2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar son 3 muayenedir bebek sırtını döndü yüzünü göstermiyor son 2 haftası kaldı inşallah. Sizlerde durum ne doktor yeri daraldı diye böyle artık diyo.
Benimki detaylı ultrasondan beri yüzünü göstermiyo hep sırtı dönük en son minicik halinin yüzünü gorebildim o kadar doktorum da bazı bebek göstermek istemiyo diyo artık hiç göstermez gibi konuştu son kontrolde benim yine de umudum var belki gösterir cuma diyorum

Sonra bu Dr sorsan maaşım yetmiyor der tabi yetmez helal para kazan bak bakalım o para sana nasıl yeter artarda

Benim 8 kg gitmişti hastane dönüşü

Valla onu hiç bilmiyorum çünkü başta hep perinatolojiye gittim eve gelince e nabızdan bakıyordum gerçi yüzü görünen birşey olmuyordu genelde kafa ölçümü vs ama yine de oluyordu. Gittiğim yer de şehir hastanesi yani yine aynı sstemi kullanıyorlar onların çektiği e nabızda var devletteki neden yok anlamak güç
Ben dr ların çok garip tepkilerine mağruz kaldığım için daha önce onlar sormadan birşey bile anlatmıyorum zaten anlatsam da dinleyen yok benle beraber 3 kişi daha içeride oluyor. Bi muayenesi biten bir ben bir de sonuç hastası almış oluyor. O yüzden bana güzel anını bırakır mısın vs demem zor.
Bi de artık 4. Hamilelik 3. Çocuk insan yaşadıklarından gördüklerinden sonra o ilk çocuktaki hali kalmıyor ya da bende öyle oldu.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Kolay doğumlu, kolay bakımlı olsunlar '23 bebeleri.

Son düzenleme:
Ben ilk gebeliginde dokuz kilo aldm. Doğum sonrası altısı gitmisti ilk hafta pekmezli lohusa setlerinden yedm ama almadm sonradan doğum kilomun altına bile dustm. Bunda altı kilo aldm bende sevmyrm kiloyu pek şekerli şeylerden uzak durmaya calsyrm

ayshem789
Ben dr ların çok garip tepkilerine mağruz kaldığım için daha önce onlar sormadan birşey bile anlatmıyorum zaten anlatsam da dinleyen yok benle beraber 3 kişi daha içeride oluyor. Bi muayenesi biten bir ben bir de sonuç hastası almış oluyor. O yüzden bana güzel anını bırakır mısın vs demem zor.
Bi de artık 4. Hamilelik 3. Çocuk insan yaşadıklarından gördüklerinden sonra o ilk çocuktaki hali kalmıyor ya da bende öyle oldu.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Kolay doğumlu, kolay bakımlı olsunlar '23 bebeleri.
[/QUOTE]

Ben bakıyorum doktorla iletişimimiz tutmadı bir sonraki randevuyu ya farklı hastaneye ya aynı hastanede farklı doktora alıyorum.
Birde baştan gebelik hikayesini anlatırken 9 sene bekleme süreli tüp bebek deyince bunu çok iyi anlayan doktor da oluyor. Boyu kilosu haftasıyla uyumlu deyip hiç bilgi vermeyende.
5 farklı devlet hastanesinde muayne oldum artık tecrübeliyim

Devlette doğum da istediğin doktoru. Gireceğini bilsem favori hastane ve doktorumu bile belirledim ama onlar da diyor doğum da nöbette kim varsa o olacak diye

canım tabiki hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum tek bebeğim sağlıklı olsunda herşeye mecbur katlanıcaz ben normlde doğru düzgün serum bile taktırmamıştım bu zamana kadar ne bilim korkuyorum ameliyat sonuçta ve bu zamana kadar hep kendimi normal doğum fikrine alıştırdım sonradan doktor dönmedi normal doğuma uygun değil şuan diyince korktum

LadyMorganas biliyorum aslında korkacak bişey yok diyorum kendi kendime ama elimde olmadan korkuyorum rüyalarıma bile girer oldu yoksa tabiki hayırlısı olsun bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin allah doğum nasıl olursa olsun gelip geçicek ama yinede elimde olmayan bi korku var

Bebeğin dönmesi için videolar var onları yapmayı denedin mi hiç, çok kafana takıyorsun ya belki faydası olur canım. Dönmesi için daha zamanı da var Allah’ın izniyle döner sen merak etme

Bebeğin dönmesi için videolar var onları yapmayı denedin mi hiç, çok kafana takıyorsun ya belki faydası olur canım. Dönmesi için daha zamanı da var Allah’ın izniyle döner sen merak etme
canım o videoları gördüm ama ilkim ölü doğum ya doktora sormadan hiçbişey yapmıyorum cuma günü sorucam en ufak bi risk almak istemiyorum cuma günü doktoruma sorarım yapabilirsin derse denerim yapma derse denemem inşallah döner am dönmezsede napim hayırlısı böyleymiş derim korksamda yapacak bişey yok

O hareketlerin hiçbir zararı yok. Size daha öncede tavsiye etmiştim. Dönmesi gittikçe zorlaşıyor. Keşke zamanında başlasaydınız bu kadar korkuyorsanız. Çok üzüldüm gerçekten. Onunla beneğini döndüren çok kişi oluyor.

Tabiki sor için rahat etsin ama bildiğim kadarıyla senin hareket kısıtlaman yoktu, yanlış bilmiyorsam sadece erken doğum riski olanlara, kanama riski olanlara yapma diyorlar

inşallah işe yarar artık biran önce kucağıma almak istiyorum bel ağrılarım aşırı derecede olmaya başladı kramp giriyo ayağımın üstüne bile basamaz oldum bebek kaburgalarımı zorluyo artık nefesimi bile etkiliyo ve kemiğimi acıtıyo baya herkeste varmı acaba bu kaburgalardaki batma gibi ağrı

Tabiki sor için rahat etsin ama bildiğim kadarıyla senin hareket kısıtlaman yoktu, yanlış bilmiyorsam sadece erken doğum riski olanlara, kanama riski olanlara yapma diyorlar
belimde sertleşme olduğu için çok fazla zorlama diyo doktor çünkü ağrım artınca kasılmayı falanda tetikleyebiliyo oğlumdada bel ağrım artınca 37+1 de sancım başlayıp gelmişti bakalım bu sefer kaç haftada gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…