2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yok cnm doğum için değilde tetbir amaçlı yatırdılar işte gözetim altına aldılar sabah doktor gorucek mis zaten
Hadi bakalım dursun yerinde minik vakitlice gelsin inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz,belkide o habere çok üzüldün çok kastın kendini farketmeden canım, bu aralar fazla kendini üzme sitresten uzak dur

Hadi bakalım dursun yerinde minik vakitlice gelsin inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz,belkide o habere çok üzüldün çok kastın kendini farketmeden canım, bu aralar fazla kendini üzme sitresten uzak dur
İnşallah gelmez zannetmiyorum gelicegin çok şükür serum dan sonra ağrım yok gibi sabaha kalmaz birseyim salı gununede randevum vardı zaten doktorumada gidicem bakalım ne diyicek

Gecms olsun kuzum dualarımızdasın haberdar et bızlerı
İyiyim kuzum çok şükür sabah doktor gelicek işte bakalım salida randevum var çok şükür serum dan sonra azaldı sancı en son 40 düştüğünü gördüm böyle inerse zaten çıkarım dursun durduğu yerde doğmasın şimdi

İnsallah siz de guzel hberler alirsiniz, ama ben sordum dogum olsa bile artik cok buyuk sag salim kucaginiza alirsiniz dedi

Tedbir amaçlı tutuyorlar sanırım,iğne dışarıdan da yaptırılabilir vakti geldiginde .

Tedbir amaçlı tutuyorlar sanırım,iğne dışarıdan da yaptırılabilir vakti geldiginde .
Aynen olabilir 70 buldu dedi sancin yinede çok şükür açılma. Felan yok dedi benim anlmadigim.biri diyor ki 32+6 sin biri diyor 33+6 başka doktor geldi 32+2 sin la ne oluyor dedim birden kafam karıştı hangisine inanacam ben

Benim bebegim cok şükür iyi canim
Yakin zamanda çıkacak insallah suanda istersem çıkartabilirim ama orda guvende emzirme egitimi falan verecekler bebegime ondan sonra cikacak inşallah
Çok sevindim kaç kilo doğdu ve kaç kilo şuan canım

Normalde haftasıyla uyumlu gidiyorsa Son âdet tarihinden şaşma . kaç haftalık olduğun en net öyle belli olur kuzu

Canim ne yaptin hala hastanedemisin?

Geçmiş olsun canım.Vakitlice gelsin inşallah.
İnşallah cnm sen ne yaptın sende durumlar ne beni saçma sapan ettiler şuan biri geliyor 33+6 sin biri geliyor 32+2 sin başka doktor geliyor 33+4 evrakta 33+2 yazıyor la bunların hangisi doğru

İnşallah cnm sen ne yaptın sende durumlar ne beni saçma sapan ettiler şuan biri geliyor 33+6 sin biri geliyor 32+2 sin başka doktor geliyor 33+4 evrakta 33+2 yazıyor la bunların hangisi doğru
Sen adet tarihini baz al canim kilo boy etkiliyo illa ki ama net tarih adet tarihin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…