsi buradamı? Ben ilk almamda hiç sorun yaşamadım ikinci almamda 2 hafta beklettilerdi ben de iptal etmiştim sen de direk iade et istersen .Kızlar sleppy bio naturel bez aldım 192 li az önce kargom geldi sleppy naturel geldi ve 126 lı çok sinir oldum yazdım iki gün içinde dönüş yapılacakmış başına gelen var mı?
Silikon kasik aldim ben ilk gun sut vermek için. Biberon alan meme istemiyor diyorlar. Biberon o cihicco nun ki zaten. Onun ikilisi var. Sanirim onlari alacam bende.Chicco biberon ucu bebek daha çabuk alıyormuş.İlk gün kesinlikle anne sütü ama süt gelmezse mecburen az da olsa mama veriliyor bu önerilmiyor fakat ablamda aynı şeyleri yaşadık doktor şiddetle mamayı verdirmedi bebeğin şekeri alt üst oldu açlıktan olmuş çok uğraştık malesef .
Geçmiş olsun. Cold mix var, çocuklarda da kullanılabilir bizde de . Yastığına, bileklerine 3-4 damla damlat asırı açıyor.Ya kızlar allah rıcası için bana bi çare sinirimden ağlıyorumiki gündür burun tıkanıklığında uyuyamıyorum griple alerji birleşti burnumda iğne deliği kadar yer yok ağzımdan nefes almaktan artık göğsüm sızlıyor. Okyanus suyu buhar banyosu hiç biri işe yaramıyor nasıl açıcam ben burnumu biri açılsa onada razıyım sinirimden ağladım ağlarken iyice tıkandı
Yok n11 den aldım canım şikayet ettim 2 gün içinde döneceklermiş ben şimdi bana gelenleri iade edemem gidipte gelsinler alsınlar benim siparişimide getirsinler sonuçta suç onların suçu değil mi amaHepsi buradamı? Ben ilk almamda hiç sorun yaşamadım ikinci almamda 2 hafta beklettilerdi ben de iptal etmiştim sen de direk iade et istersen .
Ben 120 ml avent cam aldım. Yeni doğana o uyar diye. İlerleyen zamanlarda lazım olursa zaten başka boy alınabilir. Cam sağlıktırKızlar bunlar arasındayım alan oldumu hangisini alalım ?
İyi yapmışsın canım ben de ikiliye bakayım .Silikon kasik aldim ben ilk gun sut vermek için. Biberon alan meme istemiyor diyorlar. Biberon o cihicco nun ki zaten. Onun ikilisi var. Sanirim onlari alacam bende.
Kesinlikle onların hatası iade ile uğraşmakta zor oluyor ben çağırıyorum geliyorlar iş yerine ama n 11 pek almıyorum canım .Yok n11 den aldım canım şikayet ettim 2 gün içinde döneceklermiş ben şimdi bana gelenleri iade edemem gidipte gelsinler alsınlar benim siparişimide getirsinler sonuçta suç onların suçu değil mi ama
Lcw bebek havluları da güzel desenli oluyor, bir göz atabilirsin canım.Kizlar bende bugün e bebekten battaniye havlu vs almaya girdim ama yine sadece kizlarinki guzeldi o yuzden alamadım.
Ama camve minicik 30 ml lik biberon. Silikon kaşık. Tırnak makası seti aldim. Gogus kalkanı alıyorum diye de emzirirken takılan gogus silikonundan almışımdigerleri cok kabaydi.
Tarakta keçi kili mi olacak at kili mi aklıma gelmedi erteledim
Bu arada sut pompası ve ateş olcerleri baya inceledim. Ay cok kararsızım herseyde ya. Kendime olunca hic boyle degildim.
Philips avent cam olanından aldı halası kızıma bende ilk gün alıştırma kaşığı aldım biberon kullanmamak içinKızlar bunlar arasındayım alan oldumu hangisini alalım ?
Hadi yaa inşallah çok uğraşmamİyi yapmışsın canım ben de ikiliye bakayım .
Kesinlikle onların hatası iade ile uğraşmakta zor oluyor ben çağırıyorum geliyorlar iş yerine ama n 11 pek almıyorum canım .
Ben avent kullandım öncesinde hep çok memnunum. Geçen nuk cam almıştım ama pompaları ikisi de avent marka onlara olmadı tabi. Şimdi 1 tane de avent pp olandan alacağım. Cam daha sağlıklı muhakkak ama pompa da bide cam ağırlığı zor oluyorKızlar bunlar arasındayım alan oldumu hangisini alalım ?
Evet cihicco nun keçi kili vardi. İşaretledim onu alırım üç beş guneLcw bebek havluları da güzel desenli oluyor, bir göz atabilirsin canım.
Keçi kılı olan tarak setinden almıştım ben chicconun. Doğal diye işte. Güzeldi
Ateş ölçer olarak da temassızlardan alırsan, daha rahat kullanırsın gibi.
Almak insana cok iyi geliyor yaaa demi
Özdilek bebek havluları da güzel canım dokunması yumuşaklığı. Beyaz üstüne baş kısmında tazmania canavarı var bizde 1 numaradan kalan taş gibi duruyor. Onu kullanacağım yineEvet cihicco nun keçi kili vardi. İşaretledim onu alırım üç beş gune
2 dir havlu bakiyorum. Kizlarin pembeli yumus yumus havlulari var. Erkek için değişik bir mavi ve tas gibi havlu getiriyorlar ya. Bugun neredeyse pembeden alacaktım kimse görmeden kullanirim diye
Lcw den bakayım birde.
Temassız alacam canim onda karar kıldım en azindan.
Birseyler almasaydjm o seker yuklemesinin stresini atamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?