2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
33+4 oldum benim şuana kadar hiç çatlağım yok ne krem ne yağ kullanmıyorum ama göğüslerim çok kuru pul pul deri dökülüyo uyarılmasın diye göğüslerimede bişey sürmüyorum

Yeni bebek arabasi yatagi alan arkadaslar bunlarin temizligi nasil yapiliyo ya ? Kutusunda posetinde geldi hepsi yikamasam da silerek dezenfekte etsem uygun olur mu?

Neyle sildin peki? 1 litreye 1 corba kasigi camasir suyu okudum ama ikisininde kumasi koyu renk acar mi ki acaba
Yok yok ben önce bulaşık deterjanlı su ile sildim sonra sirkeli su ile
Çamaşır suyu hem rengini kötü yapabilir hem de belki bi şekilde bebeği etkiler
Çamaşır suyu kullanma bence

Canim sana ultrasyona gore mi verdi
Bana eski ultrasyon kagidama gore verdi taa ilk baslarda
Sanada oylemi yapti?

Bugun 34 haftalik oldum
Gobek deligimin kenarlarinda catlamiş mallesef
Gobegimin etrafinda daha gormedim çaylağı

Demiiym diyorum ama çatlağım yok, hatta göbek çizgim bile yok ki o olsun diye hevesle bekliyordum
Sadece koca bir basket topu göbeğim var
Ama devasaaa

Evet 37 hafta o kadar erken degil ama ne biliyim 38 olsa hadi neyse
Doktor tansiyon icin 10 gun takip eger sikinti olursa daha erken olabilir dedi
Bakacaz 10 gun sonra tekrar konuşcam doktorla ameliyat icin
Tansiyonun yukselirsemi sıkıntı cnm düşerse sende benm gibi takip yapiyorsun yükselirse sıkıntı demişti bana ama bnm tansiyon sürekli 8.5 yada 9.5 tuzlu ayran içmekten ödem oluştu ama yükselmiyor hiç aynı insllh sendede bı sıkınti çıkmadan 38 haftaya kadar tammlarsin geçmiş olsun tekrardan

Ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ben en başından beri düzenli olarak lierac kullandım 34+5im hiç çatlağım yok

Kizlar eve geldim cok sukur temiz cikti tahlilerim
Nst temiz cikti
10 gun sonra randevu verdi bana
37+2 gun verdi sanki erken gibi geldi bana galiba bayramda burda degil ondan erken verdi bilmiyorum
Cok şükür canim. Kiz desene 3 hafta sorma bebiş geliyoo saglikla gelsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…