- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.961
canım yeni gördüm durumunuz nasıl şimdiMalesef beni yatırdılar serum felan derken saatlerdir hastanedeyim
Çok şükür iyiyim ya iğne yüzünden tobigimin hsreketi iyice azaldı hiç hissetmiyorum resmen hala hastanedeyim.sabah inşallah çıkış vericekler kendi doktoruma randevum var ona gidicem muayene için bakalım ne diyecekcanım yeni gördüm durumunuz nasıl şimdi
Hic sorma canimArkadaşlar cumartesi kontrole gittim biraz hasta olmuştum geçen hafta fitil verdi dr. Biraz akıntı var diye.karnımı çok sert bulunca alttan muayene yaptı uzunluk kontrolü için normal dedi.Neyse bugün de sanki bebiş alttan elini çıkardı çıkaracak gibi oluyo sizde de oluyor mu? çok aşağıda oynama?
Allah gönlüne göre versinSuan için bilmiyorum kordon dolanması var bende doktorum neyi uygun görerse öyle yapcaz
inşallah zamanında gelir canım yarın güzel haberler verirsin inşallahÇok şükür iyiyim ya iğne yüzünden tobigimin hsreketi iyice azaldı hiç hissetmiyorum resmen hala hastanedeyim.sabah inşallah çıkış vericekler kendi doktoruma randevum var ona gidicem muayene için bakalım ne diyecek
Bebiş onden oldugu icin kilosu biraz fazladirSağolasın canım tüm hamişler sağlıkla alsın kucağına bende başta şeker vardıya 2 hafta önden gidiyordu sonra ben rejimle şekeri düzenledim ama dr bebeğin kilosu geriye gitmez artık hep 2 hafta önden gidicek ama suyun düzelmiş demişti o yüzden kilo 2 hafta önden gidiyo ama ben daha 34+3 haftalığım 38 kadar 5 kiloyu geçerse naparım diyr düşünüyorum
bende cuma günü gidicem beni artık haftada çağırıyo normalde 2 haftada çağıtıyomuş ama bana seni daha sık takip edelim dedi bakalım bu hafta ne dicek dua ediyorum sürekli dönmüş normal doğuma uygun desin diye çok korkuyorum sezeryan olmaktan normalde iğneden bile korkarım mecbur alıştım gibi ama ameliyat fikri bile korkutuyo beniGunaydin kizlar
Kim ne zaman doktora gidecek
Ben carsamba yada perşembe gunu gidecem
Randevusuz insallah doktoruma fiş verirler
Amin canım hepimiz Bi doğuraydık zamanında sağlıkla inş hepimiz yoruldu bellikiBebiş onden oldugu icin kilosu biraz fazladir
Ama sanmıyorum 38 kadar 5 kilo olcağı
3 kilo 800 gibi bisey cikabilir
Kiloya takilma saglikla gelsin minnişin
Bende de bebek hep 2 hafta onden gidiyor 34+5de gitdim 36+6 haftalik 3 kilo dedi 38e kadar 4kiloyu bulur diye dusunuyorumSağolasın canım tüm hamişler sağlıkla alsın kucağına bende başta şeker vardıya 2 hafta önden gidiyordu sonra ben rejimle şekeri düzenledim ama dr bebeğin kilosu geriye gitmez artık hep 2 hafta önden gidicek ama suyun düzelmiş demişti o yüzden kilo 2 hafta önden gidiyo ama ben daha 34+3 haftalığım 38 kadar 5 kiloyu geçerse naparım diyr düşünüyorum
Tatlim hem epidural hem genel anestezi alip sezeryan oldum .. epidural sezeryanda uyusturduktan sonra taktilar onu hic anlamadım zaten. Digerinide ameliyata girmeden. Mevbur takmak zorundalar epidurallde 5 6 saat zaten ayaklarını falan hissetmiyorsun nasil wc gideceksin? Digerindede sabah girdiysen ameliyata aksam anca yurutuyorlar kendine geliyorsun aksama kadar altina yaparain kizİşte benım anlamadıgım bız sezeryanda takmıyoduk sonda hele epıdural sezeryansa hic taklmıyor anlamadm yanıMinesuu @altinkiz2404
Bayağı önde kilosu
Evet canım ilki normaldi bu sezeryan şuan için. Benimde on gün önce 2500 su şimdi ne olcak blmyrm. Perşembe belli olur inşallah kolay olur herseyy hayırlısı ileGünü belli değil ya yaklaşık 10 gün önce 2,5 kg kadardı. Ciğer geliştirici vuruldum sancıyla gittiğim için. On gündür de kendimde değilim. Hem iğne zorladı beni hem de her gün belli aralıklarla sancılarım geliyor. Enfeksiyon vardı geçti. Doktor 2 hafta daha idare etmeye çalışalım sonrasında heran bekleyelim artık demişti en son. Kız olunca belki ondan zor geçiyor son ay (öyle derler) Herşeyim hazır Allahtan.
Sen sezeryan olacaksın değil mi? Özel durum sebebiyle
Ne gösteriyor, ne çıktı veriyor ne de e nabıza kaydediyor. Normalde o ultrasonların kayıt edilmesi lazım sisteme, eskiden verirlerdi biz dosya tutardık başka dr a gidince göstermek için şimdi güya sistem var ama devletteki dr kaydetmiyor görüntüyü perinatolojiye gittiğim dr ların var sadece sistemde çektikleri o kadar.Devlet çıktıda mı vermiyor ultrason resmini
Onların sisteminde gözüküyor. Bizde gözükmüyor. Detaylı ultrasona devlete gittim 1 hafta gerilik saptadı. Acaba baştan beri mi böyleydi bakmak için sistemde ultrason aradı. Öncesinde hep özele gittiğim için sistemde gözükmüyordu onlar. İlk öğrendiğimde devlete gitmiştim sisteme girilmiş olan ultrasondan yorum yaptı. Bende gözükmüyor mesela ama onda gözüküyor.Ne gösteriyor, ne çıktı veriyor ne de e nabıza kaydediyor. Normalde o ultrasonların kayıt edilmesi lazım sisteme, eskiden verirlerdi biz dosya tutardık başka dr a gidince göstermek için şimdi güya sistem var ama devletteki dr kaydetmiyor görüntüyü perinatolojiye gittiğim dr ların var sadece sistemde çektikleri o kadar.
Devlette detaylı çektirdim. Rapor e nabız da var.Ne gösteriyor, ne çıktı veriyor ne de e nabıza kaydediyor. Normalde o ultrasonların kayıt edilmesi lazım sisteme, eskiden verirlerdi biz dosya tutardık başka dr a gidince göstermek için şimdi güya sistem var ama devletteki dr kaydetmiyor görüntüyü perinatolojiye gittiğim dr ların var sadece sistemde çektikleri o kadar.
Kızlar ben bir de doğum sonrası kaç kg vermiş olarak eve gelicem çok merak ediyorum
Totalde 10.5 (hadi biz ona 11 diyelim) kg aldım.
Doğuma kadar 12ye tamamlanır belki.
12 kilonun kaçı gitmiş olur ki acaba?
İlk doğumda bebek kadar bile kg gitmemişti çok gülmüştüm kendime. Ama 4-5 ay içinde 11 kg 15 kg olarak geri verilmişti. (Çabasız sadece emzirmek ve bebe arkasından koşturmak üzere verildi)
Darısı buna.
Öneriler varsa alırım kg verimi için. Zira fazla yağ en sevmediğim şey şu hayatta.
29 ve 32de gittiğimde hep ayağı yüzündeydi bende sığmıyor mu niye öyle iki büklüm niye ayağı hep kafasında diye üzülüyormKızlar son 3 muayenedir bebek sırtını döndü yüzünü göstermiyor son 2 haftası kaldı inşallah. Sizlerde durum ne doktor yeri daraldı diye böyle artık diyo.
Ilkinde kolay verdiysen bunda da verirsin diye düşünuyorum. Ben şu an kiloyu hic dusunmüyorum, toplamda 10 kg aldım. Saglikli olalim bebisler saglikli olsun kilo verilir.Kızlar ben bir de doğum sonrası kaç kg vermiş olarak eve gelicem çok merak ediyorum
Totalde 10.5 (hadi biz ona 11 diyelim) kg aldım.
Doğuma kadar 12ye tamamlanır belki.
12 kilonun kaçı gitmiş olur ki acaba?
İlk doğumda bebek kadar bile kg gitmemişti çok gülmüştüm kendime. Ama 4-5 ay içinde 11 kg 15 kg olarak geri verilmişti. (Çabasız sadece emzirmek ve bebe arkasından koşturmak üzere verildi)
Darısı buna.
Öneriler varsa alırım kg verimi için. Zira fazla yağ en sevmediğim şey şu hayatta.
Cnm bence sen aklını tamamen dönme olayıma vermissin kendini bu kadar strese sokma 38 e kadar donebiliyormus. Hem akışına bırak her şey de bi hayır vardir bunu unutma. En guzelı nasil olacaksa öyle olsun hakkında böyle dua et gerisini Rabbime birak.bende cuma günü gidicem beni artık haftada çağırıyo normalde 2 haftada çağıtıyomuş ama bana seni daha sık takip edelim dedi bakalım bu hafta ne dicek dua ediyorum sürekli dönmüş normal doğuma uygun desin diye çok korkuyorum sezeryan olmaktan normalde iğneden bile korkarım mecbur alıştım gibi ama ameliyat fikri bile korkutuyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?