2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende istiyorum internete bakayım dedim az bir sürü şey çıktı acaba hastaneye gitsem orda var mıdır danışman falan
Kuzu sigorta sirketleriyle gorusebilirsin o daha iyi
Ben de düşünüyorum ve bunun için ne yapmam lazım acaba. Ama şunu öğrendim doğmadan 3 ay önce yapılması lazımmış
O nasil oluyomus ya Allah esirgesin yani bisey olsa garanti mi veriyo tovbe tovbe

Kuzu sigorta sirketleriyle gorusebilirsin o daha iyi

O nasil oluyomus ya Allah esirgesin yani bisey olsa garanti mi veriyo tovbe tovbe
Ben medical park a gidiyorum. Bana öyle dediler. 3 ay önce yapılacak ve bebek doğar doğmaz öyle başlıyormuş. Bebek doğmadan önce yapılmalıymış ben de detaya inmedim o an başka işlerle uğraştığım için

Kızlar 50 ml yükleme öncesi 94 bir saat sonrası 142 çıktı sınır 140 ne diyorsunuz bu duruma doktor ne der sizce? Böyle olan var mı

Günaydın Allahım ikinci çocuk konuları konuşuluyor şakamığğğ benimde yeni bi konum var yenidoğan sağlık sigortası yapıran yaptırmayı düşünen var mı
Bizim ailecek özel sağlık sigortamız var kimlik çıkardığınız gün aramamızı söyledi danışmanımız sigorta başlangıcı öyle yapılacakmış

Doğrudur neden gülelim cok onemli sey okulu ablamınkiler öyle oldu ikisi oynardı küçük aralarında 4 yaş var oyuna almazlardı yazık garibim oda kapıda beklerlerdi sonra onlar oyun cağından çıktılar ooo hop bu küçük olan oyun cağına girdi ama yanlız kaldı diyeceğim o en güzel arka arkaya yapmak birbirlerinin en iyi arkadaşı olmaları rabbim seninde gönlüme göre versin insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…