2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yarın bir abla gelecek normalde temizliğe gelmiyor ama ihtiyacı var. Sadece mutfak işlerine yardım.edecek buzdolabının içini vs temizleyecek onu bile rica minnet buldum inan bende ufak tefek işleri yapyrm zaten iş bitmiyor ki çamaşır yemek bulask ortalığı toplamak vs ince detayı yapacak kimse yok camlarim da berbat halde:). Hayırlısı aman canımız sağolsun

Ayy temizlik yapıldı ama hele birde havalar ısındığı için sürekli camlar balkon açık yine tozlandı kirlendi. Bizde bu hafta eşimle tekrar yapacağız. 4-5 güne yayarak yapacağım.

kızlar peki T tomris2020 ve Minesuu bebekleri ne durumda durum güncellemesi yapabilir misiniz
merhaba kızlar.
Bebeklerin haftaya çocuk kardiyoloji tarafından durumları raporlanacak. İnşallah her hangi bir tedaviye gerek kalmadan düzelmiştir. Hala yoğun bakımdalar. Belli bir kiloya gelmelerini ve meme reflekslerinin gelişmesini bekliyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin.

Ayy temizlik yapıldı ama hele birde havalar ısındığı için sürekli camlar balkon açık yine tozlandı kirlendi. Bizde bu hafta eşimle tekrar yapacağız. 4-5 güne yayarak yapacağım.
Yaa bide o var vallahi bende 37.haftada yapmayi planliyorum temizlik isini en fazla yetismez yani napayim diyorum

En güzel haber çok sevindim sen nasılsın kan değerlerin topladı mi ben hala aşırı stres yapyrm plasenta olayini
Kan olayini bilmiyorum cnm baktirmadim bir daha. Vitamin falan kullanıyorum. Valla sen sanslisin suan dogum yapsan bile bebeğin seninke olacak artik bu saaten sonra stres olma. Hersey yolunda gidecek merk etme korkma

Bende de oluyor doktorada sordum normal olduğunu söyledi, 35+4üm

Kan olayini bilmiyorum cnm baktirmadim bir daha. Vitamin falan kullanıyorum. Valla sen sanslisin suan dogum yapsan bile bebeğin seninke olacak artik bu saaten sonra stres olma. Hersey yolunda gidecek merk etme korkma
Onu Allah bilir canım garantisi yok biz dua ederiz sadece yuzdeyuz diye bişey hiçbir zaman yok ki

Ben ya şuan varya belim kırılıyor azıcık hareket beni bitiriyor
Bende öyleyim, sürekli ay ay ay diye gezmeye başladım, bir kasılıyor karnım, toplanıyor bit yere ayağını da dayıyor sipsivri oluyor kanım, ondan sonra ben neredeyse ağlayacağım karnımın gerilmesinden

Heh valla yapıcam diyorsansa uzun uzun yap yani iki günde bitirmeye çalışmayın cok zor olur yavas yavas oldugu kadar aman yaa canımızdan degerli mi

Üzülme yavrum ya benimki de aynı Rabbim başka yerden tamam eder eksikliğini inşallah sen artık kendi yavruna anne olacaksın yok yere karnındakine de bu duyguları geçirme. Kabul et ve yola devam et. Dip köşe temizlik yapmak zorunda değilsin hijyenini sağla doğumdan sonra da yaparsın için rahat etmezse bunlar önemli değil. Sağlık ve huzur önemli Allah ağız tadı versin.

Aynyız seninle benimde benimde ailem 2 temmuzda gelecekler. 22 temmuz 40+0 oluyorum. Gördüğün gibi arkadaşlar 28. Haftadan itibaren doğum yapmaya başladılar 1 temmuz çok geç bence çanta hazırlamak için ben bu zamana kdr hazrlayamadm diye huzursm 33 haftayı doldurduk artık 1 temmuzda 37 haftalık olacaksın riske atma derim bende bu hafta tamamlayıp kapatacağım çantamı bence hepsini utule annesi bı zaman sonra zaten bıkar yapmazsn ama hem düzgün görünmeleri için hem mikropları kırılması için ütülemek gerekir bence fikir yine senin tbi

Ya çok haklısın. Belki de bu hormonlardan gelen bir his inşallah ben iyi bir anne olurum

Benim tek üzüldüğüm şey her anne olan annelik yapamıyor aynı benim annem gibi. Ve birini tutmak aslında iyi bir fikir çünkü sırtım çok ağrıyor eşim de çok yoğun çalışıyor

Kizlar merhaba men 34+5de rengli dopler oldum doktor 36+6 ya uygun dedi doktor 3000 qr olmush o gunun sabahsi bende sancilar oldu doktora gittim doktor yatakta yatmam gerektigini soyledi 2 hafta daha bebegin gelmesini tutmaliyiz soyledi bana 0.4 kleksan basladi aranizda boyle durum yasayan varmi ? Sizce bebegim 2 haftada kac gr alir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…