2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Zamanında sağlıkla gelsin inşallah
magnezyum kalsiyum takviyesi az geliyor olabilir mi, çünkü ben sadece hapımı içmeyi unuttuğum zaman bel ağrısı yaşıyorum henüz kaburgalarımda bi zorlanma yok

Biztakmıyoruz kuzum ıslerıne gleıor ondan bbızım burdakı baska ahstanedede takmıyolar gwcende arkadas sezeryan oldu epodural onada takmamıslar ins bende takılmasini istemiyorum cnkı enfeksıyon cok kapıyorum ben

Zamanında sağlıkla gelsin inşallah

magnezyum kalsiyum takviyesi az geliyor olabilir mi, çünkü ben sadece hapımı içmeyi unuttuğum zaman bel ağrısı yaşıyorum henüz kaburgalarımda bi zorlanma yok
hareketlenip biraz yukarı çıkınca çok oluyo o sırada zaten kafasını hissediyorum kaburgamın orda ve baya zorluyo belimin alt tarafındada zaten kas sertleşmesi vardı önceki gebeliğimdede böyle olmuştu bebek ağırlaştıkça oraya binen yük artıyo ve ağrılarda artıyo oğlumdada doktor bu konuda bişey yapamayacağımızı ağrım olursa parol yutabileceğimi söyleyip göndermişti kas gevşetici vermemişti artık az kaldı diye kendimi avutuyorum yapacak bişey yok

Beni o yüzden 37 haftalıkken doğuracak doktorum 38 hafta bayrama geliyor 39 haftayı da bekleyemeyiz dedi hayırlısı artık sağlıkla doğsunlarda
niçin 39'u bekleyemeyiz dedi normal doğum düşündüğünüz için mi? benimki de 2 hf önde gidiyor 4 kiloyu aşacağını öngörüyoruz 39+3 gibi alabiliriz dedi(sezeryan istiyorum)

Kızlarim hic dert etmeyin devlette vermıyo demissiniz ben ozele gittigim halde bide muayenesı 1.500 okdr ucret verıosun ben soru soruyom yoksa pek aydınlatan yok herkrs bezmis Bide en azından sızın gittiginz devlet hastaneleri bilgili doktorlar anladigim kadarila ben kendım devlette calıstıgım halde kendı hastabeme gidemiyorum cnkı bi kere gittim baya bı baktı sadece dedı gerilık olabilir aslında hamd olsun yokmus guya arastırma hastanesinde calısıyorum kendimgittğgğm ozel dktor bana cktı veriyor ama gorseniz gülersiniz sımsıyah bı kagit hicbisi belli diil benım bebisde oldum olası yuzunu gostermedı istanbul dısında olan hamislerim ck sanslı valla en azından ticarete dokulmuyor Bu gıbı olaylar bukdr kalabalık degildir burdakı devlet hastaneleri gibi neyse saglıklı olsunlarda hayırlısıla dogsunlar ozamab bol bol gorururz Allahın ıznıyle

Yanlış anlamayın ama 1500 tl muayene ücreti verip şu hizmeti alıyorsunuz çok yazık paranıza. Medipole gidiyorum muayene 500 tl. Her gidişimde verilen aşırı kaliteli fotoğrafları var. Benim bebek yüzünü göstermiyor ama her şeyi renkli yine de hatıra fotosu oluyor.
Her şeyi belli bebeğin . Doktorum çok ilgili. Bu biraz tercih ettiğiniz doktorla alakalı. Çok yanlış bir seçim yapmışsınız bu fiyatı verecek güçteyseniz. Ne iyi doktorlar var bu fiyatlara bilseniz.

Biliyorum ama skıntı su hastane cok yakın uzaga gideniyorum yksa bakırkoyde bilindk ck iyi dontorlar var surdan suraya gidince bile cıkarıyorum bırmalde bile bulantilarim ck istanbuldaysanız ki bilirsiniz bitere gitmek zülum ben beylıkduzundeyım bi durak hemen gittifğm yer doktorum iyi ck sukur ama ole fotolar falan yk bide bu para olmasına ragmen deli kalabalık saglık sıgortam karsilıyor saglk sıgoetasi olmayan 1.500 verıor

doktorunuz için de anlatmıyor ben sormadan söylemiyor hepsi bezmiş tabirini kullanınca iyi olduğunu düşünmedim açıkçası doktorunuzun sizin anlatımınızla. Bir doktor yapması gereken en önemli şey düzgünce açıklamayı bile yapmıyorsa hangi konuda iyi olabilir ki?

Bebeği kanala yönlendirme diye videolar var onun için yapılacak egzersizler onlardan yapmaya başla bence ama ameliyat da o kadar korkulacak bir şey değil kafana takma ben 2 kez ameliyat oldum ikisi de ağır ameliyattı şimdi mecburi sezaryen olcam doktorum sezaryenin geçirdiğim ameliyatlardan daha kolay olduğunu iyileşme sürecini onlarla kıyaslamamam gerektiğini söylüyor hep bende de şey korkusu var çünkü ameliyat olcam ben bakıma muhtaç olcam bebeğime nasıl bakcam ama öyle olmuyomuş iyileşme çok daha hızlı oluyomus Allah da o gücü veriyo bence bebekle ilgileniyosun yine bı sekilde elinden geldigince normal doğum için egzersiz yap ama dönmezse de hayırlısı olsun bebeğin hakkında belki normal doğum olsa bı sıkıntı çıkacak sezaryen olması onu önleyecek öyle düşün

Ben de bel ağrısından ölüyorum bacaklarımda uyuşma da olmaya başladı beni korkutuyo kimseye de söylemiyorum herkes endişe edecek diye ama artık bir an önce vakit gelsin istiyorum belim çok zorlanmaya başladı ne uyku uyuyabiliyorum ne yürüyebiliyorum doğru düzgün taş gibi sert gerçekten belim masaj yapıyorum eşimden istiyorum ama hiç hafifleme olmuyo ilaç da içemiyorum

Bende özele gidiyorum özel sağlık sigortam var ama günün sonunda bebiş çok şükür detaylıda gösterdi de bi görebildik ondan sonra hep arkası dönüktü, yazdıklarını görünce çok güldüm benimde elimde tuhaf kağıtlar var artık yüzünü doğunca göreceğiz

Bir de secde pozisyonu bebeği doğum şekline sokar.

Sizler böyle panik olunca şaşırıyorum. Benim bebek bir aşağıda bir yukarıda ki haftam artık doğum yapabilir bir dönem. Doktor da o yolunu bulur diyor.
Panik anksiyete ve diğer tüm olumsuz duygulardan arınmak için uğraşın kızlar ( bu söz kendime de)
Mesela bakın ben hiç panik olmuyorum tam doğum haftamda eşim yurtdışına gidiyor ve ben tek başımayım. En fazla ya ambulans ya taksi çağırır kızımla birlikte hastaneye giderim diyorum

Canım benimkide dönmüş ama sezaryen olmak zorundayım bazen elimizde olmuyor her şey sağlıkla gelsin mühim olan o kendini hiç sıkma ameliyatın yüzü soğuk o konuda haklısın insan tedirgin olabilir ama ne kadar uzun kalanlar ameliyatta bizimki öyle değil hemde ödülle çıkıcaz oradan her şey güzel olacak inşallah hayırlısı ne ise o olsun senin ve bebeğin için

en çokta zaten o düşünceler korkutuyo ameliyatlı daha geç iyileşicem oğlumda henüz herşeyini benim yapmamı istiyo bide bebek olucak kimseye muhtaç olmadan biran önce toparlanmak çocuklarıma bakmak istiyorum ama tabi hayırlısı sezeryansa mecbur olucam diretemem normal olsun diye hiçbir şekilde risk alamam ilk gebeliğimde kaybetmenin acısını yaşamış biri olarak en sağlıklısı nasıl olucaksa o olsun tabikide allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…