2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sanırım 30 haftalık çıkıyor.32+3 olmam lazım.9 gün gerilik görüyorum dedi.
Cnm gerilik değilde geç döllenme olma olasılığı yokmu doktor illaki gerilik mi diyor hiç başıma gelmediği için bilmiyorum ondan soruyorum yanlış anlama

Cnm ulturosonda şöyle birşeyde var kilo doğruda cikmiyor belli daha fazla bilemeyiz hiç üzülme sen gayet sağlıklı bir şekilde dünyaya gelicek tospikk

21 hazirana gun verdi yaklasik 25 gun sonra,
Bana biraz erken geldi
Sikinti yoksa 38+ 39 hatta 40 bile gun veriyolar
Benim 37 hafta bi sorun cikarsa daha erken alabilirim dedi
Aynen sende zehirlenme olayı da vardı en iyisi sağlıklı gelsinde dünyaya geç veya erken önemi yok cnm

21 hazirana gun verdi yaklasik 25 gun sonra,
Bana biraz erken geldi
Sikinti yoksa 38+ 39 hatta 40 bile gun veriyolar
Benim 37 hafta bi sorun cikarsa daha erken alabilirim dedi
Kız 21 Haziran babalar günü muydu yanlış hatırlamıyorum dimi ay keşke ozmana benim ki doğsa hem babasına babalar günü hediyesi olurdu

Aramızda 4 hafta kadar var sanki senle. 4 hafta önce benim bebeğe 1450-1500 civarı demişti doktor. 31-32 haftalıktım işte. Kafam mı karıştı acaba ama nasıl gerilik oluyor bu rakamla bebeğinde şaşırdım.35. Haftanda zaten 2 buçuk kg olacak yaklaşık olarak. Ben 3.5 kg doğururken senin minik 3 kg doğar 2.800 doğar ve gayet de normal kilolar.
Yanlış hesaplıyor olabilirim düzeltsin beni arkadaşlar ama özellikle eşime yazdığım bilgileri kontrol ettim tam 1 ay önce senin minikten daha az kilosu varmış benimkinin.
Ve doktor hep uyumlu diyor. Genel haftası uyumlu ama mesela benim kızın kafası küçük üç dört gün :) ya da karnı birkaç gün büyük.

Cnm gerilik değilde geç döllenme olma olasılığı yokmu doktor illaki gerilik mi diyor hiç başıma gelmediği için bilmiyorum ondan soruyorum yanlış anlama
Ben doktor değiştirdim diğer doktorun geç döllenme dedi mi dedi.Böyle bişey söylemedi ama benim başıma şöyle bişey gelmişti benim adetim geçti hemen hemen 4-5 gün sonra az miktar kan gördüm peçeteye silince gelecek kadar.Bu geç döllenmeye işaret midir bilmiyorum.

Canim dooplerde kesin anlaşilir
9 gun cokmuş baska doktorami gozuksen icin rahatlar
Tansiyondanda gerilik olabilirmiş
Bu 3. Doktor.İlki çok velveleye verdi ortalığı hemen alacaktı.Devletteki doktor normal karşılanabilir eğer arasında açılma olmuyorsa dedi bakınca olmuyor.Özeldeki yeni doktor dopplere bakacak birde.

Bu 3. Doktor.İlki çok velveleye verdi ortalığı hemen alacaktı.Devletteki doktor normal karşılanabilir eğer arasında açılma olmuyorsa dedi bakınca olmuyor.Özeldeki yeni doktor dopplere bakacak birde.
İyi yaptin tek doktorla kalmayip
Ne zaman dopplere bakcak doktorun

Hadi hayirlisiyla kavusun ne guzel tarih bilmek insallah saglik sorunu olmadan bu sureci bitirirsin. Kum icin bisey verdi mi?
Evet guzel bişey bakalin nasip
Kum icin bisey vermedi gebelikte olur dedi
Ama hic gormedim yeni bu tahlilde cikti
Bide ben soylemesem bisey demecekti
İdrarda kan varmiş

Açıkçası biz hesaplayıncada normal buluyoruz kiloyu.Geçen ay arkadaşım doğum yaptı 2.800dü bebek.Bakınca daha kaç hafta var uygulamalardan bakınca kilosu düşük gibi evet 1.800-2.000 arası olmalı yazmışlar.Ama her bebek bir değil ki.
Eğitim araştırma hastanesinde hiç bişey görmediler detaylıda bence şimdide çıkmayacak inşallah.

Valla protein tüketmekten hemoroid oldum afedersin.Yemediğim kadar kuruyemiş yedim.Günde 2 yumurta köyden süt geliyor yoğurt yapıp yiyorum.Tavuk desen nefret geldi.Gıdaklıcam yakında.Ben daha ne yapabilirim.
Sosyal medyada takip ettiğim bi kız var cipsler kolalar pizzalar dondurmalar.Ben sağlıklı beslenicem diye yırttım kendimi

Evet guzel bişey bakalin nasip
Kum icin bisey vermedi gebelikte olur dedi
Ama hic gormedim yeni bu tahlilde cikti
Bide ben soylemesem bisey demecekti
İdrarda kan varmiş
Ben normal zamanda kum problemi yasadim biraz sancili olabiliyor bol su karpuz suyu alkolsuz malt icecek cok iyi gelmisti kumu dokmeye tabi gebelikte tek opsiyon su oluyo. Sivi alimina dikkat et tuvaletin geldiginde sakin tutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…