2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Suan için bilmiyorum kordon dolanması var bende doktorum neyi uygun görerse öyle yapcaz

Kızlar benim midem cok fena yine dünyalari yemiş gibiyim hic iştahım yok sanirim bebisler büyüyünce midem minicik kaldi. Hep boyle kussam da rahatlasam hissi var. Sizlerde oluyor mu mideleriniz ne durumda?
Benimde tam tersi iştahım inanılmaz açık sürekli bir şeyler yiyorum Sonrada midem rahatsız oluyor, kasılma falan oluyor

Kızlar benim midem cok fena yine dünyalari yemiş gibiyim hic iştahım yok sanirim bebisler büyüyünce midem minicik kaldi. Hep boyle kussam da rahatlasam hissi var. Sizlerde oluyor mu mideleriniz ne durumda?
Ben genelde iştahsızım yiyemiyorum. Yiyince de kusasım geliyor. Aslında göbeğim düştü (halk tabiri ile) midem rahatladı fakat yine de o his geçmiyor
Yemeyince de çok başım dönüyor baygınlık geçiriyorum :/

Ben de tüp bebek annesiyim cnm. Saglıkla dogsun saglikla kucagina al insallah. Kac haftalik olmuş oluyor dogum tarihinde?
37 haftalık iken alınması gerekiyormuş kolestaz olunca safra değeri bebeği tehlikeye sokuyormuş 37 yi 2 gün falan geçiyor nasip böyleymiş inşallah sağ salim en az zararla atlatırız bu süreci teşekkür ediyorum

Teşekkür ediyorum az kaldı evet heyecan zirve sağ salim gelsinde erken olması sıkıntı yaratmaz inşallah tek dileğim o inşallah sizde sağ salim zamanında kucağınıza alırsınız

Bende yanma var canım iştahım yerinde ama aşırı yanmam çoğaldı yeniden son 1 haftadır.

Bol bol dinlen canım sıvı alımını da arttır daha çok solda kalmaya çalış kan akışı olsun hareketi de arttırır her şey yoluna girer inşallah içini ferah tut

Ya bende aynı neden böyle oluyor anlamadım.Zamanında gelsinler inşallah biz bekleriz.

Sağolasın canım tüm hamişler sağlıkla alsın kucağına bende başta şeker vardıya 2 hafta önden gidiyordu sonra ben rejimle şekeri düzenledim ama dr bebeğin kilosu geriye gitmez artık hep 2 hafta önden gidicek ama suyun düzelmiş demişti o yüzden kilo 2 hafta önden gidiyo ama ben daha 34+3 haftalığım 38 kadar 5 kiloyu geçerse naparım diyr düşünüyorum

Bide eskiler pirametüre bebekler normal bebeklerden daha çabuk kilo alır derler benim ablamda 7 aylık doğmuş 800 gr doğmuş annem bir pantolonunu saklamış sindi bebeğe giydirirsin resmen ama 1 ayda o kadar çok kilo almışki Dr bile tanıyamamış

Yaniyoruz cilginlar gibiiii. Valla gaviscon olmasa yiyip icemem heralde aynen kusma istegi oluyo hep ama yiyorum yinede son gunler az daha kilo alsin bebe

Kızlar ben bir de doğum sonrası kaç kg vermiş olarak eve gelicem çok merak ediyorum
Totalde 10.5 (hadi biz ona 11 diyelim) kg aldım.
Doğuma kadar 12ye tamamlanır belki.
12 kilonun kaçı gitmiş olur ki acaba?

İlk doğumda bebek kadar bile kg gitmemişti çok gülmüştüm kendime. Ama 4-5 ay içinde 11 kg 15 kg olarak geri verilmişti. (Çabasız sadece emzirmek ve bebe arkasından koşturmak üzere verildi)
Darısı buna.

Öneriler varsa alırım kg verimi için. Zira fazla yağ en sevmediğim şey şu hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…