- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #20.981
Benimki detaylı ultrasondan beri yüzünü göstermiyo hep sırtı dönük en son minicik halinin yüzünü gorebildim o kadar doktorum da bazı bebek göstermek istemiyo diyo artık hiç göstermez gibi konuştu son kontrolde benim yine de umudum var belki gösterir cuma diyorumKızlar son 3 muayenedir bebek sırtını döndü yüzünü göstermiyor son 2 haftası kaldı inşallah. Sizlerde durum ne doktor yeri daraldı diye böyle artık diyo.
Beni o yüzden 37 haftalıkken doğuracak doktorum 38 hafta bayrama geliyor 39 haftayı da bekleyemeyiz dedi hayırlısı artık sağlıkla doğsunlardaBende de bebek hep 2 hafta onden gidiyor 34+5de gitdim 36+6 haftalik 3 kilo dedi 38e kadar 4kiloyu bulur diye dusunuyorum
2 hafta önde canım başta şeker çıkınca iyi aldı sıpaBayağı önde kilosu
Sonra bu Dr sorsan maaşım yetmiyor der tabi yetmez helal para kazan bak bakalım o para sana nasıl yeter artardaNe gösteriyor, ne çıktı veriyor ne de e nabıza kaydediyor. Normalde o ultrasonların kayıt edilmesi lazım sisteme, eskiden verirlerdi biz dosya tutardık başka dr a gidince göstermek için şimdi güya sistem var ama devletteki dr kaydetmiyor görüntüyü perinatolojiye gittiğim dr ların var sadece sistemde çektikleri o kadar.
Benim 8 kg gitmişti hastane dönüşüKızlar ben bir de doğum sonrası kaç kg vermiş olarak eve gelicem çok merak ediyorum
Totalde 10.5 (hadi biz ona 11 diyelim) kg aldım.
Doğuma kadar 12ye tamamlanır belki.
12 kilonun kaçı gitmiş olur ki acaba?
İlk doğumda bebek kadar bile kg gitmemişti çok gülmüştüm kendime. Ama 4-5 ay içinde 11 kg 15 kg olarak geri verilmişti. (Çabasız sadece emzirmek ve bebe arkasından koşturmak üzere verildi)
Darısı buna.
Öneriler varsa alırım kg verimi için. Zira fazla yağ en sevmediğim şey şu hayatta.
Valla onu hiç bilmiyorum çünkü başta hep perinatolojiye gittim eve gelince e nabızdan bakıyordum gerçi yüzü görünen birşey olmuyordu genelde kafa ölçümü vs ama yine de oluyordu. Gittiğim yer de şehir hastanesi yani yine aynı sstemi kullanıyorlar onların çektiği e nabızda var devletteki neden yok anlamak güçOnların sisteminde gözüküyor. Bizde gözükmüyor. Detaylı ultrasona devlete gittim 1 hafta gerilik saptadı. Acaba baştan beri mi böyleydi bakmak için sistemde ultrason aradı. Öncesinde hep özele gittiğim için sistemde gözükmüyordu onlar. İlk öğrendiğimde devlete gitmiştim sisteme girilmiş olan ultrasondan yorum yaptı. Bende gözükmüyor mesela ama onda gözüküyor.
Ben dr ların çok garip tepkilerine mağruz kaldığım için daha önce onlar sormadan birşey bile anlatmıyorum zaten anlatsam da dinleyen yok benle beraber 3 kişi daha içeride oluyor. Bi muayenesi biten bir ben bir de sonuç hastası almış oluyor. O yüzden bana güzel anını bırakır mısın vs demem zor.Devlette detaylı çektirdim. Rapor e nabız da var.
Normalde gittiğim devlet hastanesi ise e nabız a yüklemiyor ama hastanenin kendi labratuar sonuç kısmından görünüyor.
Birde ben doktora çıktı vermeyevekseniz güzel bır anında dondurun telefona çekeyim diyorum. Muayne bitince son kare ekranda bırakıyorlar.
Ben ilk gebeliginde dokuz kilo aldm. Doğum sonrası altısı gitmisti ilk hafta pekmezli lohusa setlerinden yedm ama almadm sonradan doğum kilomun altına bile dustm. Bunda altı kilo aldm bende sevmyrm kiloyu pek şekerli şeylerden uzak durmaya calsyrmKızlar ben bir de doğum sonrası kaç kg vermiş olarak eve gelicem çok merak ediyorum
Totalde 10.5 (hadi biz ona 11 diyelim) kg aldım.
Doğuma kadar 12ye tamamlanır belki.
12 kilonun kaçı gitmiş olur ki acaba?
İlk doğumda bebek kadar bile kg gitmemişti çok gülmüştüm kendime. Ama 4-5 ay içinde 11 kg 15 kg olarak geri verilmişti. (Çabasız sadece emzirmek ve bebe arkasından koşturmak üzere verildi)
Darısı buna.
Öneriler varsa alırım kg verimi için. Zira fazla yağ en sevmediğim şey şu hayatta.
bende cuma günü gidicem beni artık haftada çağırıyo normalde 2 haftada çağıtıyomuş ama bana seni daha sık takip edelim dedi bakalım bu hafta ne dicek dua ediyorum sürekli dönmüş normal doğuma uygun desin diye çok korkuyorum sezeryan olmaktan normalde iğneden bile korkarım mecbur alıştım gibi ama ameliyat fikri bile korkutuyo beni
[/QUOTE/)
Canim neden korkuyorsun bu kadar sezeryandan
Hic bisey hisetmiyorsun zaten
6 saat sonra yeni agrin oluyor
Ne diyelim allah gonlune gore versin
Herseyi akisini birak
canım tabiki hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum tek bebeğim sağlıklı olsunda herşeye mecbur katlanıcaz ben normlde doğru düzgün serum bile taktırmamıştım bu zamana kadar ne bilim korkuyorum ameliyat sonuçta ve bu zamana kadar hep kendimi normal doğum fikrine alıştırdım sonradan doktor dönmedi normal doğuma uygun değil şuan diyince korktumIlkinde kolay verdiysen bunda da verirsin diye düşünuyorum. Ben şu an kiloyu hic dusunmüyorum, toplamda 10 kg aldım. Saglikli olalim bebisler saglikli olsun kilo verilir.
Cnm bence sen aklını tamamen dönme olayıma vermissin kendini bu kadar strese sokma 38 e kadar donebiliyormus. Hem akışına bırak her şey de bi hayır vardir bunu unutma. En guzelı nasil olacaksa öyle olsun hakkında böyle dua et gerisini Rabbime birak.
Bebeğin dönmesi için videolar var onları yapmayı denedin mi hiç, çok kafana takıyorsun ya belki faydası olur canım. Dönmesi için daha zamanı da var Allah’ın izniyle döner sen merak etmecanım tabiki hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum tek bebeğim sağlıklı olsunda herşeye mecbur katlanıcaz ben normlde doğru düzgün serum bile taktırmamıştım bu zamana kadar ne bilim korkuyorum ameliyat sonuçta ve bu zamana kadar hep kendimi normal doğum fikrine alıştırdım sonradan doktor dönmedi normal doğuma uygun değil şuan diyince korktum
canım o videoları gördüm ama ilkim ölü doğum ya doktora sormadan hiçbişey yapmıyorum cuma günü sorucam en ufak bi risk almak istemiyorum cuma günü doktoruma sorarım yapabilirsin derse denerim yapma derse denemem inşallah döner am dönmezsede napim hayırlısı böyleymiş derim korksamda yapacak bişey yokBebeğin dönmesi için videolar var onları yapmayı denedin mi hiç, çok kafana takıyorsun ya belki faydası olur canım. Dönmesi için daha zamanı da var Allah’ın izniyle döner sen merak etme
O hareketlerin hiçbir zararı yok. Size daha öncede tavsiye etmiştim. Dönmesi gittikçe zorlaşıyor. Keşke zamanında başlasaydınız bu kadar korkuyorsanız. Çok üzüldüm gerçekten. Onunla beneğini döndüren çok kişi oluyor.canım o videoları gördüm ama ilkim ölü doğum ya doktora sormadan hiçbişey yapmıyorum cuma günü sorucam en ufak bi risk almak istemiyorum cuma günü doktoruma sorarım yapabilirsin derse denerim yapma derse denemem inşallah döner am dönmezsede napim hayırlısı böyleymiş derim korksamda yapacak bişey yok
Tabiki sor için rahat etsin ama bildiğim kadarıyla senin hareket kısıtlaman yoktu, yanlış bilmiyorsam sadece erken doğum riski olanlara, kanama riski olanlara yapma diyorlarcanım o videoları gördüm ama ilkim ölü doğum ya doktora sormadan hiçbişey yapmıyorum cuma günü sorucam en ufak bi risk almak istemiyorum cuma günü doktoruma sorarım yapabilirsin derse denerim yapma derse denemem inşallah döner am dönmezsede napim hayırlısı böyleymiş derim korksamda yapacak bişey yok
inşallah işe yarar artık biran önce kucağıma almak istiyorum bel ağrılarım aşırı derecede olmaya başladı kramp giriyo ayağımın üstüne bile basamaz oldum bebek kaburgalarımı zorluyo artık nefesimi bile etkiliyo ve kemiğimi acıtıyo baya herkeste varmı acaba bu kaburgalardaki batma gibi ağrıO hareketlerin hiçbir zararı yok. Size daha öncede tavsiye etmiştim. Dönmesi gittikçe zorlaşıyor. Keşke zamanında başlasaydınız bu kadar korkuyorsanız. Çok üzüldüm gerçekten. Onunla beneğini döndüren çok kişi oluyor.
belimde sertleşme olduğu için çok fazla zorlama diyo doktor çünkü ağrım artınca kasılmayı falanda tetikleyebiliyo oğlumdada bel ağrım artınca 37+1 de sancım başlayıp gelmişti bakalım bu sefer kaç haftada gelicekTabiki sor için rahat etsin ama bildiğim kadarıyla senin hareket kısıtlaman yoktu, yanlış bilmiyorsam sadece erken doğum riski olanlara, kanama riski olanlara yapma diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?