2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Duyarsızlık kötü bir şey kesinlikle öff
Keşke sadece duyarsız kalsalar, eminim çoğu da kadın düşmanlığı yapmıştır. Vay efendim, kadının da yüzü gözü oynuyordu diye kesin , direkt adamı suclamamışlardır bu olaylar patladığında

Adamın annesi ile ilgili çok ciddi travmatik bir olayı olduğunu düşüyorum, bir de bu adama tecavüz edilmiş olabilir gibi geliyor bana. Çünkü erkeklik ile ilgili ciddi sıkıntısı var gibi. Valla psikiyatri çözer bu olayı. Çoktan Bakırköy'e yatması gerekirdi.

Keşke sadece duyarsız kalsalar, eminim çoğu da kadın düşmanlığı yapmıştır. Vay efendim, kadının da yüzü gözü oynuyordu diye kesin , direkt adamı suclamamışlardır bu olaylar patladığında
Kesin ya adam kendi bile rahat dursalardı diyip durdu valla mügede iyi sabır var ben olsaydım ağzına yüzüne dalardım adamın

Kesinlikle doğru diyorsun, yine suçlu kadın olmuştur. Bu pis sapığa da gülüp geçmişlerdir.

Adamın annesi ile ilgili çok ciddi travmatik bir olayı olduğunu düşüyorum, bir de bu adama tecavüz edilmiş olabilir gibi geliyor bana. Çünkü erkeklik ile ilgili ciddi sıkıntısı var gibi. Valla psikiyatri çözer bu olayı. Çoktan Bakırköy'e yatması gerekirdi.
Olabilir ya bu tarz sapıkların bende çocukluk döneminde istismar edildiğini düşünüyorum

Bunu bende düşündüm. Sürekli erkek misin diyip karşıyı kışkırtıyor. Kendine denilince de kadınların kafasını yarıyor. Askerlik arkadaşı aradı o zamanda böyleymiş. Çocukluğunda ne yaşadıysa 😒

Olabilir ya bu tarz sapıkların bende çocukluk döneminde istismar edildiğini düşünüyorum
Öyle bir şey çıkacak kesin bu olaydan, hala daha da tecavüz ediliyor olabilir. O yanındaki iki köylü adam da çok tekin gelmedi bana. Evrimin ilk aşamaları gibiler tövbe yarabbim 😅

Ay bugün bende dinledim çalışırken adamı benim bile dövesim geldi pezevenk 🤬
Ay cinnet sebebi yemin ediyorum
Zaten istismar uygulayanlar genelde cocukken istismara ugrayanlar oluyormuş. Ama bu adamin nefes almasi suç resmen pişkin pişkin konuşuyo agzina kurekle vurasim geldi

Lise son sınıfta kıç kadar rizede tacize uğradım kış günüydü. Yerler karlıydı. Arkamdaki adamın kayıp elini yanlışlıkla sırtıma popoma koyduğunu düşündüm meğer bildiğin tacizmiş. Elimde şemsiye ile adama giriştim orda taksi durağı vardı minik , bağırdım adamlar geldi bunu döverek taksi durağına soktu. Abimi aradım sakince durumu anlattım. Evde yemeğe beni bekliyordu herkes. 3 abim ve babam geldi adamı bi temiz dövdü. Babamı en son adamın kafasını ısırırken gördüm 😀
3 abimden vuracak yer kalmamıştı 😬 neyse polis molis geldi olay kamu davasına dönüştü. Mahkemeye çıktık adamın karısı bana dedi ki orospu kim bilir ne yaptın kocama 😞

Lise son sınıfta kıç kadar rizede tacize uğradım kış günüydü. Yerler karlıydı. Arkamdaki adamın kayıp elini yanlışlıkla sırtıma popoma koyduğunu düşündüm meğer bildiğin tacizmiş. Elimde şemsiye ile adama giriştim orda taksi durağı vardı minik bağırdım adamlar geldi bunu döverek taksi durağına soktu. Abimi aradım sakince durumu anlattım. Evde yemeğe beni bekliyordu herkes. 3 abim ve babam geldi adamı bi temiz dövdü. Babamı en son adamın kafasını ısırırken gördüm 3 abimden vuracak yer kalmamıştı 😬 neyse polis molis geldi olay kamu davasına dönüştü. Mahkemeye çıktık adamın karısı bana dedi ki orospu kim bilir ne yaptın kocama 😞
Ay sonuna kadar çok iyiydi de sonunda üzdü be. Terbiyesiz kadın, böyle adamların karıları da bi tuhaf oluyor yav. Kendileri gibi.

Ay sonuna kadar çok iyiydi de sonunda üzdü be. Terbiyesiz kadın, böyle adamların karıları da bi tuhaf oluyor yav. Kendileri gibi.
Ya bilmiyorum ben yapı olarak dışarda biri yere çöp atsa ben utanırım üzülürüm yani. Bu insanlar nasıl bu kadar aymaz nasıl bu kadar utanmaz olabiliyor. Yaşlı bir kadın bir lise öğrencisine nasıl böyle bişey diyebiliyor. Hayret ediyorum.

Lise son sınıfta kıç kadar rizede tacize uğradım kış günüydü. Yerler karlıydı. Arkamdaki adamın kayıp elini yanlışlıkla sırtıma popoma koyduğunu düşündüm meğer bildiğin tacizmiş. Elimde şemsiye ile adama giriştim orda taksi durağı vardı minik , bağırdım adamlar geldi bunu döverek taksi durağına soktu. Abimi aradım sakince durumu anlattım. Evde yemeğe beni bekliyordu herkes. 3 abim ve babam geldi adamı bi temiz dövdü. Babamı en son adamın kafasını ısırırken gördüm 😀
3 abimden vuracak yer kalmamıştı 😬 neyse polis molis geldi olay kamu davasına dönüştü. Mahkemeye çıktık adamın karısı bana dedi ki orospu kim bilir ne yaptın kocama 😞
Baban iyi yapmış , dişine sağlık 🙈
kadına uyuz oldum ama şaşırmadım ya, bizde böyle oluyor her ne hikmetse.
Aklımıza kocamızın, kardeşimizin böyle bi şeyi yapacağını konduramıyoruz milletçe. Bizim paşalar ak pak, ne kötülük varsa kadınlarımızda gibi.

Oyle bi travmamda benim var kiş gunu Sivas ta ogleciyim liseye gidiyorum regl olmusum nasil sancim var aglayarak gidiyorum okula oyle bi okul sevdalisiydim🤣 yerler buz pisti gibi yurumek o kadar zor ki bi araba durdu yanimda ben devam ettim biri indir araba gitti adam geldi bana gel seninle tenhalara gidelim seviselim falan diyo ama ben şoka girmisim sesim cikmiyo okula dogru son surat gitmeye calisiyorum adma beni cekistiriyo. İlerde abimleri gordum onlar dagiliyo biz gidiyoruz arkadaslariyla geliyorlar abi abi diyorum ama sesim cikmiyo abimin bi arkadasi farketti beni iste mabel degil mi bu falan kosarak yanima geldiler adam topuk soyledim abime adami buldular ama adami taniyanlar varmis berbermis evli 2 cocukluymus yapmaz falan diyolarmis yine de durmamis bizimkiler dukkani indirmisler adamin hic unutamiyorum cok caresiz ve korkunc hissetmistim adamin beni cekistirmesiji hic unutamiyorum

Oyle bi travmamda benim var kiş gunu Sivas ta ogleciyim liseye gidiyorum regl olmusum nasil sancim var aglayarak gidiyorum okula oyle bi okul sevdalisiydim🤣 yerler buz pisti gibi yurumek o kadar zor ki bi araba durdu yanimda ben devam ettim biri indir araba gitti adam geldi bana gel seninle tenhalara gidelim seviselim falan diyo ama ben şoka girmisim sesim cikmiyo okula dogru son surat gitmeye calisiyorum adma beni cekistiriyo. İlerde abimleri gordum onlar dagiliyo biz gidiyoruz arkadaslariyla geliyorlar abi abi diyorum ama sesim cikmiyo abimin bi arkadasi farketti beni iste mabel degil mi bu falan kosarak yanima geldiler adam topuk soyledim abime adami buldular ama adami taniyanlar varmis berbermis evli 2 cocukluymus yapmaz falan diyolarmis yine de durmamis bizimkiler dukkani indirmisler adamin hic unutamiyorum cok caresiz ve korkunc hissetmistim adamin beni cekistirmesiji hic unutamiyorum
Al işte bir adi adam daha. Hayır senden ne bekliyor o an; tamam hadi yürü sevişelim mi diycen sanki, bu ne özgüven ya. Hadsiz. Keşke az da ben dovebilsem adamı

Baban iyi yapmış , dişine sağlık 🙈
kadına uyuz oldum ama şaşırmadım ya, bizde böyle oluyor her ne hikmetse.
Aklımıza kocamızın, kardeşimizin böyle bi şeyi yapacağını konduramıyoruz milletçe. Bizim paşalar ak pak, ne kötülük varsa kadınlarımızda gibi.
Abi bide rize kıç kadar yer hakkakten iki sokağı var herkes birbirini tanır, herifteki cesarete bak 😀

Pislik herif. Benimki torun torba sahibi bile olabilir baya yaşlıydı. Ama şemsiyemle bir girişmişim adama size anlatamam 😀

Pislik herif. Benimki torun torba sahibi bile olabilir baya yaşlıydı. Ama şemsiyemle bir girişmişim adama size anlatamam 😀
Benim direkt sesim gidiyo ya kaliyorum oyle kucukken bi kere aksam kaybolmustum dilim tutulmustu 3 gun sanirim onun etkisi korkunca tetikliyo. Yoksa o yerler buz olmasaydi ben sanci cekiyor olmasaydim onu orda rezil kepaze ederdim pislik

Back
X