2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
:) Ay çocuğu aglamistir akşam uyumamistir belki

Masallh bende bu saydıklarıinin bazilari yiyorum ama sütlacı yeni duydum birde kabak çekirdeğini peki bebeğin kaç haftalık ve kaç kilo ben daha öğrenemedim busefer gittiğimde soracam baklm kaç kilo

Masallh bende bu saydıklarıinin bazilari yiyorum ama sütlacı yeni duydum birde kabak çekirdeğini peki bebeğin kaç haftalık ve kaç kilo ben daha öğrenemedim busefer gittiğimde soracam baklm kaç kilo
Bugün kontrolüm vardı 31+6 2200 gr. 28+6da 1592 grmdi. Sütlaç duymadım denemedim hiç ıspanak fln da kilo aldırıyor deniyor ama benim eşim yemedgi için evde pek sebze pişmez maalesef.

Akma yokta gogus uclarim catlak catlak oldu aralarinda birikiyo cok az sivi ve sertlesiyo canimi acitiyo biraz
Allah'ın izniyle düzelir cnm ben şuan bertim resmen karnımdaki sanki kasıklarımda dolaşıyor fena canımı yakıyor şişip duruyor rahim üstü agliycam artık yerimi darlasti iyice anlamış değilim devamlı lavabodayim

Kızlar merhaba sizi merak ettim bi yazayım istedim umarım hepiniz iyisinizdir süreciniz en güzel ve sağlıklı şekilde geçiyordur son 1 ay geçmek bilmiyor gibi hissediyorum sanki yerimde sayıyorum doğum tarihi belli olan varmı sezeryan olupta?

Maşallah bebişe cok iyi bakiyorsun ☺Benimde bi hafta ondeydi Sonra haftasina geldi
Genelde sonradan haftasına giriyomuş zaten de bizimki girmiyo geçen gittiğim doktor beni baya bı korkutmustu ama takipli olduğum doktorum normal dedi rahatladım şekerden dolayı değilmiş ben iri oldugum içinmiş

Bebiş vaktin de gelirse 4 Temmuz

Korkma canım sıkıntı olmuyor. Olsa bu sezeryanimda olurdu cok kan kaybettim plazanteden dolayı..endis etme. Hamileligin tadini cikar insan özlüyor
teşekkürler canım ağrılardan fırsat buldukça tafını çıkarmaya çalışıyorum bakalım bu gebelik baya zorladı

Sezaryen olacak benimki de normalde 19 temmuz görünüyo doğum ama doktor 10 temmuz gibi sezaryen olacağımı söyledi

Bizimde 15-24 arası sanirim pazartesi belli olcak sen nasılsın napiorsn
Valla gün sayıyorum azldıkca daha zor olmaya başladı sanki nst bağlıyacak 5 haziranda bakalım ilk defa bebeğin yeri daraldıkca biraz fazla dayanıyor sert oluyo daha büyüdükçe dahada zor olacak sanırım. Yürümem baya ağırlaştı ve yoruluyorum hemen senin nasıl gidiyor. Kızım 2 seferdir yüzünü göstermiyor sırtı dönük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…