- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.861
Yarın bir abla gelecek normalde temizliğe gelmiyor ama ihtiyacı var. Sadece mutfak işlerine yardım.edecek buzdolabının içini vs temizleyecek onu bile rica minnet buldum inan bende ufak tefek işleri yapyrm zaten iş bitmiyor ki çamaşır yemek bulask ortalığı toplamak vs ince detayı yapacak kimse yok camlarim da berbat halde:). Hayırlısı aman canımız sağolsunKızlar bende hala temizlik yapmadım maalesef annem de yok biliyorsunuz . Ailemden de kimse el atmadı hiç bir şeye . Bir çorap bile almadılar kızımıza . Gözümüz eşyada değil ama en azından düşünmek yeterdibende aileden yana şansim yok maalesef mesajları okuyunca üzüldüm . Sizin en azından destek olacak bir anneniz var keşke tüm anneler annelik yapsa
Ayy temizlik yapıldı ama hele birde havalar ısındığı için sürekli camlar balkon açık yine tozlandı kirlendi. Bizde bu hafta eşimle tekrar yapacağız. 4-5 güne yayarak yapacağım.Kızlar 35+2 den sesleniyorum ev temizliğindeyiz eşimle 3 gündür Allah ondan razı olsun ama cok zor cidden erken yapmakta fayda var sakın cok geçe bırakmayın normalde ben annemle yapıcaktım rahatsızlandı eşim ben yaparım dedi onun yamaklığını yapıyorum ama yinede eğil kalk cok zor benden size tavsiye insan korkuyor bişey olur mu diye
merhaba kızlar.
Yaa bide o var vallahi bende 37.haftada yapmayi planliyorum temizlik isini en fazla yetismez yani napayim diyorumAyy temizlik yapıldı ama hele birde havalar ısındığı için sürekli camlar balkon açık yine tozlandı kirlendi. Bizde bu hafta eşimle tekrar yapacağız. 4-5 güne yayarak yapacağım.
1920gram doğdu 200gram falan ödem atti dogunca..cuma günü 1980gramdi 2kilo.olmustur şimdi kilo almaya bu hafta basladi.Çok sevindim kaç kilo doğdu ve kaç kilo şuan canım
Oy bu ilac asiri bas agrisi yapmisti bende 20 dakika araliklarla 4 tane.iciriyorlar. beynim patlicakti. Suan ne nedurumdasin mehterHastanedeyim sancı için ilaç getirdiler onları iciccekmisim ciğer geliştirici vurulcakmis tekrardan
Kan olayini bilmiyorum cnm baktirmadim bir daha. Vitamin falan kullanıyorum. Valla sen sanslisin suan dogum yapsan bile bebeğin seninke olacak artik bu saaten sonra stres olma. Hersey yolunda gidecek merk etme korkmaEn güzel haber çok sevindim sen nasılsın kan değerlerin topladı mi ben hala aşırı stres yapyrm plasenta olayini
Bende de oluyor doktorada sordum normal olduğunu söyledi, 35+4ümKızlar selam, birşey soracağım, çok yürüdüğümde ya da iş yaptığımda vajinamda batma hissi oluşuyor ve çok rahatsız edicisizde de oluyor mu bu? 35+1 im bu arada zaten iyice canımı acıtıyor hareketleri
Oh içim rahatladı bir nebze, çünkü kontrolüm haftayaBende de oluyor doktorada sordum normal olduğunu söyledi, 35+4üm
Onu Allah bilir canım garantisi yok biz dua ederiz sadece yuzdeyuz diye bişey hiçbir zaman yok kiKan olayini bilmiyorum cnm baktirmadim bir daha. Vitamin falan kullanıyorum. Valla sen sanslisin suan dogum yapsan bile bebeğin seninke olacak artik bu saaten sonra stres olma. Hersey yolunda gidecek merk etme korkma
Ben ya şuan varya belim kırılıyor azıcık hareket beni bitiriyorKızlar selam, birşey soracağım, çok yürüdüğümde ya da iş yaptığımda vajinamda batma hissi oluşuyor ve çok rahatsız edicisizde de oluyor mu bu? 35+1 im bu arada zaten iyice canımı acıtıyor hareketleri
Bende öyleyim, sürekli ay ay ay diye gezmeye başladım, bir kasılıyor karnım, toplanıyor bit yere ayağını da dayıyor sipsivri oluyor kanım, ondan sonra ben neredeyse ağlayacağım karnımın gerilmesindenBen ya şuan varya belim kırılıyor azıcık hareket beni bitiriyor
Heh valla yapıcam diyorsansa uzun uzun yap yani iki günde bitirmeye çalışmayın cok zor olur yavas yavas oldugu kadar aman yaa canımızdan degerli miAyy temizlik yapıldı ama hele birde havalar ısındığı için sürekli camlar balkon açık yine tozlandı kirlendi. Bizde bu hafta eşimle tekrar yapacağız. 4-5 güne yayarak yapacağım.
Yaaa demek bebis aldi cogu u benımde ferritin oyleKız ne beyaz kanım nede kırmızı kanım varmış benim tahlillerde bakmış doktor
Üzülme yavrum ya benimki de aynı Rabbim başka yerden tamam eder eksikliğini inşallah sen artık kendi yavruna anne olacaksın yok yere karnındakine de bu duyguları geçirme. Kabul et ve yola devam et. Dip köşe temizlik yapmak zorunda değilsin hijyenini sağla doğumdan sonra da yaparsın için rahat etmezse bunlar önemli değil. Sağlık ve huzur önemliKızlar bende hala temizlik yapmadım maalesef annem de yok biliyorsunuz . Ailemden de kimse el atmadı hiç bir şeye . Bir çorap bile almadılar kızımıza . Gözümüz eşyada değil ama en azından düşünmek yeterdibende aileden yana şansim yok maalesef mesajları okuyunca üzüldüm . Sizin en azından destek olacak bir anneniz var keşke tüm anneler annelik yapsa
Aynyız seninle benimde benimde ailem 2 temmuzda gelecekler. 22 temmuz 40+0 oluyorum. Gördüğün gibi arkadaşlar 28. Haftadan itibaren doğum yapmaya başladılar 1 temmuz çok geç bence çanta hazırlamak için ben bu zamana kdr hazrlayamadm diye huzursm 33 haftayı doldurduk artık 1 temmuzda 37 haftalık olacaksın riske atma derim bende bu hafta tamamlayıp kapatacağım çantamı bence hepsini utule annesi bı zaman sonra zaten bıkar yapmazsn ama hem düzgün görünmeleri için hem mikropları kırılması için ütülemek gerekir bence fikir yine senin tbiBen kullanıyorum. Kullanmazsam hayat kalitem aşırı düşüyor. Yemek yedikten sonra 2 tatlı kaşığı alıyorum, 1 saat falan su dahil içmemeye çalışıyorum. Normalde midem yandığı zaman alıyordum sadece ama düzenli alınca yanmayı biraz engellediğini gördüm. Sürekli sağlık ocağına gidip yazdırıyorum, bi yazınca da 3 kutu yazıyor aile hekimim sağ olsun. Cuma günü yazdıracaktım, unutmuşum. Bugünü idare etsin diye dünden beri yalvarıyorum. Süt içiyorum, maden suyu içiyorum ama bana mısın demiyor. Yemek borumu söküp atasım var. Özellikle geceleri. Hamilelikte a sınıfı bi ilaç. Kullanmaktan korkmayın yani. Normalde günde en fazla 4 sefer, 2 tatlı kaşığı şeklinde ölçüsü ama ben baharatlı bir şey yediysem fazla aldığım da oluyor. :/
Balböceğine çok üzüldüm ya. Kucağı boş kalmaz inşallah. Erken doğumdan korkmaya başladım iyice. 40. Haftam 23. Temmuzda doluyor normalde benim, ayın 1 inde annem gelicek, işte bebek kıyafetlerinin yıkanması, evin dip köşe temizlenmesi vs için. Acaba geç mi geliyor diye düşünmeye başladım bir yandan.
Bu arada bebek kıyafetlerini ütülemek şart mı ya? Benim kurutma makinem var. Yıkayıp kurutmada kurutur kaldırırım diyorum ama herkesin ütülediğini görünce de yanlış mı olur acaba diyorum. Belki hastanede giyeceklerini ütülerim ama diğerlerini pek düşünmüyorum açıkçası.
Ya çok haklısın. Belki de bu hormonlardan gelen bir hisYavrum benim annem var bak ama rahatsız diye hiç bisey yapamıyor yani önemli olan anneler babalar degil bence yanında destekçi bi eşin varsa hal edemeyeceğnz hiç bisey yok emin ol tabiki kalbin cok kırılıyordur ama her anne bazen evladının ne kadar ona ihtiyacı olduğunu bilemeyebiliyor biz bunları bilerek anne olucaz olucaksın böyle düşün
Benim tek üzüldüğüm şey her anne olan annelik yapamıyor aynı benim annem gibi. Ve birini tutmak aslında iyi bir fikir çünkü sırtım çok ağrıyor eşim de çok yoğun çalışıyorCanım benim bizimkilerde temizliğime yardım edemeyecek.Annem zaten tansiyon hastası aynı zamanda kız kardeşimde evleniyor hazırlıkları var.Gelinlikti,ev tutmaydı,çeyizdi bunlarla uğraşıyorlar.Yoruluyorlar yeterince.Maddi olarak ev kurmak çok zor bende kimseden bişey beklemiyorum.
Ben temizlik için birini tutucam açıkçası.Bugün eşimle beşiğin yerini falan ayarladık.
Kayınvalidem desen depremde çok kayıp yaşadılar maddi,manevi.Evleri yok şu an.Görümcem yarın doğum yapacak onun yanına geçti haliyle.
Hayat şartları böyle getirdi bize hamileliği Allahım sağlık versin hepsi hallolur.Öyle temizlikmiş kıyafetmiş olması gerektiği kadar her şey elimizden böyle geliyor.Hiç canını sıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?