2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Haftada ortalama 200-250 gram civarında alıyorlar ona göre hesap edin. Ama ultrasonda çıkan kilosuyla aynı çıkmayabilir doğunca o yüzden siz beslnmenize iki hafta çok ağırlık verin dikkat edin sağlıcakla inşallah. 3300-3500 arası doğar en az eğer gelişimi ondeyse dediği gibi.

Evet bendede oluyor yürümesemde oluyor artık sanırım normal günü yaklaşıyor sanki vajinamı zorluyor gibi neden öyle oluyor bilmiyorum ama.

Clexan ilk gebeliğimde hamilelik boyunca kullanmıştım, kan sulandırıcı iğne neden onu başladı acaba

Clexan ilk gebeliğimde hamilelik boyunca kullanmıştım, kan sulandırıcı iğne neden onu başladı acaba
Kan sulandırıcyı çocuk gelişimi geri kaldığında anne bebek arasındaki kan akımı hızlansn artsın diye vermiş olabilir besin ve kilo alımı artsın hızlı olsun diye daha önce bir arkadasimin bebeğinde gelişim geriliği vardı kan sulandırıcı ve evde yatış vermişti doktor çocuğun gelişmesi için. Plesentadaki kan akışını hızlandırmak amac sanirm. Arkadaşın da erken doğum riski olduğu için çocuğun gelişmesi amaçlı olabilir.

Bende oyle dusunuyorum bebek kilolu olursa normal dogumdan korkuyorum

4 Temmuz benim sezaryen :)

Gunaydin kizlar
Kim ne zaman doktora gidecek
Ben carsamba yada perşembe gunu gidecem
Randevusuz insallah doktoruma fiş verirler

Gunaydin,
Benim caramba sabah randevum var ama ultrasonda bebeğimi gorebilirmiyim bilmiyorum. Turkiyede olduğu kadar burda bakılmıyor bebeklere. Karnimi elleyerek suan bu pozisyonda, rahminiz yeterince büyümüş diyor. Kontrollerde daha cok benim sagligima bakılıyor, demirvitamini yerindemi, tansiyon ne durumda. Ben ama dizimi cok merak ediyorum. En son ultrasonda yüzünü cok az görebildik..

Saol cnm Allah razı olsun zaten meyveden başka cnm birşey istemiyorum zaten serum ilaç derken hiç iştahım kalmadı hala hap veriyorlar eve gitmek istiyorum ben korkuyorum burda yanımdaki kadının bebeği oldu karninda piskolojim gitti burda yarına kadar burdaymisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…