2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende nst ye girdim hala devam ediyor bugün doktor korkuttu doğum risklerini anlattı durdu korkum çok fazla birden ağlamaya başladım çok duygusalim
Evet senin plesanta prdvia oldugu icin riskin var ama doktorda seni duşunmeli sonucta sende biliyorsun risk var senide okadar telaşlandirmiş
Doktir gun verdimi kac haftaliksin şuan?
Ben normal zamanda kum problemi yasadim biraz sancili olabiliyor bol su karpuz suyu alkolsuz malt icecek cok iyi gelmisti kumu dokmeye tabi gebelikte tek opsiyon su oluyo. Sivi alimina dikkat et tuvaletin geldiginde sakin tutma
Canim benim sancim cok oluyordu acaba kum yuzunden olabilirmi?
Cunku nst sancim cikmadi
Doktorla tekrar konuşcam ameliyat gununu bakalim ne dicek
Bide bebegin kalbindede sıkıntı varmiş 37 de dogsa kesin kuveze girer

Normalde o şekildedir ama ben mesele kizimin35 haftalık doğurdum 3300 gramdi gayet saglikliydi bir gün yattım çıktım hastaneden oğlumda ise 36 doğurdum. 3450 gramdi oda aynı sekildeydi 33 haftadan sonraki üç haftada bebek herşeyini tamamlıyor 36 ve 37 den sonra kendini bebek doğuma hazırlıyor. Ve doğuyor zaten Allah'ım olmayan herkese versin şuan 32+6 yım bakalım bu Ne zmaj doğar ucunude normal doğum yapmış olucam

İnsallah saglikla sihaletle ama 37de de doktorun mumkun gormus ki dogum yapabiliriz demis takma kafana yani rahat ol
Bence de. Zaten 37 öncesi prematüre diye geçiyor, 37'den sonra normal kabul ediliyor

LadyMorganas kan varsa hemoglobin hep + yazar zaten değer çıkmıyor diye biliyorum canım eritrosit değeri idrardaki kan miktarını gösteriyor. Eritrositin kaç? Mesela normalde 0-3 arası olması gerek eritrositin, bende 13 çıkmıştı. Miktarı için ona bak canım

Gün verecekti ama Çarşamba başka çar görünücem kendi kadın dogumcum dedi erteleyen cars artık karara veririz dedi 35+2

Sen bir istisnasın arkadaşım şanslı kesimdeymişsin sevindim senin adına herkes senin kadar şanslı olamyor bebişlerin gelişimlerini erken tamamlamış ne güzel inşallah hepimiz erkende doğursak sağ Salim kucağımıza alırız önemli olan da o

Yok 18 haziranmiş babalar gunu
Bende bi an sevindim dedim babalar gunu
18 benim olabilir benimkini de 37.haftada almamız lazım dedi doktor kolestazdan dolayı bebek zarar görmesin diye ne yapalım bizde evde toparlarız bebişleri tahlillerinizin temiz olması sevindirici ötesi önemli değil sağlıkla gelsinler inşallah

Anladim canim
Saglikla gelsinler
Bi yandan diyorum gelsin bi yandan diyorum kalabildigi kadar kalsin benimle:)

Kizlar eve geldim cok sukur temiz cikti tahlilerim
Nst temiz cikti
10 gun sonra randevu verdi bana
37+2 gun verdi sanki erken gibi geldi bana galiba bayramda burda degil ondan erken verdi bilmiyorum

Evet 21 haziran dedi
Ozaman 37+2 olcam
canım çok sevindim tahlillerin temiz çıkmasına sağlıkla gelsin bebiş zaman yaklaşıyo benim oğluşumda 37+1 di doğduğunda ama normal doğumdu 3210 gr doğmuştu

Çatlak durumlarnz nasıl arkadaşlar ben 32+2 oldum gün gün catlaklarm artyo sanki biranda çatlamaya başladım sabah akşam çatlak yağı sürmeye çalışıyorum bazı günler tek seferde sürdüğüm oluyo cidden bu genetikten şanslı arkadaşlara çok imrenyrm şuan böyle çatlyosam son ay haritaya doncem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…