- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.123
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.921
36+1 ya da 2 yim. Zamanını da karıştırıyorum artık. Her defasında bir iki gün farkediyor ultrasonda.Bende cok uşengec olmusum ama soz konusu bebiş olunca surekli goresim geliyor:)
Kac haftalik oldun?
Kaç haftalıkAslında erkenden giderim de yoruldum artık ya hastaneye gitmekten kendimi kötü hissetmiyorum şimdilik Dr 2 hafta sonra gel dedi bende o yüzden gitmiyorum işime geldi aslındakilo 3200 çıktı bide cuma ama ben artık yanlış ölçülerini düşünmeye başladım
Seninle haftalarim çok yakın benimde 36+2 oldu. Bebeğin kilosu nasıl sen sezeryan mi.olcan günü belli mi canm36+1 ya da 2 yim. Zamanını da karıştırıyorum artık. Her defasında bir iki gün farkediyor ultrasonda.
Acayip tansiyonum düşük, çarpıntım çok. Demir ilacı çok içemiyorum ondan büyük ihtimalle.
Doğunca bol bol görcem diye hiç görme hevesim yok ya. Ben değişik biriyim galibabi kendimi biliyorum böyle gebelikte hevessiz
Ben büyük çocuk sevdalısıyım. İletişim kurmaya başladığım an ağzımın suyu akıyo
Bebe pek sevmiyorum
Hahaha ben de ben de daha hiç görmedim hatta çünkü devlet göstermiyor.36+1 ya da 2 yim. Zamanını da karıştırıyorum artık. Her defasında bir iki gün farkediyor ultrasonda.
Acayip tansiyonum düşük, çarpıntım çok. Demir ilacı çok içemiyorum ondan büyük ihtimalle.
Doğunca bol bol görcem diye hiç görme hevesim yok ya. Ben değişik biriyim galibabi kendimi biliyorum böyle gebelikte hevessiz
Bebe pek sevmiyorum
Günü belli değil ya yaklaşık 10 gün önce 2,5 kg kadardı. Ciğer geliştirici vuruldum sancıyla gittiğim için. On gündür de kendimde değilim. Hem iğne zorladı beni hem de her gün belli aralıklarla sancılarım geliyor. Enfeksiyon vardı geçti. Doktor 2 hafta daha idare etmeye çalışalım sonrasında heran bekleyelim artık demişti en son. Kız olunca belki ondan zor geçiyor son ay (öyle derlerSeninle haftalarim çok yakın benimde 36+2 oldu. Bebeğin kilosu nasıl sen sezeryan mi.olcan günü belli mi canm
Ya ben özele gidiyorum onda bile yüzünü bir kez görebildik. Hep saklıyor sırtını dönüyor ki doktor zaten çok kurcalamıyor göstermek için. Sağlıklıysa problem yok kafasında. Ben bir Dr detaylı dışında hiçbir test yaptırmadım. Kadın her defasında derin bir nefes alıp ohhh şurası da şöyle gelişmiş annesi diyorHahaha ben de ben de daha hiç görmedim hatta çünkü devlet göstermiyor.
Özele gidip bakmadım bende.
Ben de şimdide sonda korkusu başladıSeseryana girerken takıyorlar..allah belasini versinsezeryan mi zordu sondami ayırt edemiyorum
Yarın 9 bucuk randevum var asırı hecanlıyımGunaydin kizlar
Kim ne zaman doktora gidecek
Ben carsamba yada perşembe gunu gidecem
Randevusuz insallah doktoruma fiş verirler
Ben de çarşamba gideceğim :)Gunaydin kizlar
Kim ne zaman doktora gidecek
Ben carsamba yada perşembe gunu gidecem
Randevusuz insallah doktoruma fiş verirler
Mesela ikizler bi tanesi 1400 dogdu digeri 1900 dogdu tabi hemen odemde atilar biri 1200 digeri 1700 oldu bi ay sonra 2000 kilo oldular emme refklesi iyiydi durumlari iyidi cikartilarHiç başıma gelmediği için bilmiyorum inşallah zamanını bekler
Benimkide 3 yaşında, bazen oda bebek var, bebeğe konuşuyor ama bazende anne sen çok mu yedin diyor.
Bizimki biraz kıskanç olacak gibi, o yüzden bebeği dogumdan once görmesini cok istiyorum. Piskolojigmen kendisini hazırlasın diye.
Hayirlisi canim:)Perşembe gidicem bende hayırlısı ile
Maşaallah canim bazi bebisler onde oluyor ondan olabilir saglikla gelsin:)Aslında erkenden giderim de yoruldum artık ya hastaneye gitmekten kendimi kötü hissetmiyorum şimdilik Dr 2 hafta sonra gel dedi bende o yüzden gitmiyorum işime geldi aslındakilo 3200 çıktı bide cuma ama ben artık yanlış ölçülerini düşünmeye başladım
Bende hevesizim agrilarim yuzunden ama hastaneye gitmeyi seviyorum bebegimle hakinda bilgi aldigimda36+1 ya da 2 yim. Zamanını da karıştırıyorum artık. Her defasında bir iki gün farkediyor ultrasonda.
Bende 35+3 olcam carsamba gittigimdeYarın 9 bucuk randevum var asırı hecanlıyım35+4 de gitmiş olcam bakalım neler dicek artık her gitmek dahada hecanlı
Ben de tam tersi çocuk sevmiyorum bebek seviyorum36+1 ya da 2 yim. Zamanını da karıştırıyorum artık. Her defasında bir iki gün farkediyor ultrasonda.
Bebe pek sevmiyorum
Bazı çocuk da pek sevimsiz oluyor ama yaBen de tam tersi çocuk sevmiyorum bebek seviyorumyakınlarımın bebeklerini cok seviyorum sonra büyüyünce bi sevimsiz gelmeye başlıyorlar gözüme
İşte benım anlamadıgım bız sezeryanda takmıyoduk sonda hele epıdural sezeryansa hic taklmıyor anlamadm yanıBen de şimdide sonda korkusu başladı
Sağlıkla gelsin inşallah.Günü belli olunca daha da bir heyecan basmıştır.Güzel günleriniz olsunTemmuz annesi olacak iken Haziran annesi olan ben bugün netleşti 19 Haziran doğum her şey yolunda giderse tabi zaten zor elde etttiğim bir bebek şeker bir de üstüne kolestaz doktor bebeği riske atmak istemiyor bende açıkçası ona zarar gelsin istemiyorum tüp bebek anneleri ve uzun süre bekleyenler beni daha iyi anlayacaktır sağlıkla gelsin anneler bebişlerimiz ötesi mühim değil ayrı kalan annelere tez zamanda kavuşmayı bekleyen annelere de sabır ve güç diliyorum
Sağlıkla kavuşun inşallah. Çok heyecanlı çok az kalmış. Tarihi bilmek insanı çok Farklı hissettirir heralde. Benim belki daha erken ama bilmiyorum sanki hep çok varmış gibi geliyor. Sizin sayılı gün. Çok heyecanlııııTemmuz annesi olacak iken Haziran annesi olan ben bugün netleşti 19 Haziran doğum her şey yolunda giderse tabi zaten zor elde etttiğim bir bebek şeker bir de üstüne kolestaz doktor bebeği riske atmak istemiyor bende açıkçası ona zarar gelsin istemiyorum tüp bebek anneleri ve uzun süre bekleyenler beni daha iyi anlayacaktır sağlıkla gelsin anneler bebişlerimiz ötesi mühim değil ayrı kalan annelere tez zamanda kavuşmayı bekleyen annelere de sabır ve güç diliyorum
Merhaba canım. Senin bu gebeliğin de tansiyonun kaçıncı haftalarda yükselme göstermeye başladı. Başından beri yüksek mıydı?Mesela ikizler bi tanesi 1400 dogdu digeri 1900 dogdu tabi hemen odemde atilar biri 1200 digeri 1700 oldu bi ay sonra 2000 kilo oldular emme refklesi iyiydi durumlari iyidi cikartilar
Ama ozaman tam korona zaminiydi erken cikardilar bu neden yoksa bi 10 gun falan kalirlardi gene doktor risk almak istemedi
Ben de tüp bebek annesiyim cnm. Saglıkla dogsun saglikla kucagina al insallah. Kac haftalik olmuş oluyor dogum tarihinde?Temmuz annesi olacak iken Haziran annesi olan ben bugün netleşti 19 Haziran doğum her şey yolunda giderse tabi zaten zor elde etttiğim bir bebek şeker bir de üstüne kolestaz doktor bebeği riske atmak istemiyor bende açıkçası ona zarar gelsin istemiyorum tüp bebek anneleri ve uzun süre bekleyenler beni daha iyi anlayacaktır sağlıkla gelsin anneler bebişlerimiz ötesi mühim değil ayrı kalan annelere tez zamanda kavuşmayı bekleyen annelere de sabır ve güç diliyorum
Aynisi benim başıma geliyor sık sık hatta evdeyken gayri ihtiyari elimi alttan tutuyorum refleksle sanki cikacakta ben engelleyecekmişim gibi tutuyorum cikmasın diyeArkadaşlar cumartesi kontrole gittim biraz hasta olmuştum geçen hafta fitil verdi dr. Biraz akıntı var diye.karnımı çok sert bulunca alttan muayene yaptı uzunluk kontrolü için normal dedi.Neyse bugün de sanki bebiş alttan elini çıkardı çıkaracak gibi oluyo sizde de oluyor mu? çok aşağıda oynama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?