2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sezaryen olacak benimki de normalde 19 temmuz görünüyo doğum ama doktor 10 temmuz gibi sezaryen olacağımı söyledi
Hımm senin temmuzda yani sağlıkla gelsinler inşallah benimde 2 temmuz görünüyor ama 19 25 haziran arası bakalım n3 zaman derse ben 23 tercih edicem sanırım 23.06.23 olsun

Doktoruma danıştım hastanede doğum yapacaksınız zaten gerek yok dedi. Ben de hiç aşı geldi mi ne oldu peşinde koşmadım. Olmadım yani.

Akma yokta gogus uclarim catlak catlak oldu aralarinda birikiyo cok az sivi ve sertlesiyo canimi acitiyo biraz
Benim de akma yok aynı dediğin gibi oldu canım. Ama o kabuk gibi şeyler de aktığı için birikenler muhtemelen.

Bebiş vaktin de gelirse 4 Temmuz
Ayy bizim haftalar aynıydı sanki dimi 4'üne mi verdi günü heyecanlandım şimdi..

Aaa kuzum hayırlı olsun, inşallah bebişimizi hastaneden alıp eve geçiyoruz dediğin günler de yakın olur birden mi oldu, önden bir sıkıntı yaşamış mıydın?
Gece 3 de tuvalete kalktim sonra yattim oturur pozisyonda biraz mayisirsam yatarim dedim idrar kacirir gibi geldi once sonra artti baya idrar olsa tutardim diye dusundum hastaneye gittik hemen baktilar suyumun geldigini soylediler yatis verdiler

Herangi bir risk yoktu erken dogum icin birden oldu acilmam yada sancim olmadi zaten. Gebelik sekeri var bende ama diyetle kontrol altindaydi hatta endokrin doktoru olcumlerimdende hayet memnundu. 37. Haftadan snra kontrollu gidelim dedi doktorumuz 39 a kadar beklicez ama belki bi ihtimal 37-38. Haftada sezeryan yapabiliriz demisti sadece bebegim biraz iriydi 2 kilo dogdu

Benim plasenta aşağıda diye yüzü hiç göunmyor canm doğunca bol bol goruuruz. Boşver. İyi olsunda pazartesi gidicem gün vercek doktor nst de bağlar bakalm.kanim 10.6 olmuş insalllah toparlar

Burda cok fazla suyu gelen oldu canm bebeğin iyi olsun kucağına al inşallah şimdi nasilsin sezeryan doğum için neler onerirsin pijama mi elbise tarzı şeyler mi ilk gün kanama çok oluyor mu hata bezi mi veriyorlar

Günaydın güzel anneler nasılsınız güne karnimdakinin hareketiyle uyanmak çok güzel de artık iyice kasıklarımla uğraşıyor bütün gece kirap girdi ayaklarıma iki aksamdir yaşıyorum siz ne zmandir kirapla uğraşıyorsunuz

Bende bu halim zor olsada memnunum beni doğum daha çok korkutuyor şuan o yüzden bu zaman uzun gelmiyor ellerim karnında hareketlerini hissetmek çok çok güzel bir duygu hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bende bu halim zor olsada memnunum beni doğum daha çok korkutuyor şuan o yüzden bu zaman uzun gelmiyor ellerim karnında hareketlerini hissetmek çok çok güzel bir duygu hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin cnm inşallah baya baya ugrasiyolar bizle karnimizda olsalarda biz buradayız diyolar

Ben de sezeryan olacak canım, ülkemizdeki doktorlar sağolsun geleni geçeni deştikleri için mecburi 3. Sezeryan olacak.
Hahaha beni doktor etmiyor ikisi normalken bunu nasıl sezercik yapayım demişti en geç artık benim ki dünyaya gelir

Hepimiz başka başka nedenlerden kalıyoruz sezaryene vallahi ya. Ben de normal istiyordum ama boynunda kordon var bebişin, mecbur sezaryen
Geçmiş olsun cnm sayılı günlerimiz kaldı çok şükür bitmek üzere yakında kucağımizda olucaklar Allah'ın izniyle tabi şuan karnımdaki az rahat dursa o ayağını sen nie göğüs altıma yerleştiriyorsun ya kafa desen kasıklarımda hissediyorum uğraşıyor benle bu gene altıda dikti ayağa

Ay seninle benimki hep böyle cidden geçen de konuşmuştuk yine çok hareketli demiştin. Aynı durumdayım ayakları göğsümün altında kaburgam acıyor artık her hareketinde, kafası zaten kontrolde doktor da demişti kasıklarda diye. Beni de zorluyor bazı hareketleri. Şu kordon işinden dolayı hareketsiz olmaması lazım dikkat edersin demişti doktor ama dikkate ne hacet zaten kuduruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…