Bu yaş mevzusunu kim açtı kızlar 44 de 2.ciyi yapıyorum En önde bayrağı ben taşıyorum Heryere de yazıyorum inşallah isteyen başkalarına umut olup anneliklerine vesile olur
Kesinlikle öyle. Hatta şartlar bu kadar zor olmaSa 3. Yü bile düşünürdüm. Ama artık 32 yasındayım; iki yıl ara versem vs derken 35 i bulur, bunu da istemiyorum. Bu yüzden bu son hamileliğim diye; özleyeceğimi düşünüyorum bu günleri. Bebeklik de dediğin gibi; evet zor zamanlar ama özleniyor ya. Kokusu bambaşka; değeri hissi bambaşka
Bugün bizim kontrolümüz vardı, 33 cm 879 Gr olmuşuz nasılız teyzeleri doktor hanım da bir doğuma kadar gitti geldi ben oradayken yatırdım gebemi doğum için açılması da var ama bebek kafayı hiç aşağı indirmemiş deneyimli ebemi cagiracağım dedi itmesi gerekecekmis dedim yaklasiyoruz değil mi doktor hanım Allah hepimize kolay doğum nasip etsin
Benimde görünüşü cok hosuma gitti alirken. Insallah bunlar simsiz dir batmazlar. Yillardir var bu takim ve hic ucuzlamadi gercekten.
Iyiyim cok.sukur canim. sen nasılsın
Bu hafta evdeydim ara tatilden dolayi ve gercekten cok guzeldi. Evdeyken hersey daha kolay. Ama normalde de daha hareketliyim bununda faydası vardır muhtemelen.
Sizin haftaları gördükçe heyecan basıyor benı. Hele bir kaç arkadaş 30 haftaya girdi. Duygularım cok karmaşık
Senin adına cok sevindim. Nasılsa bi hafta hepi topu. Dinlen tabi. Hareketli olmakla ilgili bi yazı okudum, hareketsiz annelerin bebekleri daha az doğum kilosunda olur diyordu. Yani bana anlamsız geldi, ama acaba mı da diyorum şimdi. Yağızda hep yattım, 2640gr doğdu. Bunda pek yatamıyorum durumlar gereği. O yüzden meraktayım. Herseyin azı karar çoğu zarar işte de çocuklar için mecbur katlancaz
Sorma ya, 30 ları görünce bi tuhaf oluyor insan. Rabbim sağ Salim kavuştursun.
Ya alarm kurmuş gibi her gün bu saatte kalkıyorum. Cok şaşkınım ya. Su an evde eşim yok; rüyamda da kapıyı biri açmaya çalışırmış gibi bi ses geldi, ödüm patladı uyandım. Tabi işin bugünkü bahanesi de bu
Ya alarm kurmuş gibi her gün bu saatte kalkıyorum. Cok şaşkınım ya. Su an evde eşim yok; rüyamda da kapıyı biri açmaya çalışırmış gibi bi ses geldi, ödüm patladı uyandım. Tabi işin bugünkü bahanesi de bu
çok rahatlatma özelliğim vardır daha anlatsam evde dahi duramazsın bende bazen wcye giderken şöyle sola bakıyorum ordan biri geçse naparim acaba diye aklımdan geçiriyorum
çok rahatlatma özelliğim vardır daha anlatsam evde dahi duramazsın bende bazen wcye giderken şöyle sola bakıyorum ordan biri geçse naparim acaba diye aklımdan geçiriyorum
Günaydın kızlar. Dün kendimde bi cesaret bulup misafir çağırdım ama en büyük hatayı yapmışım. Eskiden kimleri ağırlardım evimde. Eski de kalmış resmen o günler. Bütün gecem çok zor geçti ağrıdan sızıdan. Sabah olsun istedim bi an önce. Ağlamak istedim resmen. Bi daha tövbeler olsun ayaklarımı uzatıp yatacağım