2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Amiiiiiinnn cümlemizin

Yapma ya bende perşembe gününe çağırdım. Biraz mecburiyetten Bayadır gelmek istiyorlardı inşallah benimde böyle geçmez gözüm korktu sen böyle deyince

Son düzenleme:
Kızlar şimdide kızım hastalandı sürekli kusuyor O yüzden bakamadım moralim de çok bozuk onlar hiç hasta olmasın birde kusmaktan çok korkuyor .
Kuzu rota virus salgini varmis arkadasim da hastanede ogluyla kusmayla gitmisler rota virus cikmis kac gundur yatiyolar dikkat edin

Bende liseden beri anne olacak mıyım diye düşünürken 37de anca yola girebildim bundan sonra bişey istemicem

50 lik yüklemeye göre sınır 140 mış doktor da öyle söyledi ama şimdilik birşey yapmaya gerek yok sadece şekeri azalt dedi
Ben oğlumda 2 kere yaptırmıştım tüp bebek sürecinde 30 kg almıştım şekerden şüphelenmişlerdi sınır 150 diye yazıyordu doktorun daha iyi biliyordur bu ülke de 1 günde bile her şey değişiyor aralıklar değişmiştir belki

Bu süreçte epey zor oluyor canım malesef .
Benimde oyle sürekli su gibi akıntı var
Ben de epey artış var artık çarşamba günü söyleyeceğim bakalım .
Kuzu rota virus salgini varmis arkadasim da hastanede ogluyla kusmayla gitmisler rota virus cikmis kac gundur yatiyolar dikkat edin
Enfeksiyon çıktı tatlım geldik şimdi hastaneden ishal yok ama kusma ateş birde çok panikliyor.
Benim oldu sallamıyodum ama enfeksiyon mantardır diye fitil verdiler
Banada kızıma hamileyken fitil vermişlerdi yine fitil verirler ozaman .

Ben dün çok kötü bi gün geçirdim çok fazla bağırdım polistir jandarmadır vs olaylar oldu üç saat araba kullandım falan bebeklerim hareket etmiyo durduğum saatlerden beri ya çok korkuyorum dua eder misiniz

Yorulduğun içindir cnm belki. Ben de akşam dedim hiç hareket etmedi sanki bugün, oğlumun ateşiyle uğraşmaktanben anlamadm yada. Yan yatıp bi süre bekleyince baya hareketlendi. Yarım saat olmuş sen yazalı, hareketlendi ler mi?

Yok canım ya sağdan sola dönerken falan bi ağırlık yaparlardı dönmekte çok zorlanıyordum o da yok inşallah ben evham yapıyorumdur ama çok kastım dün kendimi ani hareketlerim de çok oldu

Geçmiş olsun canım biraz birşeyler yiyip uzansan birde karnını okşayarak konuş bebekler hisseder sen kasilinca onlarda kasilmistir güzel düşün allaha emanet olsunlar insallah
Sizede geçmiş olsun canım bu sıralar bütün çocuklar hasta benim kiziminda burnu akiyor öksürüyor
İyi geceler bu gece deliksiz uyumuşum hayretler içerisindeyim umarım herkes iyidir hastalara scil şifalar
Maşallah masallahh senin bayrağı benmi aldım ne ayakalrim yanıyor yaa

Yok canım ya sağdan sola dönerken falan bi ağırlık yaparlardı dönmekte çok zorlanıyordum o da yok inşallah ben evham yapıyorumdur ama çok kastım dün kendimi ani hareketlerim de çok oldu
Evham yapma canım onlarda seninle bir gerilmiştir. Allah korusun dinlen birşeyler atıştır kendinde sakinleş merak etme annesi öyle güzel bir yerdeler ki korunaklı orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…