2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar şaka gibi
Sonuclarima almaya gittim
Kanimi kaybetmişler hemogram olan
Pazartesi tekrar kan vermem gerekiyormuş
Biyokimya degerlerim nasil doktor kalkmişti gormedi sonuclarimi
Nasıl kaybetmişler kanı bu kadar beceriksizlik olamaz

Göğsü akan varmı kızlar aranızda göğüslerim akmaya başladı hiç dokunamiyorum akıyor hemen

Göğsü akan varmı kızlar aranızda göğüslerim akmaya başladı hiç dokunamiyorum akıyor hemen
Kendiliğinden akmyor bikere merakımdan hafif sıktım bi damla çıktı daha da elimi sürmüyrm çok sakıncalyms erken doğumu tetikliyormuş hiç ellememek lazm inşallah bebişlerimze bol bol süt olur zamanı gelince güzel de emerler

Amin inşallah

25 haftalıktan beri akıyor kuzum benim gögüs pedi öneririm bende suan bile var kıyafet bırakmıyor valla hele dısarıda bi kere rezil ediyordu beni
Dikkat et bari of hafif yurusem karnım taşa dönüyor. Göbek altimi sanki birşeyler kesiyor an hiç yumuşama kalmadı artık

Kizlar şaka gibi
Canm ya. Kötü olmuş tahlillerin iyi ama biyokimya iyi benim hemoglobin 10 dan 10.6 olmuş en azından yukseliyor binada şükür

Beceriksizlik değilde bazen gerçekten iş yükü çok fazla oluyor uykusuz yorgun inanın kolay şeyler değil olmasa iyi olur elbet ama Allah büyük geri donush olmayan hata vermesin
Oyyy sanki kasıklarımda birşey var yük binmiş gibi sol kaşığımi sanki birşey kesyiyor gibi

İyi aksamlar hanımlar bebeğe kilo aldırmak icin neler yapıyorsunuz bana bir kaç kişi sutlacin bebeğe kilo aldirdigini duydum son aylarda

Sağ ol canım doktora gittim bugün bebekte sorun yok şükür uyuyordu yine. Bebeğin kafası kasıklarıma inmiş o yüzden oluyor olabilir dedi. Haftasonu da devam ederse tahlil yaptır dedi.

İyi aksamlar hanımlar bebeğe kilo aldırmak icin neler yapıyorsunuz bana bir kaç kişi sutlacin bebeğe kilo aldirdigini duydum son aylarda
Ben hergün iki yumurta kasar beyaz peynırlı bi kahvaltı yapyrm gun içinde bir büyük bardak kefir çiğ badem ceviz muz kiraz erik bikaç çeşit meyve mutlaka yiyorum şimdi taze kayısı çıktı kayısı alyrm onun öncesinde hrgün kuru kayısı yiyordum 4 tane kefir ve kayısı sayesinde hiç kabızlık çekmedim. Bunlar sabit hrgun mutlaka yediklerim. Akşamları da kabak çekirdeği yiyorum ama artık biraz bıktım hergün yiyemiyorum iki üç günde bir gene yiyorum. Balık yağı+multivitamin+magnezyum+kan ilacı hergün içiyorum. Ya iki hafta ya on gün bebeğim her seferinde önde çıkıyor. Muz ceviz badem kabak çekirdeği kefir kaşar peynir bulgur pilavı kırmızı et balık bunlar bebeğe kilo aldırdığı söylenilen ürünler

Kizlar şaka gibi

Beceriksizlik değilde bazen gerçekten iş yükü çok fazla oluyor uykusuz yorgun inanın kolay şeyler değil olmasa iyi olur elbet ama Allah büyük geri donush olmayan hata vermesin
Aile hekimligindekilerin uykusuzluk yorgunluk gibi durumları yok sabahtan kanları toplayıp laboratuvara götürüyorlar. Beceriksizlikten kaynaklandığını düşünüyorum bence mümkün olduğunda hastanede yaptırın tahlilleri. Sonuçlar daha doğru çıkıyor. Aile hekimliğinde kanı çok bekletiyorlar. Hastaneye gittiğinizde doktora hatırlatın ben 1 aydır tahlil yaptırmadım diye.

Canim bende soyledim dedim pazartesi randevum var ordan kan alsinlar yok burda yaptir yada sonuclari getir bize sisteme girmemiz lazim dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…