Kimi de doğum sonrası çok alıyor kilo canımay şoktayımdır
yaklaşık 20 kilo almış ve her yeri çatlamış biri olarak asla yargılamıyorum tabii ki ama insan yine de şaşırıyorhamileyken daha zayıftı sanki sonra mı almış kilo acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimi de doğum sonrası çok alıyor kilo canımay şoktayımdır
yaklaşık 20 kilo almış ve her yeri çatlamış biri olarak asla yargılamıyorum tabii ki ama insan yine de şaşırıyorhamileyken daha zayıftı sanki sonra mı almış kilo acaba
ay ben cogunu yıkadım. az bişey kaldıKız ben daha yıkıcam da ütülücem deeee ohooo sen benden şanslısın![]()
Ay benim de 1 çekmece, çekip atayım size. Dedim az mı acaba ama neyse yalnız değilimay ben cogunu yıkadım. az bişey kaldıgerçi benim öyle cok bi kıyafeti yokmuş cocugumun 1 çekmece aldı kıyafetlerini
benim de çok azAy benim de 1 çekmece, çekip atayım size. Dedim az mı acaba ama neyse yalnız değilim
Ben tulum aldım ama tamamen hevesten. Battaniyeye sarıp çıkarsın ya ya da duruma göre bakarsın alırsınbenim de çok azya ben hiç kalın bişey almadım ne alayım sizce? dışarı çıkarken giyecek hiçbir şeyi yok bebemin ne kullanışlı olur ki
Ya ben iki numarada owlinin dış kundağını almıştım, aşırı pratikti. Sar çık sıcacık. Onu verdim birine, yenisi çok pahalı geldi baktımbenim de çok azya ben hiç kalın bişey almadım ne alayım sizce? dışarı çıkarken giyecek hiçbir şeyi yok bebemin ne kullanışlı olur ki
Aslında battaniye daha zor haBen tulum aldım ama tamamen hevesten. Battaniyeye sarıp çıkarsın ya ya da duruma göre bakarsın alırsın![]()
Battaniye önemli güneşAslında battaniye daha zor haHem sarma açısından hem de puset ya da araba koltuğuna oturtunken olmuyor
![]()
Sağlıcakla mutlulukla giyin addalara gidin emiBenim bebenin çekmecesi de bu. Tüm eşyaları sığdı buraya![]()
Battaniyem de var çok şükür bin şükürBattaniye önemli güneş![]()
Ayy çok sağ ol canım benim bütün kuzularımız mutlulukla sağlıkla giysinSağlıcakla mutlulukla giyin addalara gidin emi![]()
Canım küvozde iken bebişim, bizden kendi malzemelerini istemişlerdi. Bebek bezi, pişik kremi, mama, ıslak mendil, besleme gereçleri vs.Kızlar çok önemli bişey sorcam arkadaşımın suyu azalmış yarın bebeği alacaklarmış 30+5 günlük yani ona prematüre bebek bezi alıp götürsem olur mu hastane kendi mi veriyor bezi?
Gözün aydın canım Allah gönlüne göre versinn, sağlıkla kucağına al inşallahSelam kızlar, herkes göbekleri bebekleri büyütmüş maşallah:))
Hayırlı doğumlar dilerim.
Ben de Şubat annesi olacakken temmuz 2023 anneligine atandım. Burda ilk sizlerle 2023 e niyet etmişken nasip olmadı.
Şimdi çok şükür bir tosbik yolda geliyor sağlıklı yani herhangi bir radyasyon ya da ilaca maruz kalmadi
Sizleri uzaktan uzaktan okuyorum. Kış analigi zor Allah kolaylık versin.
Ben yaz anası olacağım nasipse, tek zıbın tek tulum forever![]()
Süt için bitki çayı oluyomuş ondan al benceKızlar çok önemli bişey sorcam arkadaşımın suyu azalmış yarın bebeği alacaklarmış 30+5 günlük yani ona prematüre bebek bezi alıp götürsem olur mu hastane kendi mi veriyor bezi?
Yok canım ters mi duruyorlar nasıl?Kızlar benim bebeler tam göbeğimin bittiği yerde kasık gibi oralarda tepiniyor yav doğurmam mı geldi ki
çok ama çoookk sevindiimmmmSelam kızlar, herkes göbekleri bebekleri büyütmüş maşallah:))
Hayırlı doğumlar dilerim.
Ben de Şubat annesi olacakken temmuz 2023 anneligine atandım. Burda ilk sizlerle 2023 e niyet etmişken nasip olmadı.
Şimdi çok şükür bir tosbik yolda geliyor sağlıklı yani herhangi bir radyasyon ya da ilaca maruz kalmadi
Sizleri uzaktan uzaktan okuyorum. Kış analigi zor Allah kolaylık versin.
Ben yaz anası olacağım nasipse, tek zıbın tek tulum forever![]()