2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Normal molfix miydi canim?pure ve soft icin guzel yorumlar okudum ama bebeğe gore değişiyordur ☺ bende pisik sizinti risklerinden dolayi bir ay yetecek kadar aldim sleepy yine de emin değilim umarim memnun kaliriz
Evet canım normal molfixdi .İyi yapmışsın bendeki de 1 ay anca yeter zaten . E bebekte alt silme pamukları vardı kare kare hep doğal su ile sildim bir müddet en iyi ıslak mendil dahi pişik yapıyor ilk zamanlar . Su ile silip kurulayınca iyi oluyor .

Kızlar bunlar arasındayım alan oldumu hangisini alalım ?

Eklentiler

• A056C71D-E582-4293-9F64-EF7114369A9C.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 9293E242-46BF-45C7-BB49-F1C0341140B9.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 2469EDCE-AFD2-4A9F-A470-6C6EFCA4FCAD.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 987E3F93-3102-417D-89ED-724D45F8A120.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 41

Ahh ah

Ben cihicco nun kini beğeniyorum. Ama bebek ne içecek bunlarla onu bilemiyorum
Chicco biberon ucu bebek daha çabuk alıyormuş.İlk gün kesinlikle anne sütü ama süt gelmezse mecburen az da olsa mama veriliyor bu önerilmiyor fakat ablamda aynı şeyleri yaşadık doktor şiddetle mamayı verdirmedi bebeğin şekeri alt üst oldu açlıktan olmuş çok uğraştık malesef .

Kızlar sleppy bio naturel bez aldım 192 li az önce kargom geldi sleppy naturel geldi ve 126 lı çok sinir oldum yazdım iki gün içinde dönüş yapılacakmış başına gelen var mı?
Hepsi buradamı? Ben ilk almamda hiç sorun yaşamadım ikinci almamda 2 hafta beklettilerdi ben de iptal etmiştim sen de direk iade et istersen .

Kizlar bende bugün e bebekten battaniye havlu vs almaya girdim ama yine sadece kizlarinki guzeldi o yuzden alamadım.
Ama camve minicik 30 ml lik biberon. Silikon kaşık. Tırnak makası seti aldim. Gogus kalkanı alıyorum diye de emzirirken takılan gogus silikonundan almışım digerleri cok kabaydi.
Tarakta keçi kili mi olacak at kili mi aklıma gelmedi erteledim
Bu arada sut pompası ve ateş olcerleri baya inceledim. Ay cok kararsızım herseyde ya. Kendime olunca hic boyle degildim.

Silikon kasik aldim ben ilk gun sut vermek için. Biberon alan meme istemiyor diyorlar. Biberon o cihicco nun ki zaten. Onun ikilisi var. Sanirim onlari alacam bende.

Geçmiş olsun. Cold mix var, çocuklarda da kullanılabilir bizde de . Yastığına, bileklerine 3-4 damla damlat asırı açıyor.

Hepsi buradamı? Ben ilk almamda hiç sorun yaşamadım ikinci almamda 2 hafta beklettilerdi ben de iptal etmiştim sen de direk iade et istersen .
Yok n11 den aldım canım şikayet ettim 2 gün içinde döneceklermiş ben şimdi bana gelenleri iade edemem gidipte gelsinler alsınlar benim siparişimide getirsinler sonuçta suç onların suçu değil mi ama

Silikon kasik aldim ben ilk gun sut vermek için. Biberon alan meme istemiyor diyorlar. Biberon o cihicco nun ki zaten. Onun ikilisi var. Sanirim onlari alacam bende.
İyi yapmışsın canım ben de ikiliye bakayım .
Yok n11 den aldım canım şikayet ettim 2 gün içinde döneceklermiş ben şimdi bana gelenleri iade edemem gidipte gelsinler alsınlar benim siparişimide getirsinler sonuçta suç onların suçu değil mi ama
Kesinlikle onların hatası iade ile uğraşmakta zor oluyor ben çağırıyorum geliyorlar iş yerine ama n 11 pek almıyorum canım .

Lcw bebek havluları da güzel desenli oluyor, bir göz atabilirsin canım.
Keçi kılı olan tarak setinden almıştım ben chicconun. Doğal diye işte. Güzeldi
Ateş ölçer olarak da temassızlardan alırsan, daha rahat kullanırsın gibi.
Almak insana cok iyi geliyor yaaa demi

Kızlar bunlar arasındayım alan oldumu hangisini alalım ?
Ben avent kullandım öncesinde hep çok memnunum. Geçen nuk cam almıştım ama pompaları ikisi de avent marka onlara olmadı tabi. Şimdi 1 tane de avent pp olandan alacağım. Cam daha sağlıklı muhakkak ama pompa da bide cam ağırlığı zor oluyor

Evet cihicco nun keçi kili vardi. İşaretledim onu alırım üç beş gune
2 dir havlu bakiyorum. Kizlarin pembeli yumus yumus havlulari var. Erkek için değişik bir mavi ve tas gibi havlu getiriyorlar ya. Bugun neredeyse pembeden alacaktım kimse görmeden kullanirim diye
Lcw den bakayım birde.
Temassız alacam canim onda karar kıldım en azindan.
Birseyler almasaydjm o seker yuklemesinin stresini atamazdim

Kizlar dün 50 mg şeker yüklemesi Yapılfi ama ben toktum yine de yaptılar. 1 saat sonunda 136 çıktı korkmalı miyim bilmiyorum. İdrar yolu enfeksiyonu da çıktı doktor kültür alacakmis yarın tekrar gidicem. Canım çok sıkkın bu enfeksiyon bir türlü gitmiyor. Ailemin yanına Ankara'ya geldim şehir hastanesinde oldu tahliller. Yarın da uçak için rapor almaya gidicem geri evime döneceğim nstye baglayacakmis doktor inşallah raporu da verir çok gerildim.

Özdilek bebek havluları da güzel canım dokunması yumuşaklığı. Beyaz üstüne baş kısmında tazmania canavarı var bizde 1 numaradan kalan taş gibi duruyor. Onu kullanacağım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…