2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
32 yaşında anne olacak olan ben napsın yapmasın mı kardeş çocuğuna kardeş candır 35-40 demicez yapacaz vallah
Yanı dimi dogurmayalimmi anne olmayalimmi kardeşleri olmasinmi ilk 35 yaşında oldu ikinci 37 biraz sık dikiş oldu ama neysee

Kuzu o haftalarda bende de oldu sonra kesildi
Benim aşırı arttı da canım endişelendim doktoruma da söylüycem çarşamba günü.
Benimde bu hafta hep midem bulandı. Sabırla geçmesini bekliyorum. Bir kac arkadaş da daha oldu sanirim. Sonra gecti herhalde
Benim her sabah kusmam sabit tatlım ama burda birkaç arkadaşta bulantı gelip gitmişti sanırım

Ben 24 yaşımda doğurdum ilk bu 36 yaşımda allah nasip ederse 40 a kadar bir tane daha düşünürüm

Maşallah sübhan allah nazar değmesin ne kadar büyüdü bu bebeler

Senin adına cok sevindim. Nasılsa bi hafta hepi topu. Dinlen tabi. Hareketli olmakla ilgili bi yazı okudum, hareketsiz annelerin bebekleri daha az doğum kilosunda olur diyordu. Yani bana anlamsız geldi, ama acaba mı da diyorum şimdi. Yağızda hep yattım, 2640gr doğdu. Bunda pek yatamıyorum durumlar gereği. O yüzden meraktayım. Herseyin azı karar çoğu zarar işte de çocuklar için mecbur katlancaz
Sorma ya, 30 ları görünce bi tuhaf oluyor insan. Rabbim sağ Salim kavuştursun.

Uyuyamayanlar cisi bekleyenler el kaldirsin
Ya alarm kurmuş gibi her gün bu saatte kalkıyorum. Cok şaşkınım ya. Su an evde eşim yok; rüyamda da kapıyı biri açmaya çalışırmış gibi bi ses geldi, ödüm patladı uyandım. Tabi işin bugünkü bahanesi de bu

İy geceler bu gecede kaldığımız yerden devamke
Tabiki benimki biraz çiş molası bu terbiye edenleri nasıl ediyor anlamıyorum gece en kotu 4 5 kez kalkarım
Ooo o senaryolar çok olur Birde gidip mercekten bakmakda var dışarda biri varmi evin içinde gezen varmi Diye allah korusun

Saol ya nasıl rahatladım
Kapının önüne eşimin ayakkabılarını koydum valla Ayy Allah korusun insan ürküyor bazen

Saol ya nasıl rahatladım
Kapının önüne eşimin ayakkabılarını koydum valla Ayy Allah korusun insan ürküyor bazen
çok rahatlatma özelliğim vardır daha anlatsam evde dahi duramazsın bende bazen wcye giderken şöyle sola bakıyorum ordan biri geçse naparim acaba diye aklımdan geçiriyorum

çok rahatlatma özelliğim vardır daha anlatsam evde dahi duramazsın bende bazen wcye giderken şöyle sola bakıyorum ordan biri geçse naparim acaba diye aklımdan geçiriyorum
Evde kedi olunca bu durumların hiç biri yaşanmıyor ses mi geldi kedidir kedi diyip yatıyosun

Günaydın kızlar. Dün kendimde bi cesaret bulup misafir çağırdım ama en büyük hatayı yapmışım. Eskiden kimleri ağırlardım evimde. Eski de kalmış resmen o günler. Bütün gecem çok zor geçti ağrıdan sızıdan. Sabah olsun istedim bi an önce. Ağlamak istedim resmen. Bi daha tövbeler olsun ayaklarımı uzatıp yatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…