2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bu yaş mevzusunu kim açtı kızlar 44 de 2.ciyi yapıyorum En önde bayrağı ben taşıyorum Heryere de yazıyorum inşallah isteyen başkalarına umut olup anneliklerine vesile olur
Benim ilk bebeğim 35 olacağım doğduğunda Ocak dogumluyum ben nasip böyleymiş hep erken anne olanlara ozenirdim ama şartlar bizi bu seneye kadar çocuk dusundurmedi okul is güç borç harç derken olduk 34-35 Allah izin verir ise kendimde o gücü bulursam peşi sıra yapacağım kardeşini

Bak benim gibi yap bakalom doğunca ne olacak ama kızım pek emmeyi sevmedi 1 yaşına kadar emdi şimdi hamileyim araları nasip olursa 18 ay olacak ikisi bir buyur diyolar zorlukları tabi olacak ama her zorluğu biz çekiyoruz nede olsa

Niyetim öyle inşallah ikiz gibi büyürler diyorum hep de ikiz isterdim bu yolla ikiz gibi buyurler ne güzel olmuş senin maşallah bence araları büyük olsa daha zor olur gibi geliyor kıskanma duygusu daha belirginleşir gibi eşime de söyledim belki sonra arkadaşın dediği gibi bı de ustalık eseri düşünürüz

Hadi inşallah banada bir arkadaşım dedi onunda araları 15 ay bana hiç ihtiyaç duymuyorlar odalarına geçiyorlar güzelce oynuyorlar park ta ikisi oynuyor biri olmasa bile kendi kendilerine yetiyor okula başlamışlar biri okumayı öğrenirken küçük olanda onu izlerken öğrenmiş biraz belli yasa gelene kadar zor olacak sonra rahata erilir insallah şimdi biraz yoruluyorum iş ev küçük bebek derken ama geçecek Insalalh kendimi bu şekilde temkin ediyorum

İnş gönlüne göre olur hersey. Cunku yeni bebek doğunca , 3 yaş olacak arada. Ve kıskanmayı bilir artık; en azından ilginin azaldığını farkedecek. Keşke daha az olsaymış araları. Ama şartlar gereği olamadı işte, nasip hersey. Hayaller hayatlar

Bazı çocuklar çok destekçi oluyor kardeslerini çok sahipleniyorlar inşallah öyle olur

Bana doktorum şeker için akşam karnını iyice doyur bir saat sonra ölç dedi hiç bu şekilde soyelmedi fark olur mu

Kesinlikle belki bana gulersiniz ama benim en korktuğum ve zorlanacağı mi dusundugum şey biri okula başlıyor ilerliyor zaman geçiyor sonra diğeri en baştan anneler kaç çocukları varsa o kadar okul okuyor o nedenle arkadaşın cok şanslı hep birlikte ilerleyecek süreçleri sınavlar dersler harika ve dediğin gibi arkadaşa ihtiyaç duymuyorlar yaş farkı olunca diğeri arkadaş edinirken küçüğü kendini dışlanmış hisseder gibi geliyor birinin önden ergenligi dibine kadar yasamasi diğerinin çocuk kalması bir oğlak burcu olarak bu kadar ileriyi planlamami mazur görün

Beni örnek alırsan 2. ve hatta 3. çocuğu bile yapmaya oooo çok vaktiniz var şekerim Benim bu ivf ama geride dondurulmuş embriyomuz yok Olsaydı 3. çocuk aklımızdaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…