2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar doktordan ciktim acil nst ve tansiyon istedi
Bide sikayetlerimide soyledim
6 tup kan ve bi tane idrar testi istedi
34 haftadayim bebegin kalp kenarlari kalinlaşmiş dogumdan sonra cocuk kardiyolojiye git dedi
Bide bisey icme dedi belki yatirabiliriz seni dedi dua edin kizlar tahlilerim temiz ciksin

Allahın izniyle tahlillerin iyi çıkacak canım içini ferah tut

İnşallah tahlillerin temiz çıkar allahın izniyle canım arada haberdar et aklım sende

Saolun kizlar
Ya ben bu ebeleri anlayamiyorum
Doktor acil nst cek diyor ebe bana diyor sirana bekle
acil demek ne demek bilmiyo heralde burda öyle bişey olunca ya öncelik veriyolar yada hemen doğumhane katına yönlendiriyolar bekletmemek için sonuçta acil yani tahlil sonuçları çıkana kadar nst de çekilmiş olucakki doktor hemen ikisinede baksın bi karara varsın allah hepimizide iyilerle karşılaştırsın gerçekten anlayışsız insanlarla uğraşmak çok zor inşallah güzel haberlerle geliceksin canım moralini yüksek tut

Saol canim iyi deliklerin icin
Ayy evet bazilari cok anlayişsizlar
Bendd nstye girdim bakalim sonuclar nasil olcak

Saol canim iyi deliklerin icin
Ayy evet bazilari cok anlayişsizlar
Bendd nstye girdim bakalim sonuclar nasil olcak
canım fırsat buldukça durumunu yaz inşallah nst de tahlillerinde güzel çıkar az kaldı inşallah hepimizde artık sorunsuz şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi

Umarım hepsi çok iyi gelir, stres olmamaya çalışın tüm güzel dualarım siz ve bebişle

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Kalbini ferah tut üzülme yeterki bebiş etkilenmesin.

İnşallah temiz çıkar cnm az Allah'ın izniyle birşey olmaz duam seninle

Bende nst ye girdim hala devam ediyor bugün doktor korkuttu doğum risklerini anlattı durdu korkum çok fazla birden ağlamaya başladım çok duygusalim

Bende nst ye girdim hala devam ediyor bugün doktor korkuttu doğum risklerini anlattı durdu korkum çok fazla birden ağlamaya başladım çok duygusalim
Üzülme sen sitrese girdikçe bebekte etkileniyor yapma yukset tut moralini Allah'ın izniyle birşey olmiycak musayit oldukça durumunu yaz aklımdasın

Geçmiş olsun cnm dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…