2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bebek hareketleri sizde nasıl ? İki gündür bizde sakin geçiyor gün içinde hareket ediyor ama önceden daha sert ve sürekliydi.

Kızlar bebek hareketleri sizde nasıl ? İki gündür bizde sakin geçiyor gün içinde hareket ediyor ama önceden daha sert ve sürekliydi.
34+2 yim günü gününe tutmuyor bazen cok hareketliyken bazı günler sakın oluyor hiç hareket duymazsan sorun vardır ama onu takip etmemiz gerekiyor

Bende oluyor canım yürürken. Ama bebiş hareket ediyor genelde o zaman oluyor gibi. Çok sertleşip kasılıyor karnımın bir tarafı bazen biraz duralım diyorum
Aynen bunun sadece dışarda yürürken olması garip gelyo bana da evde bı sıkıntım yok bu şekilde arabaya oturana kdr durum bu bende acaba riskli bir durum mu var diye endişe etmyo deglim yürümek mi yaramyo acaba doktorum da hergun yarım saat yürü diyo ne olacak bu iş anlamadım gitti

Kizlar bu sabah gene kustum tansiyonuma baktim başim ve ensemin oralarda agri vardi
13/80 cikti yuksek degil bakalim yarin doktor randevum var cok heyecanliyim
Yarın bizide haberdar et bakalım doktorun ne diyecek bu duruma. Tansiyon çok yükselmemis çünkü mutlaka karaciğer enzimlerini içeren detaylı bi kan testi idrar yaptır yeniden doktorun görsun hayırlısı olsun inşallah

Bende de aynı durum var cnm

Buyuk ihtimalle kan ve idrar tahlili ister
İstemese ben istecem cunku saglik ocagi kan vermemi istemiş orda verdigimde kanimi kaybetmisler

Seseryana girerken takıyorlar..allah belasini versin sezeryan mi zordu sondami ayırt edemiyorum
Ya çok mu acıyor ben epidural olacağım gibi ama sondayı öyle anlattılar ki korkuyorum. Alt taraf uyuşunca takmışlar sondayı bi arkadaşa hiçbir şey hissetmedim dedi. Gerçi o çıkarırken de acımadı dedi ama ne bileyim neyle alakalı bu...

Full devam bizde, beni yoruyor canımı yakıyor yeri daraldı hareketler azalır diye kendimi hazırlamıştım ama yok bizimki fıkır fıkır korkuyorum doğunca nasıl olacak

Bana bazen evde de oluyor iş yapıp çok yorarsam kendimi. Özellikle eğilip kalkarsam evde, yine aynı şeyi yaşıyorum.

daha önce doğum yapmış arkadaşlar bir sorum olacak.
Doğum sancısı nasıl bir şeydir? Mutlaka o sancıyı yaşayınca farklı olduğunu anlar mıyız? Ağrısız rahat bir hamilelik geçirdim hep. Fakat bugün karnımda sık sık sertlik, ağrı hissettim. Sanki kum döküyor gibi bir his. Ara ara geldi. Emin olamadım sizce doktora gitmeli miyim? Çok ciddi halsizliğim mevcut. Elim kolum kalkmıyor. 8 ayda 1 kez mide bulantım olmadı. Bugün mide bulantım da çok fazla.

Tekme olayı kalmadı zaten bende tamamen genlesiyor dönüp duruyor ayağını yasliyor illaki bir yerini bir yerime dayıyor

Korkulacak bir sey yok inanin. Açımiyor sadece rahatsizlik hissi veriyor ben hemsirelerin falan basinin etini yedim çıkarın diye çisiniz var ve yapamiyormussuz gibi geliyor. Beni cok rahatsiz etti yoksa acısı falan yok korkmayin. Ayrica epiduralde uyusturduktan sonra takiliyor evet

Sertlik bendede var cnm yumusamiyor da hareketleri canını yaka bilir bebek gelisiyor ve yeri dsrsliyor benim ilk doğumda adet sancısı gibi kasıklarıma sancı girerdi ikinci dede gece yakalamisti karnım tamamen taş gibi olmuştu geçmiyordu olduğu yerde kalmıştı bir baktım ağrı vurmaya başladı anladım doğum başladığını herkezin ki farklı oluyor

Anladım canım teşekkürler. Kendimi çok çok garip hissediyorum ilk kez. Hayırlısı olsun bakalım.

Geçen haftaya kadar aynı saatlerde bir haretlenmeler oluyordu şimdi tam saati belli değil keyfi takılıyor 2-3 gecedir yatdığım zaman bir coşuyor birde heraketlenmeden çok aniden karnımda bir sertleşme hissediyorum sonra kendiliğinden çekiliyor yeri daraldı artık

Gunu gununu tutmuyor ama ben kahveyi fazla kacirdigim zaman, icerde sanki horonlar tepiliyormuş gibi hissediyorum.
Yediklerim cok etkiyor..

Belden aşağı yayılan sancılar olur genelde ve alt tarafta baskı hissedersin bacak aranda sünnetli çocuk gibi yürürsün. Benim genelde suyum geliyor önce sonra sancılar sıklaşıyor. O yüzden sancıyla değil suyumun gelmesiyle anlıyorum. Korkacak bir şey yok ama nasıl vs diye düşünmeyin derin nefes ve sakinlik lazım.

Canım ben ilk gebeliğimde nst de sancım çıkıyordu ama hissetmiyordum o nedenle yaşadığımı değil gebelik okulunda söyleneni sana söyleyebilirim, aynı senin dediğin gibi gelince onun sancı oldugunu kesinlikle anlarmışsın (öncelikle belden kasıklara vuran bir ağrı oluyormuş, normal ağrıdan farkını dinlenmene rağmen geçmezse ve şiddetlenirse gerçek doğum sancısı diyorlar, geçerse yalancı sancı oluyormuş)

Heh iyi bari takılırken rahatsız olmam hiçbir şey bilmiyorum valla napıcaz bakalım az kaldı. Normali çok istiyordum da mecbur sezaryene kaldık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…