- 10 Kasım 2022
- 5.135
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.081
Hahahah aynen kız onu geçtim az da olsa sakin durmuyor ki devamlı böyleyim sağa yatıyorum sola geçiyor sağa vuruyor sola yatıyorum sağa geçiyor bu seferde sola vuruyor datik çocuk bunlar kasılma çok var mesela uzanmam zorlaşiyor bazen yürürken hele sanki kasiklara yuklemissin yükü taşa dönüyorAy seninle benimki hep böyle cidden geçen de konuşmuştuk yine çok hareketli demiştin. Aynı durumdayım ayakları göğsümün altında kaburgam acıyor artık her hareketinde, kafası zaten kontrolde doktor da demişti kasıklarda diye. Beni de zorluyor bazı hareketleri. Şu kordon işinden dolayı hareketsiz olmaması lazım dikkat edersin demişti doktor ama dikkate ne hacet zaten kuduruk
Çok doğru söylemiş biz ilkinin azizligine uğradık işte , nasip böyleymişHahaha beni doktor etmiyor ikisi normalken bunu nasıl sezercik yapayım demiştien geç artık benim ki dünyaya gelir
Benimkinin de ayağı bacak kemigime dayanıyor.bazen de yan belime bogrume , napiyorsa orayı delip çıkma derdinde şimdidenGeçmiş olsun cnm sayılı günlerimiz kaldı çok şükür bitmek üzere yakında kucağımizda olucaklar Allah'ın izniyle tabi şuan karnımdaki az rahat dursa o ayağını sen nie göğüs altıma yerleştiriyorsun yakafa desen kasıklarımda hissediyorum uğraşıyor benle bu gene altıda dikti ayağa
Aynen valla öyle yaptıkça ben resmen nasıl diyim karnını içeri çekersin ya öyle oluyorum her hareketinde yerinde durmuyor tosbiklerÇok doğru söylemiş biz ilkinin azizligine uğradık işte , nasip böyleymiş
Benimkinin de ayağı bacak kemigime dayanıyor.bazen de yan belime bogrume , napiyorsa orayı delip çıkma derdinde şimdiden
Ahahhaha bende sürekli değişken duygulardayım ama ben sinirli değilim fazla ağlıyorumYaa bu duygular halis mi korkmali miyim??!! Dun aksam benim adami geberticektim icimden bi ses surekli git yabistir bidane suratina depik at falan diye durttu durdu assssiri sinirdim niye? Yuksek sesle nefes aliyodu bide bi ara suratima bön bön bakti diye.. Bu sabahta kocaaaağm masallah sana oglumuz insallah sana benzer diye uyandim. Niye boyleyim?Cok yorucu.
Ohhh iyi bari tek değilim deseneGncgm28 benimde çoook yüksek ihtimal normal doğum olacak yalnız değilsin son zamanda bir aksilik olmaz inşallah gerçi dün gece rüyamda ben doğuramıcam galiba diye bağırıyordum ama neyse
Hahahha ben geçen gün bir tane enseye yapıştırdım durup dururken ne oluyor lan dedi içimden geldi yaptım dedimAhahhaha bende sürekli değişken duygulardayım ama ben sinirli değilim fazla ağlıyorumGeçen gün sen neden bana hiç kahvaltı hazırlamıyorsun diye ağladım mesela, eşimde bu sabah hazırlamış kıyamam neyi ciddiye alacağını şaşırdı
Benimde akıyor canım hemde baya oldu akalı tabi çok degıl ama sızıntı gıbı akıyorGöğsü akan varmı kızlar aranızdagöğüslerim akmaya başladı hiç dokunamiyorum akıyor hemen
Hahaha beni doktor etmiyor ikisi normalken bunu nasıl sezercik yapayım demiştien geç artık benim ki dünyaya gelir
Amin insalalh ilk ikisi peş peşe olunca rahattı ama aradan dokuz yıl geçmiş korkmuyor değilimCanım doktor kesinlikle haklı, bir sıkıntı çıkmaz ise her dogum bir öncekinden kolay olur derler
Benim eltim de senin gibi 3.dogurdu yakın zamanda hastaneye sancı ile götürdük, kapıyı acilde kapattılar inan sana 10dk olmadı bebek dünyaya geldi
Hayırlısı ile sağlıklı sana da böyle kolay normal dogum olur inşallah
Bu ara çok akmaya başladı önceden bu kadar değildi hayırlısı ya zaten fazla kalmadıBenimde akıyor canım hemde baya oldu akalı tabi çok degıl ama sızıntı gıbı akıyor
Pazartesi kontrolum varKızlar merhaba sizi merak ettim bi yazayım istedim umarım hepiniz iyisinizdir süreciniz en güzel ve sağlıklı şekilde geçiyordur son 1 ay geçmek bilmiyor gibi hissediyorum sanki yerimde sayıyorum doğum tarihi belli olan varmı sezeryan olupta?
Canım ck gecms olsun elma sirkesinide ihmal etme suyın icine biraz at oyle taharetlen bende oda ck ise yaramıstı28 di 19 a düşmüş fitil kullandıktan sonra canım. Bence şuan iyice arttı ama ağrım çok
Bendede oluyor bide smdisi benek hareketten zıyaede gerinme hareketleri var icerde birinin elinden turmayınca kalkamıyorum oturdugum yerden geceleri wcye kalkarken kendim kalkıyorum ama kalktıkdan bes dakka sora karnım agrıyor az kaldu dualasalım biran once bir bucuk ayımızda gecsin saglıkla huzurlaSelam kızlar :) umarım herkes iyidir, 34+0 olduk bugün, iki gündür karnım çok geriliyor böyle hareketlerim iyice zorlaştı gibi oluyor, karnım batıyor resmen, oturunca kalkmam zor ayaktayken oturmamyatakta dönmelerimde ızdırap olmaya başladı.. sizinde böyle karnınınz çok geriliyor mu anlamadım ben ne olduğunu
Canım bendede kabızlık hep oluyor gebelık oncesindede ama sımdı hamd olsun hamılelıkte olmadi demir ilacından dolayı bazılarını kabız abzıları ishal eder ama bana en iyi gelen sey zeytınyagı ac karnına ınan ck etkılı kayısı sadece gazda yardım edıyor banada zeytınyagıyla ıncır dograyıpda koyabilirsin hem cok faydalı hemde dini acısıdanda sifalı hemde bagırsak yumusatıtorKızlar doğumdan sonra kuru üzüm hoşafı mı kuru kayısı hoşafı mı bir hoşaf tavsiye ediliyordu bilen var mı? Sezeryan olursa gazı rahat çıkarmak, normal doğum olursa kabız olmamak için gerekliymiş. Şimdiden kavanoza yapıp vakumlamak istiyorum. Doğum zamanı hemen termosa boşaltır götürürüz. Gaz da kabızlık da benim için ciddi bir problem günlük hayatımda da. Hazırlıklı olayım.
Yok aslında değil 23. 23 denk geliyor diyeÖzel gün mü kız
Hımm inşallah verir günü :) bende 36 da gidicem tekrar 2 hafta 2 hafta arayla alıyor artık doktor.Pazartesi kontrolum var
Doktora soracam gun vercekmi diye ozaman tam 34 haftalik olcam
Butun soyledigin şeyleri yaşiyorum yanliz degilsinSelam kızlar :) umarım herkes iyidir, 34+0 olduk bugün, iki gündür karnım çok geriliyor böyle hareketlerim iyice zorlaştı gibi oluyor, karnım batıyor resmen, oturunca kalkmam zor ayaktayken oturmamyatakta dönmelerimde ızdırap olmaya başladı.. sizinde böyle karnınınz çok geriliyor mu anlamadım ben ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?