2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende gittim bugün kızlar.
1.575 olmuş bebeğim gerilik devam ediyor ama bi artma olmamış.Bu haftada daha fazla kilo bekleriz dedi doktorum.Magnezyumu 2ye çıkardı 10 gün sonra tekrar gidicem.Dopplere giricem gerekirse doğuma karar verilecek.Nstde sorun çıkmadı günde 10 hareketini takip edicem.Suyuda çok iyi dedi doktor.Aç mi gitmeliyim ama onu bilemedim şimdi.

sadece kalınlaşma için mi bu kadar test istedi acaba?
bu arada bende de var. 30 yaşındayım hiç bi probleme yol açmadı, içiniz ferah olsun :)
Bende kalinlasma yok bebekte varmiş
Gebelik zehirlenmesi yuzunden okadar test istedi
Cok sukur temiz cikti tahlilerim
İdrarda hemoglabin cikti+1
Doktor kum dokuyorsun dedi
Normalmiş gebelikte

kaç haftalık acaba bebeğiniz ? çok mu erken alıyorlar kilosu az olursa. bizim de aynı durum var da :)

Üzülme sen sitrese girdikçe bebekte etkileniyor yapma yukset tut moralini Allah'ın izniyle birşey olmiycak musayit oldukça durumunu yaz aklımdasın
Canm gttm doktor alttan muayene edecekti ultrason bende o duygusallık la hocam brz korkuyorum dedm doktorunda ters günüydü sanırım. Bana güvenmiyorsan yaptırma vs dedi. Anlamadm. Vallah okdr da kibarca soyledm ama olay o değil ben korkak biriyim bgn çok duygusaldm zaten üst üste geldi kendi doktoruma gittim anlattm oda Çarşamba gel başka perinatoloji baksn dedi

Kac haftalik oldun canim
Bide kac cikiyor ultrasyonda?

sadece kalınlaşma için mi bu kadar test istedi acaba?
bu arada bende de var. 30 yaşındayım hiç bi probleme yol açmadı, içiniz ferah olsun :)
Canim senin bebeginde demi kalinlaşma var
Benim doktorum baya bakti kalbine kalinlasma var dedi rislkli gebelik doktoru olmadi gi icin tam bisey demedi ama kalinlasma var dedi

kaç haftalık acaba bebeğiniz ? çok mu erken alıyorlar kilosu az olursa. bizim de aynı durum var da :)
9 gün gerilik var dedi tam haftasını söylemedi.Bel ve başta gerilik var demişti geçen sefer.Bacaklar normal.Kilosu az olursa erken almıyorlar dopplerde bebeğe giden damarlarda sorun görürse erken alacak sebebini araştırmak için önce dopplere giricem.Ama minyon bi bebekte olabilir hiç bi sebebi olmadan dedi.

Bu kilo kaçıncı hafta için? Zayıf minyon bebek olabilir hiç canını sıkma. Sağlıklı olsun yeter ki. Doğunca daha hızlı alıyor bebekler

Canım ben 2. de ssvd istemiştim beklemiştim günümü. 39+5 te gece boyu uyanıp durmuştum. Annem de aynı şeyi söylerdi. Adet sancısı gibi başlıyor ama belli bir düzende. Mesela gece boyu saat başı uyandım kasıklarım agrıyor geri uyudum falan sabah çamaşırımda nişan geldiğini görmüştüm. Bizde herşey yolunda gitseydi 2 güne en geç doğururdum çünkü sabah kontrole gittiğimizde açıklık 1.5 2 cm demişti doktor. Hani hep duyduğum da belden giren sırta kadar vuran bir sancı ile başlıyor. Kiminde şarr diye su bir anda geliyor öyle başlıyor. Değişiyor yani. Annene sormanı tavsiye ederim eğer hayatta ise. Genelde annelerimiz gibi ilerliyor.

Canim senin bebeginde demi kalinlaşma var
Benim doktorum baya bakti kalbine kalinlasma var dedi rislkli gebelik doktoru olmadi gi icin tam bisey demedi ama kalinlasma var dedi
Yok benim kendimde dogustan hem delik hem de kalp kapakcıklarımda kalınlaşma var. Bebekte olma olasiligi yuksek diye bakmisti detayli ultrasonda ama bebekte yoktu.

Kizlar eve geldim cok sukur temiz cikti tahlilerim
Nst temiz cikti
10 gun sonra randevu verdi bana
37+2 gun verdi sanki erken gibi geldi bana galiba bayramda burda degil ondan erken verdi bilmiyorum
Doğum tarihimi canım desene sende on gün sonra anne oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…