2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
canım yeni gördüm durumunuz nasıl şimdi
Çok şükür iyiyim ya iğne yüzünden tobigimin hsreketi iyice azaldı hiç hissetmiyorum resmen hala hastanedeyim.sabah inşallah çıkış vericekler kendi doktoruma randevum var ona gidicem muayene için bakalım ne diyecek

Hic sorma canim
Bendede ayni durum var bebişi hep aşada hisediyor um bide buyumuş ya canimizi acitiyor
Suan için bilmiyorum kordon dolanması var bende doktorum neyi uygun görerse öyle yapcaz
Allah gönlüne göre versin

inşallah zamanında gelir canım yarın güzel haberler verirsin inşallah

Bebiş onden oldugu icin kilosu biraz fazladir
Ama sanmıyorum 38 kadar 5 kilo olcağı
3 kilo 800 gibi bisey cikabilir
Kiloya takilma saglikla gelsin minnişin

Gunaydin kizlar
Kim ne zaman doktora gidecek
Ben carsamba yada perşembe gunu gidecem
Randevusuz insallah doktoruma fiş verirler
bende cuma günü gidicem beni artık haftada çağırıyo normalde 2 haftada çağıtıyomuş ama bana seni daha sık takip edelim dedi bakalım bu hafta ne dicek dua ediyorum sürekli dönmüş normal doğuma uygun desin diye çok korkuyorum sezeryan olmaktan normalde iğneden bile korkarım mecbur alıştım gibi ama ameliyat fikri bile korkutuyo beni

Bende de bebek hep 2 hafta onden gidiyor 34+5de gitdim 36+6 haftalik 3 kilo dedi 38e kadar 4kiloyu bulur diye dusunuyorum

İşte benım anlamadıgım bız sezeryanda takmıyoduk sonda hele epıdural sezeryansa hic taklmıyor anlamadm yanı Minesuu @altinkiz2404
Tatlim hem epidural hem genel anestezi alip sezeryan oldum .. epidural sezeryanda uyusturduktan sonra taktilar onu hic anlamadım zaten. Digerinide ameliyata girmeden. Mevbur takmak zorundalar epidurallde 5 6 saat zaten ayaklarını falan hissetmiyorsun nasil wc gideceksin? Digerindede sabah girdiysen ameliyata aksam anca yurutuyorlar kendine geliyorsun aksama kadar altina yaparain kiz

Evet canım ilki normaldi bu sezeryan şuan için. Benimde on gün önce 2500 su şimdi ne olcak blmyrm. Perşembe belli olur inşallah kolay olur herseyy hayırlısı ile

Devlet çıktıda mı vermiyor ultrason resmini
Ne gösteriyor, ne çıktı veriyor ne de e nabıza kaydediyor. Normalde o ultrasonların kayıt edilmesi lazım sisteme, eskiden verirlerdi biz dosya tutardık başka dr a gidince göstermek için şimdi güya sistem var ama devletteki dr kaydetmiyor görüntüyü perinatolojiye gittiğim dr ların var sadece sistemde çektikleri o kadar.

Onların sisteminde gözüküyor. Bizde gözükmüyor. Detaylı ultrasona devlete gittim 1 hafta gerilik saptadı. Acaba baştan beri mi böyleydi bakmak için sistemde ultrason aradı. Öncesinde hep özele gittiğim için sistemde gözükmüyordu onlar. İlk öğrendiğimde devlete gitmiştim sisteme girilmiş olan ultrasondan yorum yaptı. Bende gözükmüyor mesela ama onda gözüküyor.

Devlette detaylı çektirdim. Rapor e nabız da var.
Normalde gittiğim devlet hastanesi ise e nabız a yüklemiyor ama hastanenin kendi labratuar sonuç kısmından görünüyor.
Birde ben doktora çıktı vermeyevekseniz güzel bır anında dondurun telefona çekeyim diyorum. Muayne bitince son kare ekranda bırakıyorlar.

Kızlar son 3 muayenedir bebek sırtını döndü yüzünü göstermiyor son 2 haftası kaldı inşallah. Sizlerde durum ne doktor yeri daraldı diye böyle artık diyo.

Bende 10 kilo almıştım, doğumdan sonra bana hep diyorlardı ki bebek ortalama 3. 5 kilo olsa, suyu plesantası falan derken ortalama en az 6-7 vermiş olarak çıkarsın bende de hiç öyle olmadı ortalama 3 kilo gitmişti sadece ama sonrasında dediğin gibi hiçbir yapmadsn kolay şekilde kilo kendiliğinden gitmişti birde ben emzirirken sürekli acıkıyordum, sürekli birşeyler yiyordum ona ragmen hızlı gitti kilolar

Kızlar son 3 muayenedir bebek sırtını döndü yüzünü göstermiyor son 2 haftası kaldı inşallah. Sizlerde durum ne doktor yeri daraldı diye böyle artık diyo.
29 ve 32de gittiğimde hep ayağı yüzündeydi bende sığmıyor mu niye öyle iki büklüm niye ayağı hep kafasında diye üzülüyorm doktorum öyle seviyor demek ki diyor sizinki de sanırım öyle seviyor

Ilkinde kolay verdiysen bunda da verirsin diye düşünuyorum. Ben şu an kiloyu hic dusunmüyorum, toplamda 10 kg aldım. Saglikli olalim bebisler saglikli olsun kilo verilir.

Cnm bence sen aklını tamamen dönme olayıma vermissin kendini bu kadar strese sokma 38 e kadar donebiliyormus. Hem akışına bırak her şey de bi hayır vardir bunu unutma. En guzelı nasil olacaksa öyle olsun hakkında böyle dua et gerisini Rabbime birak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…