2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Oy bu ilac asiri bas agrisi yapmisti bende 20 dakika araliklarla 4 tane.iciriyorlar. beynim patlicakti. Suan ne nedurumdasin mehter
Hala hastanedeyim altı ilaç vermişlerdi yetmedi demin yine getirdiler ne halim kaldı nede birseyim beynim bende değil eşime yalvariyorum resmen beni eve götür die doktor yarına kadar mecbur burdasın diyor lan ne pis yakıyor bu ciğer geliştirici

Cnm ne sorucam sana doktora sordunmu kaç kilo olunca çıkarılıyor kuvezden
Canim 2000 kilo olunca durumlari iyiyse cikartiyolar
Kiloya gore gitmiyolar solunuma bakiyolar gelisimlerine bakiyolar emme refleksine bakiyor
Kana da bakiyolar onemli olan kilo degil 2000 den sonra cikartiyolar iyise

Ayy temizlik yapıldı ama hele birde havalar ısındığı için sürekli camlar balkon açık yine tozlandı kirlendi. Bizde bu hafta eşimle tekrar yapacağız. 4-5 güne yayarak yapacağım.
valla yapsak bi dert yapmasak bi dert.şuan 35 . haftamdayım.cam sileceğim ama yine kirlenecek.yapmasam ne olcagı belli olmaz bu saatten sonra o yüzden risk almak istemiyorum.halilarımı vercem bu hafta yıkamaya

Benimde oyle cok fazla yurudugumde yada saga sola kendimi cevirdigimde vajinamda agri ve batma oluyor
Ben daha 14 haziranda gidicem doğumum 23 haziran diye belirledik geçen cuma son kontrol diye gidici muhtemeleb
Neden daha erken gitmiyorsin ki
Benim doktor 10 gun sonra gel demisti bana 21 haziranda gun vermiş bakalim tarihi degistircekmi
Günaydın cnm ben de carsamba ya da persembe gidicem. Haftaya gel demisti. Diyabette persembe gel dedi. Cok şişti ayaklarim baya rahatsiz ediyor
İkizlerde odem daha fazla oluyor kendimden biliyorum
Bide doktora gidince kesinlikle bi idrar testi ver
Burda oyle degil canim
Her gittiginde bakiyolar bebege
Sen en son ne zaman bebegini gordun ultrasyonda?

Benim gibi yerinden kalkamayan var mı?
Ne düzgün uyuyabiliyorum ne de uykudan ayabiliyorum
Benim uykular haram oldu.Dönmek bi dert kalkıp lavaboya gitmek bi dert.Çatlayacak gibiyim.Eskiden akşama doğru bu kadar şiş hissederdim şimdi sabahtan karnımın gerginliği rahatsız ediyor.

Burda oyle degil canim
Her gittiginde bakiyolar bebege
Sen en son ne zaman bebegini gordun ultrasyonda?
En son 30 haftalikken gordum bebeğimi, 20 haftalık ultrason verileriyle kıyasladı. O zaman hastanede bakmislardi, yani makine daha farklıydı, o zamana gore daha iyi gelişmiş, tam haftasına gore buyuyor demisti. 1800 gram olması lazim.
Bence cok sık yapmama sebepleri anneleri gereksiz stresse sokmamak icin. Çünkü bebeklerde anne karnindada büyüme atakları olabiliyor. Bundan önceki zamana denk gelince büyüme geriliği var demek zorundalar ve buda stresse sebep olabiliyor diye düşünüyorum, ya da bizimkiler gercekten cimri pinti felanlar.
Muhtemelen yakin zamanda extra ücret karsiliginda bebeğimizi görmeye gideriz, oğlumuzla beraber. Kardesini görmüş olur. Tam akli ermiyor bazen anne sen cok mu yedin diyebiliyor karnımı görünce

Benim normalde bugün yarın gitmem lazım ama 12 hazirana randevu aldım. O kadar tek gitmeye halim yok ki acil bişy olmadıkça gitmek istemiyorum
Bende cok uşengec olmusum ama soz konusu bebiş olunca surekli goresim geliyor:)
Kac haftalik oldun?

Anladim canim
Oglunuz kac yaşinda ki?
Benim ikizler 3 yaşindalar
Karnima dokununca bebek diyolar tabi biz ogrettik

Anladim canim
Oglunuz kac yaşinda ki?
Benim ikizler 3 yaşindalar
Karnima dokununca bebek diyolar tabi biz ogrettik

Benimkide 3 yaşında, bazen oda bebek var, bebeğe konuşuyor ama bazende anne sen çok mu yedin diyor.
Bizimki biraz kıskanç olacak gibi, o yüzden bebeği dogumdan once görmesini cok istiyorum. Piskolojigmen kendisini hazırlasın diye.

Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım

valla yapsak bi dert yapmasak bi dert.şuan 35 . haftamdayım.cam sileceğim ama yine kirlenecek.yapmasam ne olcagı belli olmaz bu saatten sonra o yüzden risk almak istemiyorum.halilarımı vercem bu hafta yıkamaya
Bende biraktm zaten riskli gebeliğim. Hiç risk alamam camlarda dursun:)

Canim 2000 kilo olunca durumlari iyiyse cikartiyolar
Kiloya gore gitmiyolar solunuma bakiyolar gelisimlerine bakiyolar emme refleksine bakiyor
Kana da bakiyolar onemli olan kilo degil 2000 den sonra cikartiyolar iyise
Hiç başıma gelmediği için bilmiyorum inşallah zamanını bekler

Aslında erkenden giderim de yoruldum artık ya hastaneye gitmekten kendimi kötü hissetmiyorum şimdilik Dr 2 hafta sonra gel dedi bende o yüzden gitmiyorum işime geldi aslında kilo 3200 çıktı bide cuma ama ben artık yanlış ölçülerini düşünmeye başladım

Ciger gelistirci igne cok fena evet kortizonlu oldugu icin cok yakiyor. Hastaneye dustunmu cikamiyorsun zaten suydu buydu derken tutuyorlar..ama gozlem altinda olman iyi cnm. O verdilleri hap rahim kasilmasini önlüyor sanciyida azaltiyor..benik.sancim falan yoktu icirdiler. Ameliyata girmeden de getirmisler 4 tane sadece bir tanesini ictim ucunu attim cope bas ağrısından beynim patlicakti yoksa.. yarin çıkarırlar eve gidersin insallah zamaninda.gelsin minik

Cnm ne sorucam sana doktora sordunmu kaç kilo olunca çıkarılıyor kuvezden
Kilo önemli degil dedi doktor. Haftasinu tamamlayana kadar kalacak hic dogmamis farzet diyor. Bir de emme refleksini edinmesi gerekiyormus once biberon vereceklermis alirsa beni cagiracklarmis emzirme icin.

İnşallah cnm zamanında gelsin başka birşey istemiyorum yanıma geliyor ilaç saati atamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…