2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hahahah aynen kız onu geçtim az da olsa sakin durmuyor ki devamlı böyleyim sağa yatıyorum sola geçiyor sağa vuruyor sola yatıyorum sağa geçiyor bu seferde sola vuruyor datik çocuk bunlar kasılma çok var mesela uzanmam zorlaşiyor bazen yürürken hele sanki kasiklara yuklemissin yükü taşa dönüyor

Yaa bu duygular halis mi korkmali miyim??!! Dun aksam benim adami geberticektim icimden bi ses surekli git yabistir bidane suratina depik at falan diye durttu durdu assssiri sinirdim niye? Yuksek sesle nefes aliyodu bide bi ara suratima bön bön bakti diye.. Bu sabahta kocaaaağm masallah sana oglumuz insallah sana benzer diye uyandim. Niye boyleyim? Cok yorucu.

Hahaha beni doktor etmiyor ikisi normalken bunu nasıl sezercik yapayım demişti en geç artık benim ki dünyaya gelir
Çok doğru söylemiş biz ilkinin azizligine uğradık işte , nasip böyleymiş

Benimkinin de ayağı bacak kemigime dayanıyor.bazen de yan belime bogrume , napiyorsa orayı delip çıkma derdinde şimdiden

Çok doğru söylemiş biz ilkinin azizligine uğradık işte , nasip böyleymiş

Benimkinin de ayağı bacak kemigime dayanıyor.bazen de yan belime bogrume , napiyorsa orayı delip çıkma derdinde şimdiden
Aynen valla öyle yaptıkça ben resmen nasıl diyim karnını içeri çekersin ya öyle oluyorum her hareketinde yerinde durmuyor tosbikler

Ahahhaha bende sürekli değişken duygulardayım ama ben sinirli değilim fazla ağlıyorum Geçen gün sen neden bana hiç kahvaltı hazırlamıyorsun diye ağladım mesela, eşimde bu sabah hazırlamış kıyamam neyi ciddiye alacağını şaşırdı

Gncgm28 benimde çoook yüksek ihtimal normal doğum olacak yalnız değilsin son zamanda bir aksilik olmaz inşallah gerçi dün gece rüyamda ben doğuramıcam galiba diye bağırıyordum ama neyse
Ohhh iyi bari tek değilim desene bende emzirdigimi görüyorum rüyamda

Hahahha ben geçen gün bir tane enseye yapıştırdım durup dururken ne oluyor lan dedi içimden geldi yaptım dedim

Hahaha beni doktor etmiyor ikisi normalken bunu nasıl sezercik yapayım demişti en geç artık benim ki dünyaya gelir

Canım doktor kesinlikle haklı, bir sıkıntı çıkmaz ise her dogum bir öncekinden kolay olur derler
Benim eltim de senin gibi 3.dogurdu yakın zamanda hastaneye sancı ile götürdük, kapıyı acilde kapattılar inan sana 10dk olmadı bebek dünyaya geldi

Hayırlısı ile sağlıklı sana da böyle kolay normal dogum olur inşallah

Amin insalalh ilk ikisi peş peşe olunca rahattı ama aradan dokuz yıl geçmiş korkmuyor değilim

Pazartesi kontrolum var
Doktora soracam gun vercekmi diye ozaman tam 34 haftalik olcam

Selam kızlar :) umarım herkes iyidir, 34+0 olduk bugün, iki gündür karnım çok geriliyor böyle hareketlerim iyice zorlaştı gibi oluyor, karnım batıyor resmen, oturunca kalkmam zor ayaktayken oturmam yatakta dönmelerimde ızdırap olmaya başladı.. sizinde böyle karnınınz çok geriliyor mu anlamadım ben ne olduğunu

Bendede oluyor bide smdisi benek hareketten zıyaede gerinme hareketleri var icerde birinin elinden turmayınca kalkamıyorum oturdugum yerden geceleri wcye kalkarken kendim kalkıyorum ama kalktıkdan bes dakka sora karnım agrıyor az kaldu dualasalım biran once bir bucuk ayımızda gecsin saglıkla huzurla

Canım bendede kabızlık hep oluyor gebelık oncesindede ama sımdı hamd olsun hamılelıkte olmadi demir ilacından dolayı bazılarını kabız abzıları ishal eder ama bana en iyi gelen sey zeytınyagı ac karnına ınan ck etkılı kayısı sadece gazda yardım edıyor banada zeytınyagıyla ıncır dograyıpda koyabilirsin hem cok faydalı hemde dini acısıdanda sifalı hemde bagırsak yumusatıtor

Butun soyledigin şeyleri yaşiyorum yanliz degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…