2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
ben oğlanda yalancı sancı bile yaşamadım hiç gece 3 te hafiften başladı sancı ilkimi kaybettiğim için hiç beklemedik artarsa gidelim falan diye o zamanda kaynanamla birlikte oturuyoduk uyandırdım kaynanamıda gittik hemen nst ye bağladılar yine o kadar fazla yoktu sancı 5 te falan suyum geldi 7.20 de doğdu oğluşum bakalım bumda nasıl olucak sancı çok bile olsa gözüme görünmüyo sezeryan istemiyorum normal olsun hemen iyileşim istiyorum kimseden bişey isteyemem çekinirim hemen iyileşirsem en azından çocuklarımla ilgilenirim
Çoğumuzun ikimci gebeligi. Nedense ikimci gebelikler zorlu gecti..benimde.oyledy.ben ilkimde okadar.kolaydiki cok rahatttim..bu hamileligim cok zordu sikintiliydi acaba neden insallah gececek bu günler mis.kokulular.gelcek
benim üçüncü gebelik ve ikincisinden çok daha zor geçiyo oğlumda bu kadar ağırlaşmamıştım üstelik o daha riskliydi sürekli kanamam olmuştu çok şükür bunda kanama falan yok ama ağrı ondakinin iki katı artık zaman geçmiyo resmen ya baya heyecanlıyım artık kucağıma almak kokusunu içime çekmek istiyorum
Nst de uyanik mi olmasi gerekiyor? Ben de gecenlerde gittigimde cok hareketliydi kalp sesini devamli kaybediyordu o yuzden rahat durmadigi icin hemsire cok ugrasti nerdeyse yarim saat dedi asiri hareketten dogru düzgün olmadi nst.
bendede çok uğraştı kalp sesini bulmak için hemşirenin elinin altında tepiniyodu resmen kalp atışını yakalayamadı ama sonra yakalayınca sorun olmadı bakalım bu kontroldede ister büyük ihtimal bu sefer nasıl olucak
ben aslında ameliyattan korkmuyorum ama biran önce iyileşim istiyorum oğlumda var biran önce iyileşip çocuklarımla ilgilenmek istiyorum oğlum normal doğumdu dikişli olmasına rağmen bir hafta olmadan tamamen toparlanmıştım sezeryan olursa daha uzun sürücek iyileşme süreci inşallah gerek kalmaz

Kizlar benim 38+2 gelse tam bayramin birinci gunune denk geliyor:)
Benim sezeryan olcak bi sorun olmasa 37 38 haftalarda ameliyat ederler ler degilmi?
Pazartesi doktorla konuscam ne dicek bakalim
Benim doktorum dönmezse 39 da alırım demişti , 39+0 da tam bayramın son günü 1 Temmuz, bende eğer sezeryan olacaksa bayram ertesi isteyeceğim tarihi

Niye sonda takıldı fazlami kaldin hastanede canım genelde pek takmıyolar

Oyyyy Amin canım benımm

Kızlar depend alanlar kaç beden aldınız? Bütün büyük marketleri gezdim hep M beden var. Ama xl al diyor herkes kaç kilo olursan ol yapışmasın sıcakta yakmasın diye. Alanlar fikir verebilir mi? Muhtemelen 85 kiloyla gireceğim doğuma çok abartı kilo almam daha diye düşünüyorum.

Ben l aldim canim
Genellikle herkez l alıyormuş cok fazla abartili kilolu degilsen l yeterli ama sen bilirsin istersen xl al

Of aynı aynı vallahi sürekli diyorum sen gel de bak ben sana neler yapıcam diye

Ay uyuyamıyorum asla karnımdaki gerginlikten.Bide hemoroid çıktı benim başıma
Canım hemoroid bende de var şimdi epey küçüldü. Sadece kabız değil ishal de olmamak gerekiyor normal şekilde tuvalete çıkmak gerekiyormuş. Hakiki zeytinyağı varsa pamuğa biraz döküp oraya koy yatmadan, gece boyu kalsın. 2 güne küçülüyor.

Ben M beden aldım trendyoldan. Orada bel ölçüsüne göre alın diyor satıcı. Bel ölçüme göre M uyuyordu canım ben 67-68 kiloyum en fazla 71 olabilirim herhalde diyorum çünkü çok kilo alamıyorum genelde. L çok bol olur dedi yeni doğum yapan bir arkadaşım da sızıntı yapabiliyormuş bol olursa. Sen de trendyoldan alıcaksan bel ölçüne göre bak istersen

Arkadaşlar yürüyüş yapınca karnının belli bir noktası acıyan gerginleşen var mı dışarda biraz yürüsem karnım taş kesiliyor öyle ki eşime diyorum kursun atsan geçmez sanki öyle bir sertleşyo tüm karnım adım atamıcak gibi olyrm bu bitek yürüyüş yaparken olyr çocuğun hareket ettiğini hissetmyrm ama özellikle bi nokta acıyor sanki yırtılacakms gibi diğer kalan kısımlar taş kesilyo bunu yasan var mı neyden kaynaklı sizce

Bende oluyor canım yürürken. Ama bebiş hareket ediyor genelde o zaman oluyor gibi. Çok sertleşip kasılıyor karnımın bir tarafı bazen biraz duralım diyorum

Aynen canım aynı durumu yaşıyorum ben de.

Ben l aldim canim
Genellikle herkez l alıyormuş cok fazla abartili kilolu degilsen l yeterli ama sen bilirsin istersen xl al
Ben 83 kiloyum şuan. 85 olurum en fazla diye düşünüyorum. Bi arkadaş da xl al dedi. Bi tecrübem de olmadığı için kararsız kaldım. 40 bedenim yoksa xl üzerinde 50 beden üzeri yazıyo

Uyanırken zordu derken.Ben biraz tedirginimde genel anestezi mi olsam daha iyi olur diyorum hep
Ben mecburen genel oldum 2 saat surdu benim ameliyatim çünkü. Doktora yalvardim epidural yapin nolur benim travmam vardi safra kesesi ameliyati olduğumda cok aci cektim.uyanirken. doktor dayanamazsin dedi genel yapti korkuyla bayilmisim o korkuylada uyadim. Uyanis zor oluyor hemen agri kesici yaptilar iki tane sonra ilk yürüyüş sonra bitti gitti

Sag alt karnimda aci oluyo ama evet aynen genel olarak karnim tas kesiliyo benimde.. Normalmis doguma dogru biraz daha sertlesmesi ama yine braxton hicks kasilmasi olarak geciyo ve sorun yokmus.

Ö
74 kiloyum XL aldım rahat olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…