- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.123
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.261
Doppler sonucu inşallah tamamen için rahatlayacak senin de. Benm ilk çocuğum geç döllenme idi ve yaklaşım 8-10 gün fark vardı sat ile.Açıkçası biz hesaplayıncada normal buluyoruz kiloyu.Geçen ay arkadaşım doğum yaptı 2.800dü bebek.Bakınca daha kaç hafta var uygulamalardan bakınca kilosu düşük gibi evet 1.800-2.000 arası olmalı yazmışlar.Ama her bebek bir değil ki.
Eğitim araştırma hastanesinde hiç bişey görmediler detaylıda bence şimdide çıkmayacak inşallah.
Valla protein tüketmekten hemoroid oldum afedersin.Yemediğim kadar kuruyemiş yedim.Günde 2 yumurta köyden süt geliyor yoğurt yapıp yiyorum.Tavuk desen nefret geldi.Gıdaklıcam yakında.Ben daha ne yapabilirim.
Sosyal medyada takip ettiğim bi kız var cipsler kolalar pizzalar dondurmalar.Ben sağlıklı beslenicem diye yırttım kendimi
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun daAynen
Bende bi yandan erken gelsin diyordum
Aynen benimde son adet tarihime göre ulturosonda aylardır öğrendiğim günden beri önde gidiyor doktor erken döllenme olmuş dedi banadaDoppler sonucu inşallah tamamen için rahatlayacak senin de. Benm ilk çocuğum geç döllenme idi ve yaklaşım 8-10 gün fark vardı sat ile.
Beni de hep doppler dış gebelik şu bu diye germişti o zamanlar doktor.
Tabiki tetikte olup ince detay bakmaları güzel ama biraz da moral verilmeli anneye.
Herşey çok güzel olacak annesi
Amin inşallah sizinle konuşmak rahatlatıyor Allah razı olsunDoppler sonucu inşallah tamamen için rahatlayacak senin de. Benm ilk çocuğum geç döllenme idi ve yaklaşım 8-10 gün fark vardı sat ile.
Beni de hep doppler dış gebelik şu bu diye germişti o zamanlar doktor.
Tabiki tetikte olup ince detay bakmaları güzel ama biraz da moral verilmeli anneye.
Herşey çok güzel olacak annesi
Ben dün e bebekden L beden canped aldım 9 lu 100 TL di bende aynı kgdayım,daha önce kuzenim m vermişti gene aynı kg olmustu o bile ama garanti olsun diye l aldımKızlar depend alanlar kaç beden aldınız? Bütün büyük marketleri gezdim hep M beden var. Ama xl al diyor herkes kaç kilo olursan ol yapışmasın sıcakta yakmasın diye. Alanlar fikir verebilir mi? Muhtemelen 85 kiloyla gireceğim doğuma çok abartı kilo almam daha diye düşünüyorum.
Sağlıklı olsunda en önemlisi oAmin inşallah sizinle konuşmak rahatlatıyor Allah razı olsun
Şimdiki doktorum daha sakin bi kadın açıkçası o sakin sakin ihtimalleri sayıyor sadece normalmiş gibi.Ben biraz üzüldüm bekliyorum ki çocuk 2 kilo olsun hemen bu kadar beslenmeye.
Canım Allah yardımcın olsun iyi gelicek inş sonuçların bizede haber etKizlar doktordan ciktim acil nst ve tansiyon istedi
Bide sikayetlerimide soyledim
6 tup kan ve bi tane idrar testi istedi
34 haftadayim bebegin kalp kenarlari kalinlaşmiş dogumdan sonra cocuk kardiyolojiye git dedi
Bide bisey icme dedi belki yatirabiliriz seni dedi dua edin kizlar tahlilerim temiz ciksin
Sağlıklı olsunda dogunca toparlar annesiSanırım 30 haftalık çıkıyor.32+3 olmam lazım.9 gün gerilik görüyorum dedi.
Çok erken değil mi bayramdan sonraya kalmasını istiyorum diyemezmydin itiraz edemyomuyuz yani doğum için verilen tarihe yada buna niye iki taraf konuşarak karar vermyoki 37+2 bana göre çok erken bi tarih doğum için ne gerek var ki bi risk yokmuş bi risk olsa da alsa neyse hamilelik dediğimiz 40 hafta on gündür. Hadi 40ı fln bekleme ama bi sıkıntı olmadıkça 39u doldurmak gerektiğine inanıyorum Doktorlar bunu niye önemsemyoda alel acele bu çocukları alyolar ki anne karnında Birgün bile birgündür. Erken doğup küveze girse bütün sıkıntıyı anne baba çekiyor tabi doktorun umrumda değil.Evet 21 haziran dedi
Ozaman 37+2 olcam
Milkshake çok mantıklıymış bi dikişte bende çiğ tüketiyorum.Sağlıklı olsunda en önemlisi oTabiki sen yinede kilo alması için özellikle her gün kaşar peyniri, muz, badem fındık ceviz, süt tüket. Ben milkshake gibi yapıyorum muz süt içine badem fındık kaju (hepsi çiğ) bızzzt geçiyorum Shake in take makinesinden çok güzel oluyor
Sağlıklı olsunda dogunca toparlar annesi
İnşallah canım.Aradaki farka bak mesela 400 gram ne kadar fazla aslında.Bende basından beri hiç yüzünü göremedim gecen devlete gittim yüzü AP acık meydandaydı orda Dr 2 haftanönde falan dedi 2400 dedi kg sasırdım falan ,neyse özele gideyim yüzü görünüyor diye dedim kosa kısa gittik yuzunu kapatmıs kg 2 kg cıktı 32+4 gayet haftasıyla uyumluydu ,böyle bir tezat yasadım ,bu oglan bize yüzünü göstermeyecek
Blmyrm canm okdr kötü şeyler söyledi kiCnm ulturosonda şöyle birşeyde var kilo doğruda cikmiyor belli daha fazla bilemeyiz hiç üzülme sen gayet sağlıklı bir şekilde dünyaya gelicek tospikk
Bence tarih normal 37li haftalar yani normal dogum olacaksa bile 37den itibaren her an diyolar. Arkadasin zaman zaman saglik problemide oldugu icin ne onu ne bebegi riske sokmak istememis bence doktor.Çok erken değil mi bayramdan sonraya kalmasını istiyorum diyemezmydin itiraz edemyomuyuz yani doğum için verilen tarihe yada buna niye iki taraf konuşarak karar vermyoki 37+2 bana göre çok erken bi tarih doğum için ne gerek var ki bi risk yokmuş bi risk olsa da alsa neyse hamilelik dediğimiz 40 hafta on gündür. Hadi 40ı fln bekleme ama bi sıkıntı olmadıkça 39u doldurmak gerektiğine inanıyorum Doktorlar bunu niye önemsemyoda alel acele bu çocukları alyolar ki anne karnında Birgün bile birgündür. Erken doğup küveze girse bütün sıkıntıyı anne baba çekiyor tabi doktorun umrumda değil.
AminMilkshake çok mantıklıymış bi dikişte bende çiğ tüketiyorum.
Allahım sağlıkla doğurmamızı nasip etsinde inşallah dopplere girince bende rahat edicem şu an bile oturmamdan rahatsız yatmamı istiyor tekmeliyor.Takip etmem gereken hareketi günde 10 normalde daha fazla hareket ediyor ondan almıyor diyorum heralde kilo
Benim bildiğim kadarıyla bebek organ gelişimi dahil gelişimlerini 38. Haftada dolduruyor bunun da em önemlisi ciğer gelişimi. Yanlış biliyorsam aydınlatılmak isterim. Normal doğumla erken doğmak isteyen bebeğe veya sağlık riski olana diyecek birseyim yok zaten belirttim. Mesele herhangi bir risk olmadan tatile çıkacağım bayramda yokum çok yoğunum diye erkenden Sezeryan alımları. Gereksiz görüyorum. Arkadaş kendisi bile bayramda olmayacağı için bence demiş yorumum onaydı. 37. Haftada yeğenimi doktor kılosu yeterli diyerek ufak bahanelerle doğum yaptırdı çocuk kendi başıma solunum yapamyordu düşük kiloda doğdu 2700 doğum oldu 25 gün hastanede yattı savunmasız vücut enfeksiyon solunum sıkıntısı hepsi peşpeşe geliyor. Çocuğu hastaneden aldgmzda kılosu 2400 olmuştu. Küçük olduğu için ememedi çok sıkıntı çektik çevremde çok var bu sekilde izne cıkcm yoğunum diye erken alımlar. o yüzden gerek olmadıkça erken doğuma karşıyım.Bence tarih normal 37li haftalar yani normal dogum olacaksa bile 37den itibaren her an diyolar. Arkadasin zaman zaman saglik problemide oldugu icin ne onu ne bebegi riske sokmak istememis bence doktor.
Çok şükür canım sevindim tahlillerin temiz çıkmasına. O bayram işini öğren bence risk yoksa keyfine göre erken almasın yahu..Kizlar eve geldim cok sukur temiz cikti tahlilerim
Nst temiz cikti
10 gun sonra randevu verdi bana
37+2 gun verdi sanki erken gibi geldi bana galiba bayramda burda degil ondan erken verdi bilmiyorum
Yok canım geç döllenmede adetten baya sonra görüyorsun az miktar kanı. Öyle biliyorum yani. Ama minyondur bebiş olamaz mı canım tosun olmak zorunda değil minnoşBen doktor değiştirdim diğer doktorun geç döllenme dedi mi dedi.Böyle bişey söylemedi ama benim başıma şöyle bişey gelmişti benim adetim geçti hemen hemen 4-5 gün sonra az miktar kan gördüm peçeteye silince gelecek kadar.Bu geç döllenmeye işaret midir bilmiyorum.
Benim de idrarda kan çıkıyor ama böbreklerimde taş olduğu için canım. Ağrın sızın olmasa da kumun, taşın olabilir yola girmediği sürece benim taşlar da ağrı falan yapmıyor ama idrarda kan çıkıyor işte varlığından ötürü. Bol bol su içmemiz gerekEvet guzel bişey bakalin nasip
Kum icin bisey vermedi gebelikte olur dedi
Ama hic gormedim yeni bu tahlilde cikti
Bide ben soylemesem bisey demecekti
İdrarda kan varmiş
Evet şeker olunca kilolu oluyor yav bazı doktorları da anlamıyorumİnşallah canım.Aradaki farka bak mesela 400 gram ne kadar fazla aslında.
Bana bi başkası şeker mi var acaba sende dedi.Başka doktora gittim şekerin olsa bebek kilolu olur saçmalamış dedi
Yokum diye erken doguma almak mantiksiz evet sonucta bayram kac gun sunun surasinda. Anlatmak istedigimBenim bildiğim kadarıyla bebek organ gelişimi dahil gelişimlerini 38. Haftada dolduruyor bunun da em önemlisi ciğer gelişimi. Yanlış biliyorsam aydınlatılmak isterim. Normal doğumla erken doğmak isteyen bebeğe veya sağlık riski olana diyecek birseyim yok zaten belirttim. Mesele herhangi bir risk olmadan tatile çıkacağım bayramda yokum çok yoğunum diye erkenden Sezeryan alımları. Gereksiz görüyorum. Arkadaş kendisi bile bayramda olmayacağı için bence demiş yorumum onaydı. 37. Haftada yeğenimi doktor kılosu yeterli diyerek ufak bahanelerle doğum yaptırdı çocuk kendi başıma solunum yapamyordu düşük kiloda doğdu 2700 doğum oldu 25 gün hastanede yattı savunmasız vücut enfeksiyon solunum sıkıntısı hepsi peşpeşe geliyor. Çocuğu hastaneden aldgmzda kılosu 2400 olmuştu. Küçük olduğu için ememedi çok sıkıntı çektik çevremde çok var bu sekilde izne cıkcm yoğunum diye erken alımlar. o yüzden gerek olmadıkça erken doğuma karşıyım.
Evet 37 hafta o kadar erken degil ama ne biliyim 38 olsa hadi neyseYokum diye erken doguma almak mantiksiz evet sonucta bayram kac gun sunun surasinda. Anlatmak istedigimLadyMorganas in durumu icin yorum yaptin ya gayet normal 37li haftalarda sezeryan onun icin. Cunku gebelik disinda saglik sorunlari olusabilir. Tansiyon problemi ozellikle uzun zamandir yasiyo. Yoksa genel konusmuyoruz onun durumu icin konusuyoruz.
İnsallah saglikla sihaletleEvet 37 hafta o kadar erken degil ama ne biliyim 38 olsa hadi neyse
Doktor tansiyon icin 10 gun takip eger sikinti olursa daha erken olabilir dedi
Bakacaz 10 gun sonra tekrar konuşcam doktorla ameliyat icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?