2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende cok uşengec olmusum ama soz konusu bebiş olunca surekli goresim geliyor:)
Kac haftalik oldun?
36+1 ya da 2 yim. Zamanını da karıştırıyorum artık. Her defasında bir iki gün farkediyor ultrasonda.
Acayip tansiyonum düşük, çarpıntım çok. Demir ilacı çok içemiyorum ondan büyük ihtimalle.
Doğunca bol bol görcem diye hiç görme hevesim yok ya. Ben değişik biriyim galiba bi kendimi biliyorum böyle gebelikte hevessiz

Ben büyük çocuk sevdalısıyım. İletişim kurmaya başladığım an ağzımın suyu akıyo
Bebe pek sevmiyorum

Seninle haftalarim çok yakın benimde 36+2 oldu. Bebeğin kilosu nasıl sen sezeryan mi.olcan günü belli mi canm

Hahaha ben de ben de daha hiç görmedim hatta çünkü devlet göstermiyor.
Özele gidip bakmadım bende.

Seninle haftalarim çok yakın benimde 36+2 oldu. Bebeğin kilosu nasıl sen sezeryan mi.olcan günü belli mi canm
Günü belli değil ya yaklaşık 10 gün önce 2,5 kg kadardı. Ciğer geliştirici vuruldum sancıyla gittiğim için. On gündür de kendimde değilim. Hem iğne zorladı beni hem de her gün belli aralıklarla sancılarım geliyor. Enfeksiyon vardı geçti. Doktor 2 hafta daha idare etmeye çalışalım sonrasında heran bekleyelim artık demişti en son. Kız olunca belki ondan zor geçiyor son ay (öyle derler ) Herşeyim hazır Allahtan.
Sen sezeryan olacaksın değil mi? Özel durum sebebiyle
Hahaha ben de ben de daha hiç görmedim hatta çünkü devlet göstermiyor.
Özele gidip bakmadım bende.
Ya ben özele gidiyorum onda bile yüzünü bir kez görebildik. Hep saklıyor sırtını dönüyor ki doktor zaten çok kurcalamıyor göstermek için. Sağlıklıysa problem yok kafasında. Ben bir Dr detaylı dışında hiçbir test yaptırmadım. Kadın her defasında derin bir nefes alıp ohhh şurası da şöyle gelişmiş annesi diyor

Hiç başıma gelmediği için bilmiyorum inşallah zamanını bekler
Mesela ikizler bi tanesi 1400 dogdu digeri 1900 dogdu tabi hemen odemde atilar biri 1200 digeri 1700 oldu bi ay sonra 2000 kilo oldular emme refklesi iyiydi durumlari iyidi cikartilar
Ama ozaman tam korona zaminiydi erken cikardilar bu neden yoksa bi 10 gun falan kalirlardi gene doktor risk almak istemedi

Benimkilerde diyor anne getir hemen bebisi
Cok seyiyorlar bebekleri gorumcemin var hep diyor gelsin bize
Ama ben cok zorlanirim diye düşünüyorum hep nobet basinda olmam lazim cunku anlamiyolaar bebege bisey yaparlar
Perşembe gidicem bende hayırlısı ile
Hayirlisi canim:)
Maşaallah canim bazi bebisler onde oluyor ondan olabilir saglikla gelsin:)
Bende hevesizim agrilarim yuzunden ama hastaneye gitmeyi seviyorum bebegimle hakinda bilgi aldigimda
Gecmiş olsun canim az kaldi sık dişini:)
Ben büyük çocuk sevdalısıyım. İletişim kurmaya başladığım an ağzımın suyu akıyo
Bebe pek sevmiyorum
Yarın 9 bucuk randevum var asırı hecanlıyım 35+4 de gitmiş olcam bakalım neler dicek artık her gitmek dahada hecanlı
Bende 35+3 olcam carsamba gittigimde
Sen normal dogum yapacaksin galiba bi sıkıntı olmasi degilmi?

Ben de tam tersi çocuk sevmiyorum bebek seviyorum yakınlarımın bebeklerini cok seviyorum sonra büyüyünce bi sevimsiz gelmeye başlıyorlar gözüme

Ben de tam tersi çocuk sevmiyorum bebek seviyorum yakınlarımın bebeklerini cok seviyorum sonra büyüyünce bi sevimsiz gelmeye başlıyorlar gözüme
Bazı çocuk da pek sevimsiz oluyor ama ya
Her bebek güzel olmadığı gibi her çocukta minnoş olmuyo şimdi linçlenirim

Hemen kendimden örnek veriym. Benim bebe çirkin oluyor hem de baya baya çirkin. Bu bebe de çirkin yüksek ihtimalle. 3boyutlu halinde pek beğenemedim. Ama napalım analıqqqq seveceğiz

Temmuz annesi olacak iken Haziran annesi olan ben bugün netleşti 19 Haziran doğum her şey yolunda giderse tabi zaten zor elde etttiğim bir bebek şeker bir de üstüne kolestaz doktor bebeği riske atmak istemiyor bende açıkçası ona zarar gelsin istemiyorum tüp bebek anneleri ve uzun süre bekleyenler beni daha iyi anlayacaktır sağlıkla gelsin anneler bebişlerimiz ötesi mühim değil ayrı kalan annelere tez zamanda kavuşmayı bekleyen annelere de sabır ve güç diliyorum

Sağlıkla gelsin inşallah.Günü belli olunca daha da bir heyecan basmıştır.Güzel günleriniz olsun

Sağlıkla kavuşun inşallah. Çok heyecanlı çok az kalmış. Tarihi bilmek insanı çok Farklı hissettirir heralde. Benim belki daha erken ama bilmiyorum sanki hep çok varmış gibi geliyor. Sizin sayılı gün. Çok heyecanlıııı

Arkadaşlar cumartesi kontrole gittim biraz hasta olmuştum geçen hafta fitil verdi dr. Biraz akıntı var diye.karnımı çok sert bulunca alttan muayene yaptı uzunluk kontrolü için normal dedi.Neyse bugün de sanki bebiş alttan elini çıkardı çıkaracak gibi oluyo sizde de oluyor mu? çok aşağıda oynama?

Merhaba canım. Senin bu gebeliğin de tansiyonun kaçıncı haftalarda yükselme göstermeye başladı. Başından beri yüksek mıydı?

bugün ben de 34+5 im. Kontrolüm vardı. Rahim kasılmalarım çokmuş. Suyu da biraz azalmış. Çalışıyordum hala artık çalışamaz raporu alıp evde dinleneceksin dedi doktorum. İki kez nst çektik ilki kötüydü ikincisi daha iyi dedi. İnşallah zamanını bekler ya çok tedirginim 2.500 gr kilosu da. Ama hareketi biraz azaldı gibi bu günlerde doktor çok iyi takip et dedi.

Ben de tüp bebek annesiyim cnm. Saglıkla dogsun saglikla kucagina al insallah. Kac haftalik olmuş oluyor dogum tarihinde?

Aynisi benim başıma geliyor sık sık hatta evdeyken gayri ihtiyari elimi alttan tutuyorum refleksle sanki cikacakta ben engelleyecekmişim gibi tutuyorum cikmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…