- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.281
Evet senin plesanta prdvia oldugu icin riskin var ama doktorda seni duşunmeli sonucta sende biliyorsun risk var senide okadar telaşlandirmişBende nst ye girdim hala devam ediyor bugün doktor korkuttu doğum risklerini anlattı durdu korkum çok fazla birden ağlamaya başladım çok duygusalim
Canim benim sancim cok oluyordu acaba kum yuzunden olabilirmi?Ben normal zamanda kum problemi yasadim biraz sancili olabiliyor bol su karpuz suyu alkolsuz malt icecek cok iyi gelmisti kumu dokmeye tabi gebelikte tek opsiyon su oluyo. Sivi alimina dikkat et tuvaletin geldiginde sakin tutma
Doktorla tekrar konuşcam ameliyat gununu bakalim ne dicekÇok erken değil mi bayramdan sonraya kalmasını istiyorum diyemezmydin itiraz edemyomuyuz yani doğum için verilen tarihe yada buna niye iki taraf konuşarak karar vermyoki 37+2 bana göre çok erken bi tarih doğum için ne gerek var ki bi risk yokmuş bi risk olsa da alsa neyse hamilelik dediğimiz 40 hafta on gündür. Hadi 40ı fln bekleme ama bi sıkıntı olmadıkça 39u doldurmak gerektiğine inanıyorum Doktorlar bunu niye önemsemyoda alel acele bu çocukları alyolar ki anne karnında Birgün bile birgündür. Erken doğup küveze girse bütün sıkıntıyı anne baba çekiyor tabi doktorun umrumda değil.
Çok şükür canım sevindim tahlillerin temiz çıkmasına. O bayram işini öğren bence risk yoksa keyfine göre erken almasın yahu..
Tamm canim saol
Benim de idrarda kan çıkıyor ama böbreklerimde taş olduğu için canım. Ağrın sızın olmasa da kumun, taşın olabilir yola girmediği sürece benim taşlar da ağrı falan yapmıyor ama idrarda kan çıkıyor işte varlığından ötürü. Bol bol su içmemiz gerek
Benim agri yapiyor daha once yoktu yeni olmuş cok sancim oluyordu ondan olabilir bence
Senin idrarda hemoglabin kac cikiyor benim 1+ yaziyo @gumusservii
Saol canimİnsallah saglikla sihaletleama 37de de doktorun mumkun gormus ki dogum yapabiliriz demis takma kafana yani rahat ol
Kum baya kasik sancisi yapar. Sancin cikmadiysa yuksek ihtimalle ondandir. Bol bol suCanim benim sancim cok oluyordu acaba kum yuzunden olabilirmi?
Cunku nst sancim cikmadi
Aynen aynen cok sukur iyiyim benSaol canim
Sen ne yapiyorsun ne zaman kontrole gideceksin
Galiba bugunlerde gitmişttin
Allah'ın izniyle duzelicek sen üzülme hiç bir zaman içini ferah tutBlmyrm canm okdr kötü şeyler söyledi ki
Anladim canimKum baya kasik sancisi yapar. Sancin cikmadiysa yuksek ihtimalle ondandir. Bol bol su
Saglikla gelsinAynen aynen cok sukur iyiyim benhaziran ortasi gidicem nst falan fisman sonra artik Allah kerim beyimiz ne zaman gelmeye karar verirse
Normalde o şekildedir ama ben mesele kizimin35 haftalık doğurdum 3300 gramdi gayet saglikliydi bir gün yattım çıktım hastaneden oğlumda ise 36 doğurdum. 3450 gramdi oda aynı sekildeydi 33 haftadan sonraki üç haftada bebek herşeyini tamamlıyor 36 ve 37 den sonra kendini bebek doğuma hazırlıyor. Ve doğuyor zaten Allah'ım olmayan herkese versin şuan 32+6 yım bakalım bu Ne zmaj doğar ucunude normal doğum yapmış olucamBenim bildiğim kadarıyla bebek organ gelişimi dahil gelişimlerini 38. Haftada dolduruyor bunun da em önemlisi ciğer gelişimi. Yanlış biliyorsam aydınlatılmak isterim. Normal doğumla erken doğmak isteyen bebeğe veya sağlık riski olana diyecek birseyim yok zaten belirttim. Mesele herhangi bir risk olmadan tatile çıkacağım bayramda yokum çok yoğunum diye erkenden Sezeryan alımları. Gereksiz görüyorum. Arkadaş kendisi bile bayramda olmayacağı için bence demiş yorumum onaydı. 37. Haftada yeğenimi doktor kılosu yeterli diyerek ufak bahanelerle doğum yaptırdı çocuk kendi başıma solunum yapamyordu düşük kiloda doğdu 2700 doğum oldu 25 gün hastanede yattı savunmasız vücut enfeksiyon solunum sıkıntısı hepsi peşpeşe geliyor. Çocuğu hastaneden aldgmzda kılosu 2400 olmuştu. Küçük olduğu için ememedi çok sıkıntı çektik çevremde çok var bu sekilde izne cıkcm yoğunum diye erken alımlar. o yüzden gerek olmadıkça erken doğuma karşıyım.
Bence de. Zaten 37 öncesi prematüre diye geçiyor, 37'den sonra normal kabul ediliyorİnsallah saglikla sihaletleama 37de de doktorun mumkun gormus ki dogum yapabiliriz demis takma kafana yani rahat ol
Allah razı olsun cnmAllah'ın izniyle duzelicek sen üzülme hiç bir zaman içini ferah tu
Gün verecekti ama Çarşamba başka çar görünücem kendi kadın dogumcum dedi erteleyen cars artık karara veririz dedi 35+2Evet senin plesanta prdvia oldugu icin riskin var ama doktorda seni duşunmeli sonucta sende biliyorsun risk var senide okadar telaşlandirmiş
Doktir gun verdimi kac haftaliksin şuan?
Canim benim sancim cok oluyordu acaba kum yuzunden olabilirmi?
Cunku nst sancim cikmadi
Doktorla tekrar konuşcam ameliyat gununu bakalim ne dicek
Bide bebegin kalbindede sıkıntı varmiş 37 de dogsa kesin kuveze girer
Sen bir istisnasın arkadaşım şanslı kesimdeymişsin sevindim senin adınaNormalde o şekildedir ama ben mesele kizimin35 haftalık doğurdum 3300 gramdi gayet saglikliydi bir gün yattım çıktım hastaneden oğlumda ise 36 doğurdum. 3450 gramdi oda aynı sekildeydi 33 haftadan sonraki üç haftada bebek herşeyini tamamlıyor 36 ve 37 den sonra kendini bebek doğuma hazırlıyor. Ve doğuyor zaten Allah'ım olmayan herkese versin şuan 32+6 yım bakalım bu Ne zmaj doğar ucunude normal doğum yapmış olucam
18 benim olabilir benimkini de 37.haftada almamız lazım dedi doktor kolestazdan dolayı bebek zarar görmesin diye ne yapalım bizde evde toparlarız bebişleri tahlillerinizin temiz olması sevindirici ötesi önemli değil sağlıkla gelsinler inşallahYok 18 haziranmiş babalar gunu
Bende bi an sevindim dedim babalar gunu
Aynen oyleee doktorumda bayramda burdayim senin icin dedi bayram oncesi izne cikicakmis bekliyorum yani bakalimAnladim canim
Saglikla gelsin
Bizimde dogumlar yaklasiyor desene :)
Anladim canimGün verecekti ama Çarşamba başka çar görünücem kendi kadın dogumcum dedi erteleyen cars artık karara veririz dedi 35+2
Anladim canim18 benim olabilir benimkini de 37.haftada almamız lazım dedi doktor kolestazdan dolayı bebek zarar görmesin diye ne yapalım bizde evde toparlarız bebişleri tahlillerinizin temiz olması sevindirici ötesi önemli değil sağlıkla gelsinler inşallah
Grubun adını Mayıs ve haziran anneleri olarak değişmeyi öneriyorum
Kizlar eve geldim cok sukur temiz cikti tahlilerim
Nst temiz cikti
10 gun sonra randevu verdi bana
37+2 gun verdi sanki erken gibi geldi bana galiba bayramda burda degil ondan erken verdi bilmiyorum
canım çok sevindim tahlillerin temiz çıkmasınaEvet 21 haziran dedi
Ozaman 37+2 olcam
amaan olsun sağlıklı olsunlarda haziran annesi olalım
Adetimize gore dogum yapsak temmuz annesi olacazda bizim bebisler pekte aceleci:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?