- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.121
benim henüz belli değil doktor dönebilir dedi inşallah dönerse normal olur sezeryan hiç istemiyorum korkuyorumAnlaşılan ben kaldım normal yapacak olan burda herkez sezeryan yazmış
benim oğlum tam 20.02.2020 de doğmuştu bakalım bu hangi tarihte doğucakYok aslında değil 23. 23 denk geliyor diye
aynı durumdayız azcık ayakta dursam sanki ayaklarım beni taşımıyo gibi bi ağrı oluyo ayaklarımda çok şükürki ödemim falan yok ne elimde ne ayağımdaAyaktayken artık okadar yoruluyoruz ki gidip hemen oturmak istiyorum ben bazen bulaşık yıkarken insan zorlanirmi tezgaha dayanarak yıkıyorum artık
Zorluyor artık gerçi dedikleri doğru doğum sayısına göre agrilarida çoğalıyor die kirap yuzunden ayaklarımın üstüne basamiyorum dünya kadar su içiyorum ama.yok bir türlü karnım yumusamiyor devamlı sert taş gibjbenim henüz belli değil doktor dönebilir dedi inşallah dönerse normal olur sezeryan hiç istemiyorum korkuyorum
benim oğlum tam 20.02.2020 de doğmuştu bakalım bu hangi tarihte doğucak
aynı durumdayız azcık ayakta dursam sanki ayaklarım beni taşımıyo gibi bi ağrı oluyo ayaklarımda çok şükürki ödemim falan yok ne elimde ne ayağımda
benim su içtikçe daha sertleşiyo ve ben normaldede baya su içerim ağrı kramp bunda baya fazla uzandığım zaman kımıldamam imkansız gibi resmen az kaldı diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama bya zorladıZorluyor artık gerçi dedikleri doğru doğum sayısına göre agrilarida çoğalıyor die kirap yuzunden ayaklarımın üstüne basamiyorum dünya kadar su içiyorum ama.yok bir türlü karnım yumusamiyor devamlı sert taş gibj
Daha döner canmkızlar gittiğim hastanede henüz depremden sonra randevu sistemi başlamamıştı gidince baya bekliyoduk çok şükür açılmış randevular perşembe 8.40 ta randevu aldım baya stresliyim bu aralar inşallah dönmüştür diyorum ama pek umudum yok çünkü hala hareketleri çoğu zaman aşağıda
inşallah dönerde en azından sezeryana falan gerek kalmaz iyileşme süreci beni baya korkutuyoDaha döner canm
30. Haftada ki muayenemde doktor doğum pozisyonu aldı demişti ama bugün geri dönmüş dedi yani senin ki de doğum pozisyonu alır daha vakit var dönüp duruyorlar.inşallah dönerde en azından sezeryana falan gerek kalmaz iyileşme süreci beni baya korkutuyo
inşallah döner bu 3. gebeliğim önceki gebeliklerde hiç böyle bi sorun yaşamamıştım şimdide doktor doğum pozisyonu almamış şuan ters dediğinden beri baya stres yaptım30. Haftada ki muayenemde doktor doğum pozisyonu aldı demişti ama bugün geri dönmüş dedi yani senin ki de doğum pozisyonu alır daha vakit var dönüp duruyorlar.
Ayenn kuzumGerinme,tepikleme,toplanma,kramp,bel ağrısı ne ararsan var yok yok yaniHafta :34
Banada aynısını dedi:)30. Haftada ki muayenemde doktor doğum pozisyonu aldı demişti ama bugün geri dönmüş dedi yani senin ki de doğum pozisyonu alır daha vakit var dönüp duruyorlar.
33+1 oldum aynen ilk oglumdada 38+6 almışlardıKaç haftalık oldu 38 sonu 39 da alıyorlar sezeryanda benim doktor öyle söyledi yani.
Olsun be sonu güzel olucak Allah'ın izniylebenim su içtikçe daha sertleşiyo ve ben normaldede baya su içerim ağrı kramp bunda baya fazla uzandığım zaman kımıldamam imkansız gibi resmen az kaldı diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama bya zorladı
o yüzden katlanıyoruz bu kadar acıya hayal ediyorum böyle minicik eller minicik ayaklar yerim yaaaOlsun be sonu güzel olucak Allah'ın izniyle
Ay kuzum ya az kaldı gelicek Allah'ın izniyle kardeşi ben tüm hareketlerin çoğunu kasik bölgemde hisseder oldumo yüzden katlanıyoruz bu kadar acıya hayal ediyorum böyle minicik eller minicik ayaklar yerim yaaaoğlumda baya sabırsızlanıyo bebiş gelince bana abi dicek diyo ben ona herşeyi öğreticem oyun oynicaz diyo karnımı öpüyo çok iyi bi abi olucak benim minişim
Bence ederler oyle cok bi oynayan tarih yok cunku.. arkadasimda bayram oncesi sezeryan olcakmis bizimle yakin haftasiKizlar benim 38+2 gelse tam bayramin birinci gunune denk geliyor:)
Benim sezeryan olcak bi sorun olmasa 37 38 haftalarda ameliyat ederler ler degilmi?
Pazartesi doktorla konuscam ne dicek bakalim
benimde sürekli kasık bölgemde hareketleri ama sanki kaburgalarımı itiyo gibi ağrıyo bide heralde bu aralar çok stres yaptığım için depresyonda gibi hissediyorum kendimi ilk gebeliğimde kaybettiğimde tam 33+3 müş doğum raporunda yazıyo yarın tam 33+3 olucaz şu 1-2 haftayı atlatırsak stresimin azalacağına inanıyorum inşallah perşembe günü doktor doğum pozisyonuna geçmiş derse dahada rahatlarımAy kuzum ya az kaldı gelicek Allah'ın izniyle kardeşi ben tüm hareketlerin çoğunu kasik bölgemde hisseder oldum
İnşallah geçmiştir cnm.bende 6 sında gidicem bakalım ne diycek böbreklerde genişlik vardı acaba duzeldimi duzelmedim kilo aldimi.almadimi durumu nasıl çok merak ediyorumbenimde sürekli kasık bölgemde hareketleri ama sanki kaburgalarımı itiyo gibi ağrıyo bide heralde bu aralar çok stres yaptığım için depresyonda gibi hissediyorum kendimi ilk gebeliğimde kaybettiğimde tam 33+3 müş doğum raporunda yazıyo yarın tam 33+3 olucaz şu 1-2 haftayı atlatırsak stresimin azalacağına inanıyorum inşallah perşembe günü doktor doğum pozisyonuna geçmiş derse dahada rahatlarım
inşallah allahın izniyle düzelmiştir sen gideli baya oldu kontrole o zamandan bu zamana baya büyüdü allah hayırlısını versin canım moralini bozmamaya çalış ben ayrıntılı ultrason dahil hiçbir testini yaptıramadım nasip olmadı allahtan gelen nasıl olursada kabulüm yinede allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah geçmiştir cnm.bende 6 sında gidicem bakalım ne diycek böbreklerde genişlik vardı acaba duzeldimi duzelmedim kilo aldimi.almadimi durumu nasıl çok merak ediyorumbiliyorsun bizi çok korkuttular burun kemigi olayı Dow sendromlu felan derken bu haftaya kadar geldik bakalım ne denicek üzülmeyeye çalışıyorum ama.aklima.her geldiğinde moralim bozuluyor
Aynen gitmedim kötü birşey duymaktan yoruldum evladım o benim canım kanım bunun için gitmemiştim ama 6 sında TM 33+6 olucam yeter gitmediğim en son 22+6 Ken gitmiştim kaç hafta geçmiş şaka Maka okadar korkar olmuşum kötü birşey duyucam dieinşallah allahın izniyle düzelmiştir sen gideli baya oldu kontrole o zamandan bu zamana baya büyüdü allah hayırlısını versin canım moralini bozmamaya çalış ben ayrıntılı ultrason dahil hiçbir testini yaptıramadım nasip olmadı allahtan gelen nasıl olursada kabulüm yinede allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?