2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
ay şoktayımdır😂
yaklaşık 20 kilo almış ve her yeri çatlamış biri olarak asla yargılamıyorum tabii ki ama insan yine de şaşırıyor😂 hamileyken daha zayıftı sanki sonra mı almış kilo acaba
Kimi de doğum sonrası çok alıyor kilo canım 😂 süt olsun onu ye bunu ye derken mecburen alım artıyor işte

benim de çok az😄 ya ben hiç kalın bişey almadım ne alayım sizce? dışarı çıkarken giyecek hiçbir şeyi yok bebemin ne kullanışlı olur ki
Ya ben iki numarada owlinin dış kundağını almıştım, aşırı pratikti. Sar çık sıcacık. Onu verdim birine, yenisi çok pahalı geldi baktım 😂 Kuzeninin astronotu var onu kullanacağım.

Benim bebenin çekmecesi de bu. Tüm eşyaları sığdı buraya 😅

Eklentiler

• IMG_20221229_185813.webp
    IMG_20221229_185813.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar çok önemli bişey sorcam arkadaşımın suyu azalmış yarın bebeği alacaklarmış 30+5 günlük yani ona prematüre bebek bezi alıp götürsem olur mu hastane kendi mi veriyor bezi?

Selam kızlar, herkes göbekleri bebekleri büyütmüş maşallah:))
Hayırlı doğumlar dilerim.
Ben de Şubat annesi olacakken temmuz 2023 anneligine atandım. Burda ilk sizlerle 2023 e niyet etmişken nasip olmadı.
Şimdi çok şükür bir tosbik yolda geliyor sağlıklı yani herhangi bir radyasyon ya da ilaca maruz kalmadi🌝
Sizleri uzaktan uzaktan okuyorum. Kış analigi zor Allah kolaylık versin.
Ben yaz anası olacağım nasipse, tek zıbın tek tulum forever 🥳

Kızlar çok önemli bişey sorcam arkadaşımın suyu azalmış yarın bebeği alacaklarmış 30+5 günlük yani ona prematüre bebek bezi alıp götürsem olur mu hastane kendi mi veriyor bezi?
Canım küvozde iken bebişim, bizden kendi malzemelerini istemişlerdi. Bebek bezi, pişik kremi, mama, ıslak mendil, besleme gereçleri vs.

Ben de Şubat annesi olacakken temmuz 2023 anneligine atandım. Burda ilk sizlerle 2023 e niyet etmişken nasip olmadı.
Şimdi çok şükür bir tosbik yolda geliyor sağlıklı yani herhangi bir radyasyon ya da ilaca maruz kalmadi🌝
Gözün aydın canım Allah gönlüne göre versinn, sağlıkla kucağına al inşallah 🙏💕

çok ama çoookk sevindiimmmm😍😍😍
kısa zaman burada olsan da seni hatırlıyorum🥲 nasip böyleymiş, sağlıkla gelsin kuzucuk❤️

Back
X