- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.821
Cok gecmis olsun. Sanciların cok sık mi geliyor cnm. Ve son adet tarihine göre kac haftaliksinAynen olabilir 70 buldu dedi sancin yinede çok şükür açılma. Felan yok dedi benim anlmadigim.biri diyor ki 32+6 sin biri diyor 33+6 başka doktor geldi 32+2 sin la ne oluyor dedim birden kafam karıştı hangisine inanacam ben
Normalde doktora her gittiğimde doğru çıkıyordu programla kendi doktoruma göre 33+6 olması gerek adet te gorede 32+6 olmam gerek evragin birinde 32+2 dier evrakta 33+3 yazlyo bana haftası önemli değil sağlıklı olsun bana yeter başka birşey istemem ha bir hafta önde ha bir hafta ilerde 32+6 haftasıyla gayet uyumlu dedi 2.100 grm 45 cm dedi boyu biraz uzun gibi geldi ama kilosu az geldi banaCok gecmis olsun. Sanciların cok sık mi geliyor cnm. Ve son adet tarihine göre kac haftaliksin
Son adet tarihime göre 32+6 kilosuna 2100 dedi 45 cm boyunun olduğunu söyledi salı gunude doktora randevum var bakalım o ne soyliycekNormalde haftasıyla uyumlu gidiyorsa Son âdet tarihinden şaşma . kaç haftalık olduğun en net öyle belli olur kuzu
Aminnn ya Rezzak ismini çek ben hep Allah'tan diledimİnşallah benimde öyle olur Allah büyük hepimizin öyle bol bol gelsin inşallah.
En güzel haber çok sevindim sen nasılsın kan değerlerin topladı mi ben hala aşırı stres yapyrm plasenta olayiniBenim bebegim cok şükür iyi canim
Yakin zamanda çıkacak insallah suanda istersem çıkartabilirim ama orda guvende emzirme egitimi falan verecekler bebegime ondan sonra cikacak inşallah
Geçmiş olsun canm bizede yaz olur muTetbir amaçlı ciğer geliştirici vurdular bakalım doktor yarın gorucekmis
Acildeki doktor ilaç verdi işte sancıları dindirsin die ikinciyi ne zaman vurucaklar bilmiyorum acil doktoru 2100 grm 45 cm dedi salı gunude doktora randevum ona gozukucem hala hastanedeyim bu akşamda kalicakmisim bana kilosu çok az geldiGeçmiş olsun canm bizede yaz olur mu
Ben perşembe günü tekrar gidicem.Dopplerde bakılacak inşallah.Ona göre karar verilecek.İnşallah cnm sen ne yaptın sende durumlar ne beni saçma sapan ettiler şuan biri geliyor 33+6 sin biri geliyor 32+2 sin başka doktor geliyor 33+4 evrakta 33+2 yazıyor la bunların hangisi doğru
Amin inşallah cnm yaBen perşembe günü tekrar gidicem.Dopplerde bakılacak inşallah.Ona göre karar verilecek.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Ben kullanıyorum. Kullanmazsam hayat kalitem aşırı düşüyor. Yemek yedikten sonra 2 tatlı kaşığı alıyorum, 1 saat falan su dahil içmemeye çalışıyorum. Normalde midem yandığı zaman alıyordum sadece ama düzenli alınca yanmayı biraz engellediğini gördüm. Sürekli sağlık ocağına gidip yazdırıyorum, bi yazınca da 3 kutu yazıyor aile hekimim sağ olsun. Cuma günü yazdıracaktım, unutmuşum. Bugünü idare etsin diye dünden beri yalvarıyorum. Süt içiyorum, maden suyu içiyorum ama bana mısın demiyor. Yemek borumu söküp atasım var. Özellikle geceleri. Hamilelikte a sınıfı bi ilaç. Kullanmaktan korkmayın yani. Normalde günde en fazla 4 sefer, 2 tatlı kaşığı şeklinde ölçüsü ama ben baharatlı bir şey yediysem fazla aldığım da oluyor. :/Gaviscon kullanan var mi arkadaslar? Kac mg ve ne sıklıkla kullandiniz?
Og cok sukurİyiyim kuzum çok şükür sabah doktor gelicek işte bakalım salida randevum var çok şükür serum dan sonra azaldı sancı en son 40 düştüğünü gördüm böyle inerse zaten çıkarım dursun durduğu yerde doğmasın şimdi
Ben hastaneye goturceklerimi utuledım hepsını dııl evdekı zıbınıda utusuz giysin :))Ben kullanıyorum. Kullanmazsam hayat kalitem aşırı düşüyor. Yemek yedikten sonra 2 tatlı kaşığı alıyorum, 1 saat falan su dahil içmemeye çalışıyorum. Normalde midem yandığı zaman alıyordum sadece ama düzenli alınca yanmayı biraz engellediğini gördüm. Sürekli sağlık ocağına gidip yazdırıyorum, bi yazınca da 3 kutu yazıyor aile hekimim sağ olsun. Cuma günü yazdıracaktım, unutmuşum. Bugünü idare etsin diye dünden beri yalvarıyorum. Süt içiyorum, maden suyu içiyorum ama bana mısın demiyor. Yemek borumu söküp atasım var. Özellikle geceleri. Hamilelikte a sınıfı bi ilaç. Kullanmaktan korkmayın yani. Normalde günde en fazla 4 sefer, 2 tatlı kaşığı şeklinde ölçüsü ama ben baharatlı bir şey yediysem fazla aldığım da oluyor. :/
Balböceğine çok üzüldüm ya. Kucağı boş kalmaz inşallah. Erken doğumdan korkmaya başladım iyice. 40. Haftam 23. Temmuzda doluyor normalde benim, ayın 1 inde annem gelicek, işte bebek kıyafetlerinin yıkanması, evin dip köşe temizlenmesi vs için. Acaba geç mi geliyor diye düşünmeye başladım bir yandan.
Bu arada bebek kıyafetlerini ütülemek şart mı ya? Benim kurutma makinem var. Yıkayıp kurutmada kurutur kaldırırım diyorum ama herkesin ütülediğini görünce de yanlış mı olur acaba diyorum. Belki hastanede giyeceklerini ütülerim ama diğerlerini pek düşünmüyorum açıkçası.
Yok kılosu gayet iyi benxe banada senınki gibi dedi hatta karbonhidrati kes dedi 2.100 32ye gore bı tık fazla saglıklı olsunda annesi alır o doguma kadar 3 3.500olurNormalde doktora her gittiğimde doğru çıkıyordu programla kendi doktoruma göre 33+6 olması gerek adet te gorede 32+6 olmam gerek evragin birinde 32+2 dier evrakta 33+3 yazlyo bana haftası önemli değil sağlıklı olsun bana yeter başka birşey istemem ha bir hafta önde ha bir hafta ilerde 32+6 haftasıyla gayet uyumlu dedi 2.100 grm 45 cm dedi boyu biraz uzun gibi geldi ama kilosu az geldi bana
Henuz dun ictim ama cok rahatladim gercekten mucize ilac. Birde kana karismiyormus doz asimi en fazla ishal yapar dediler bebekle alakasida yok yaniBen kullanıyorum. Kullanmazsam hayat kalitem aşırı düşüyor. Yemek yedikten sonra 2 tatlı kaşığı alıyorum, 1 saat falan su dahil içmemeye çalışıyorum. Normalde midem yandığı zaman alıyordum sadece ama düzenli alınca yanmayı biraz engellediğini gördüm. Sürekli sağlık ocağına gidip yazdırıyorum, bi yazınca da 3 kutu yazıyor aile hekimim sağ olsun. Cuma günü yazdıracaktım, unutmuşum. Bugünü idare etsin diye dünden beri yalvarıyorum. Süt içiyorum, maden suyu içiyorum ama bana mısın demiyor. Yemek borumu söküp atasım var. Özellikle geceleri. Hamilelikte a sınıfı bi ilaç. Kullanmaktan korkmayın yani. Normalde günde en fazla 4 sefer, 2 tatlı kaşığı şeklinde ölçüsü ama ben baharatlı bir şey yediysem fazla aldığım da oluyor. :/
Balböceğine çok üzüldüm ya. Kucağı boş kalmaz inşallah. Erken doğumdan korkmaya başladım iyice. 40. Haftam 23. Temmuzda doluyor normalde benim, ayın 1 inde annem gelicek, işte bebek kıyafetlerinin yıkanması, evin dip köşe temizlenmesi vs için. Acaba geç mi geliyor diye düşünmeye başladım bir yandan.
Bu arada bebek kıyafetlerini ütülemek şart mı ya? Benim kurutma makinem var. Yıkayıp kurutmada kurutur kaldırırım diyorum ama herkesin ütülediğini görünce de yanlış mı olur acaba diyorum. Belki hastanede giyeceklerini ütülerim ama diğerlerini pek düşünmüyorum açıkçası.
Bende gaviscon cok ise yaramamisti cnm ama faydasi olan icin korkulacak bir şurup degil. Hala midem şiş. Yemek yesem sıkıntı cekiyorum. Bu arada benim de 23 temmuzda program gisteriyir dogumu acaba ayni mi günlerimiz ben bugün 33 hafta oldum. Ve bebek kiyafetlerini bence ütüle el kadar seyler zaten zaman almiyor hem ilk yerlestirdiginde güzel durur hem de bakteriler icin ütü tavsiye ediliyor. Bir süre zaten ister istemez zamansizliktaBen kullanıyorum. Kullanmazsam hayat kalitem aşırı düşüyor. Yemek yedikten sonra 2 tatlı kaşığı alıyorum, 1 saat falan su dahil içmemeye çalışıyorum. Normalde midem yandığı zaman alıyordum sadece ama düzenli alınca yanmayı biraz engellediğini gördüm. Sürekli sağlık ocağına gidip yazdırıyorum, bi yazınca da 3 kutu yazıyor aile hekimim sağ olsun. Cuma günü yazdıracaktım, unutmuşum. Bugünü idare etsin diye dünden beri yalvarıyorum. Süt içiyorum, maden suyu içiyorum ama bana mısın demiyor. Yemek borumu söküp atasım var. Özellikle geceleri. Hamilelikte a sınıfı bi ilaç. Kullanmaktan korkmayın yani. Normalde günde en fazla 4 sefer, 2 tatlı kaşığı şeklinde ölçüsü ama ben baharatlı bir şey yediysem fazla aldığım da oluyor. :/
Kilosu az değilAcildeki doktor ilaç verdi işte sancıları dindirsin die ikinciyi ne zaman vurucaklar bilmiyorum acil doktoru 2100 grm 45 cm dedi salı gunude doktora randevum ona gozukucem hala hastanedeyim bu akşamda kalicakmisim bana kilosu çok az geldi
Yani temizlik ayrı ama kıyafetleri siz hazırlayabilirsiniz bence. Bunun için annenizi beklemenize gerek yok. Bir kere 40. Haftaya kadar bekleyecekleri kesin değil ki. 38 hafta itibariyle doğum her an olabilir.Ben kullanıyorum. Kullanmazsam hayat kalitem aşırı düşüyor. Yemek yedikten sonra 2 tatlı kaşığı alıyorum, 1 saat falan su dahil içmemeye çalışıyorum. Normalde midem yandığı zaman alıyordum sadece ama düzenli alınca yanmayı biraz engellediğini gördüm. Sürekli sağlık ocağına gidip yazdırıyorum, bi yazınca da 3 kutu yazıyor aile hekimim sağ olsun. Cuma günü yazdıracaktım, unutmuşum. Bugünü idare etsin diye dünden beri yalvarıyorum. Süt içiyorum, maden suyu içiyorum ama bana mısın demiyor. Yemek borumu söküp atasım var. Özellikle geceleri. Hamilelikte a sınıfı bi ilaç. Kullanmaktan korkmayın yani. Normalde günde en fazla 4 sefer, 2 tatlı kaşığı şeklinde ölçüsü ama ben baharatlı bir şey yediysem fazla aldığım da oluyor. :/
Acildeki doktor ilaç verdi işte sancıları dindirsin die ikinciyi ne zaman vurucaklar bilmiyorum acil doktoru 2100 grm 45 cm dedi salı gunude doktora randevum ona gozukucem hala hastanedeyim bu akşamda kalicakmisim bana kilosu çok az geldi
Saol kuzum Allah razı olsunKilosu az değil
32 haftada 1600
34. Haftada 2500 çıktı bebeğim. Sen tam ortadasın çok normal yani. Bana tüm doktorlar gelişimi iyi diyor. Boyu uzun ama evet. Maşallah diyeyim.
İnşallah görürüzKuzum gebelik günlüğünde ki değerler ile uyumlu hem boy hem kilo, bence ikisi de iyi çıkmış. Dinlen bakalım inşallah en az 37yi görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?