- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Ben de oyle dusunuyorum kuzu. Saglikla gelsinler deBenim sezeryan olduğu icin ilki, buna da 20 /25 ocak arasi dedi doktor. Sanirim cogumuz ocak sonu gibi doğurur
Eveeettt bende koku delisiyim.siveno guzel kokuyor mu canim. Ben kokuya takıntılıyım. Mesela en çok omo.deterjan kokusunu severim baskada hiçbirini sevmem
Aklimdan omo.ile yıkamak geçiyor o yuzden
Ben hobi olarak ağlıyorum. Iyi geliyor. Bazan bağırarak ağlıyorum kimse yoksa yanimda
Evet ya bence deBenim sezeryan olduğu icin ilki, buna da 20 /25 ocak arasi dedi doktor. Sanirim cogumuz ocak sonu gibi doğurur
Hic korkma canim ,eğer gecip gitmeseydi o acilar unutulmasaydi bırak üçü besi, ikinciyi kim isterdi? Benim kizim iki yaşında girecek ayın 24. De. Ve İnanılmaz zorlu bir bebeklik süreci gecirdim.ki hic de anaç bir insan degilim. Kizimdan sonra bu ikinci hamuleligim. Diğerini kaybettim. Gören herkes nasil cesaret ettin diyor ama gercekten inanilmaz bir duygu. Rabbim anne olmayi hakeden herkese nasip etsin insallah. Sen de ne kadar zor olursa olsun evladina bakınca iyiki diyeceksin merak etmeKasım aralık annelerini okurken doğum korkum başladı kızlar ya. Ocakta dış gebelik ameliyatı olmuştum o zaman daha dirayetliydim. Şuan daha ödleğim. Kendimi telkin ediyorum acılı da olsa herşey geçip gidiyor diye. Hem o zaman yanımda bebeğim olacak. Herşey güzel olacak dimi kızlar? Geçip gidiyor o zor günler unutuluyor dimi kızlar? Evet diyin banaaaaa çabbuk
Tamam onu ver madem; kardesime de alayım pijama takımı375e 125 var cnm görmüşsündür belki. Başka bişi vermedi bana
Su pijamadan kendime de aldım rengi hoşuma gitti. Yiğite de su battaniyeyi alcam375e 125 var cnm görmüşsündür belki. Başka bişi vermedi bana
33 yasindayim ama üçüncüyü de cok istiyorum esime 40 bulmadan ustalık eserimi de yapmak istiyorum diyorum32 yaşında anne olacak olan ben napsınyapmasın mı kardeş çocuğuna kardeş candır 35-40 demicez yapacaz vallah
Ustalık eseri mi33 yasindayim ama üçüncüyü de cok istiyorum esime 40 bulmadan ustalık eserimi de yapmak istiyorum diyorum
Lcw125 ti sanırım. Şimdi de sepete %25 verdi. FKCBVQ17K20 kod bu canımTamam onu ver madem; kardesime de alayım pijama takımı
Battaniyeye bayıldımSu pijamadan kendime de aldım rengi hoşuma gitti. Yiğite de su battaniyeyi alcam
Ben de başkasının çocuğuna öyle ayılıp bayılanlardan değilimdir kimi görür böyle atılır bayılır kucağına almak ister falan ya. Bende hiç yoktu o, ne zaman anne oldum işin rengi değişti. Yine başkasının çocuğunu sevmem için çok temiz falan olması lazım ama kendi çocuklarıma olan sevgim düşkünlüğü hiç benden beklenmeyecek performans. Şimdi kıza okadar yatırım yaptım ki bavul bavul kıyafet almışım ve hep 0-3 1-3 falan almışım. Maliyeti kurtarmam için 1 kız daha yapmam lazımdı33 yasindayim ama üçüncüyü de cok istiyorum esime 40 bulmadan ustalık eserimi de yapmak istiyorum diyorum
Yani fetal eko istemelerinde bı sorun yok tedbir olsun diye değil miMerhaba kötü bir tecrübe olmuş. Değiştirme ihtimaliniz varsa hastanenizi değiştirin bence. Hamilelik cok hassas bir dönem.
Detayli ultrason bakacaklar devlette direk perinatologlar bakmiyor. Önce radyoloji bakiyor ve bir sorun görürse perinatoloğa yönlendiriyor. Fetal ekoyu da detayli da yapıyorlar.
Kız kumarım yok içkim yok sigaram yok, bi pijamam var ona da karışmayın yahuLcw125 ti sanırım. Şimdi de sepete %25 verdi. FKCBVQ17K20 kod bu canım
Battaniyeye bayıldımpijama da güzel ama artık yeter renkli ya herbi yanın pijama doldu
Ben de başkasının çocuğuna öyle ayılıp bayılanlardan değilimdir kimi görür böyle atılır bayılır kucağına almak ister falan ya. Bende hiç yoktu o, ne zaman anne oldum işin rengi değişti. Yine başkasının çocuğunu sevmem için çok temiz falan olması lazım ama kendi çocuklarıma olan sevgim düşkünlüğü hiç benden beklenmeyecek performans. Şimdi kıza okadar yatırım yaptım ki bavul bavul kıyafet almışım ve hep 0-3 1-3 falan almışım. Maliyeti kurtarmam için 1 kız daha yapmam lazımdıe şimdi dondurucuda ki embriyoları yapmaya da saklamaya da okadar para verdik, sanki kullanmasam kampanya indirim vardı da ben faydalanamadm gibi kötü hissedicem kendimi bedava tabut bulsan atlayacak der kuzenlerim, hep o huyum yüzünden sanırım
Kesinlikle ,tecrübeme güvendiğim icin istiyorum ama kocam istemiyor ,ya kocadan ya çocuktan vazgecmem lazimUstalık eseri micok iyi
Full tecrübe , mükemmel bi ürün garantisiAllah gönlüne göre versin. Ben riskli olmama rağmen ; cok istiyorum bazen 3.yü. İçim bile kıpır kıpır oluyor ama no demeliyim biliyorum
—Benim doktorum bebeğin ilk ultrasonunda bize, ürün bu demişti; ordan cok severim bu terimi—
Ben de öyleyim baskasinin çocuğunu ayılıp bayilup sevenlerden değilim. Ilk cocugum kiz iki yasina girecek ama simdiden küçülen uc koca valiz kiyafeti vardi ,bu oglan olunca baskasina verdim hepsi de belki iki defa giyinmiş. Üçüncü insallah kiz olur diyorum da kismet bakalim. İstiyorsan ve bakabilirim diyorsan yap gitsin amaaan o kadar da masraf etmissinLcw125 ti sanırım. Şimdi de sepete %25 verdi. FKCBVQ17K20 kod bu canım
Battaniyeye bayıldımpijama da güzel ama artık yeter renkli ya herbi yanın pijama doldu
Ben de başkasının çocuğuna öyle ayılıp bayılanlardan değilimdir kimi görür böyle atılır bayılır kucağına almak ister falan ya. Bende hiç yoktu o, ne zaman anne oldum işin rengi değişti. Yine başkasının çocuğunu sevmem için çok temiz falan olması lazım ama kendi çocuklarıma olan sevgim düşkünlüğü hiç benden beklenmeyecek performans. Şimdi kıza okadar yatırım yaptım ki bavul bavul kıyafet almışım ve hep 0-3 1-3 falan almışım. Maliyeti kurtarmam için 1 kız daha yapmam lazımdıe şimdi dondurucuda ki embriyoları yapmaya da saklamaya da okadar para verdik, sanki kullanmasam kampanya indirim vardı da ben faydalanamadm gibi kötü hissedicem kendimi bedava tabut bulsan atlayacak der kuzenlerim, hep o huyum yüzünden sanırım
Bu pijama hic esnemiyor canim. Bide batıyor. Ben 2 yil once almistim. Hic kullanamadım. Icinde simli çizgiler var o batiyorSu pijamadan kendime de aldım rengi hoşuma gitti. Yiğite de su battaniyeyi alcam
Kumaş içerikli olduğu yazıyordu; esnemeyecek diye L beden aldım zaten de Valla mı yaBu pijama hic esnemiyor canim. Bide batıyor. Ben 2 yil once almistim. Hic kullanamadım. Icinde simli çizgiler var o batiyor
Kumaş içerikli olduğu yazıyordu; esnemeyecek diye L beden aldım zaten de Valla mı yacok güzel görünüyordu rengi. Kendime aldığım kargoda ; kardesime de az önce aldım gitti valla. Ben giyerim bi şekilde kardesim beğenmezse iade eder kendisi artık cok saolasın….
Sen nasılsın ? Hersey yolunda mı ?
Kuzu o haftalarda bende de oldu sonra kesildiKızlar akıntı durumunda artış olan var mı bende çok arttı.
Ondanda var bizim inan oda çok iş görüyor çok pratik oluyor gittiğin her odaya götürebiliyorsun ben oturma odasında onu kullandım yatak odasında ahşap olani tatile ablamın yanina gittim oraya topladım göturdüm 6 aya kadar rahat kullanılıyor belki biraz daha kullanılabilirdi ama ben kaldırdım benimki bu resimdekindediKüçük anne yanı beşik ler vardı onları bilerek almak istemedim ayaklanfığı zaman düşer diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?