2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Anlaşılan ben kaldım normal yapacak olan burda herkez sezeryan yazmış
benim henüz belli değil doktor dönebilir dedi inşallah dönerse normal olur sezeryan hiç istemiyorum korkuyorum
Yok aslında değil 23. 23 denk geliyor diye
benim oğlum tam 20.02.2020 de doğmuştu bakalım bu hangi tarihte doğucak
Ayaktayken artık okadar yoruluyoruz ki gidip hemen oturmak istiyorum ben bazen bulaşık yıkarken insan zorlanirmi tezgaha dayanarak yıkıyorum artık
aynı durumdayız azcık ayakta dursam sanki ayaklarım beni taşımıyo gibi bi ağrı oluyo ayaklarımda çok şükürki ödemim falan yok ne elimde ne ayağımda

Zorluyor artık gerçi dedikleri doğru doğum sayısına göre agrilarida çoğalıyor die kirap yuzunden ayaklarımın üstüne basamiyorum dünya kadar su içiyorum ama.yok bir türlü karnım yumusamiyor devamlı sert taş gibj

kızlar gittiğim hastanede henüz depremden sonra randevu sistemi başlamamıştı gidince baya bekliyoduk çok şükür açılmış randevular perşembe 8.40 ta randevu aldım baya stresliyim bu aralar inşallah dönmüştür diyorum ama pek umudum yok çünkü hala hareketleri çoğu zaman aşağıda

benim su içtikçe daha sertleşiyo ve ben normaldede baya su içerim ağrı kramp bunda baya fazla uzandığım zaman kımıldamam imkansız gibi resmen az kaldı diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama bya zorladı

Daha döner canm

inşallah dönerde en azından sezeryana falan gerek kalmaz iyileşme süreci beni baya korkutuyo
30. Haftada ki muayenemde doktor doğum pozisyonu aldı demişti ama bugün geri dönmüş dedi yani senin ki de doğum pozisyonu alır daha vakit var dönüp duruyorlar.

30. Haftada ki muayenemde doktor doğum pozisyonu aldı demişti ama bugün geri dönmüş dedi yani senin ki de doğum pozisyonu alır daha vakit var dönüp duruyorlar.
inşallah döner bu 3. gebeliğim önceki gebeliklerde hiç böyle bi sorun yaşamamıştım şimdide doktor doğum pozisyonu almamış şuan ters dediğinden beri baya stres yaptım

Olsun be sonu güzel olucak Allah'ın izniyle

Olsun be sonu güzel olucak Allah'ın izniyle
o yüzden katlanıyoruz bu kadar acıya hayal ediyorum böyle minicik eller minicik ayaklar yerim yaaa oğlumda baya sabırsızlanıyo bebiş gelince bana abi dicek diyo ben ona herşeyi öğreticem oyun oynicaz diyo karnımı öpüyo çok iyi bi abi olucak benim minişim

Ay kuzum ya az kaldı gelicek Allah'ın izniyle kardeşi ben tüm hareketlerin çoğunu kasik bölgemde hisseder oldum

Kizlar benim 38+2 gelse tam bayramin birinci gunune denk geliyor:)
Benim sezeryan olcak bi sorun olmasa 37 38 haftalarda ameliyat ederler ler degilmi?
Pazartesi doktorla konuscam ne dicek bakalim
Bence ederler oyle cok bi oynayan tarih yok cunku.. arkadasimda bayram oncesi sezeryan olcakmis bizimle yakin haftasi

Ay kuzum ya az kaldı gelicek Allah'ın izniyle kardeşi ben tüm hareketlerin çoğunu kasik bölgemde hisseder oldum
benimde sürekli kasık bölgemde hareketleri ama sanki kaburgalarımı itiyo gibi ağrıyo bide heralde bu aralar çok stres yaptığım için depresyonda gibi hissediyorum kendimi ilk gebeliğimde kaybettiğimde tam 33+3 müş doğum raporunda yazıyo yarın tam 33+3 olucaz şu 1-2 haftayı atlatırsak stresimin azalacağına inanıyorum inşallah perşembe günü doktor doğum pozisyonuna geçmiş derse dahada rahatlarım

İnşallah geçmiştir cnm.bende 6 sında gidicem bakalım ne diycek böbreklerde genişlik vardı acaba duzeldimi duzelmedim kilo aldimi.almadimi durumu nasıl çok merak ediyorum biliyorsun bizi çok korkuttular burun kemigi olayı Dow sendromlu felan derken bu haftaya kadar geldik bakalım ne denicek üzülmeyeye çalışıyorum ama.aklima.her geldiğinde moralim bozuluyor

inşallah allahın izniyle düzelmiştir sen gideli baya oldu kontrole o zamandan bu zamana baya büyüdü allah hayırlısını versin canım moralini bozmamaya çalış ben ayrıntılı ultrason dahil hiçbir testini yaptıramadım nasip olmadı allahtan gelen nasıl olursada kabulüm yinede allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Aynen gitmedim kötü birşey duymaktan yoruldum evladım o benim canım kanım bunun için gitmemiştim ama 6 sında TM 33+6 olucam yeter gitmediğim en son 22+6 Ken gitmiştim kaç hafta geçmiş şaka Maka okadar korkar olmuşum kötü birşey duyucam die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…