2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
masaj falan banada fayda etmiyo bende uyuşma yok ama helede ağrı biranda vurunca ayağımın üstüne basamıyorum düşecek gibi oluyorum ne oturmaya geliyo ne yürümeye ne yatmaya artık baya zorlamaya başladı

hayırlısıyla gelsin artık kucağıma alimde şu stres bitsin zaman biran önce geçsin istiyorum bidahada ne eşim ne ben çocuk istemeyiz heralde bir kız bir oğlan yeter diyoruz en çok yoranda bu stres

Canm ben ilkini normal oldum alttan dikisim çok çok kötüydü ve. Göğüslerim yara oldu hem. Alttan çok ağrım oluyordu dikislerden hem göğsüm.heo açıyordu inan sezeyanli gibiydim görenler bile diyordu. Ne oturabiliyordm emzirirken canım aciyordu sonra arkasına mastıt oldm aman düşman başına okdr kötü ateslendm bebek emmedi ...şimdi dört yasinda oğlum ben bunu mecburen sezeryan olcam inan hangisi iyi kötü bilemem hayırlısı inşallah ama ben normal doğumda da birilerine muhtaç gibiydim

enfeksiyon falanmı olmuştun çünkü benimde oğlumda dikişliydim ama o kadar zorlamamıştı her ihtiyacımı görebiliyodum

Seninde işin cok zor canim
Kizinla tek başinasin
Esin işini erteleyemez mi
Her ihtimalle biri kizinla ilgilenmesi lazim
Annen yada kiz kardesin yanina gelemezmi?

Nasilsiniz kizlar nasil gidiyo??? An itibariyle alisverisi bitirdim sukur ivir zivir incik cincik ne varsa canta hazirla ev derle topla kismi kaldi sonrada kisisel temizlikle beraber dogum
Benim ev temizliği olacak, hastane çantası hazırlık olacak ,ütüler yapılacak bir sürü isim var, haftaya salı yıllık izne sonra dogum izni başlayacak artık hafataya gücüm yettiğince yapıcam ufak ufak , inş hayırlısıyla vaktiyle gelir yoksa anası fena saldı hiç hazırlık yok

Ben bakıyorum doktorla iletişimimiz tutmadı bir sonraki randevuyu ya farklı hastaneye ya aynı hastanede farklı doktora alıyorum.
Birde baştan gebelik hikayesini anlatırken 9 sene bekleme süreli tüp bebek deyince bunu çok iyi anlayan doktor da oluyor. Boyu kilosu haftasıyla uyumlu deyip hiç bilgi vermeyende.
5 farklı devlet hastanesinde muayne oldum artık tecrübeliyim

Devlette doğum da istediğin doktoru. Gireceğini bilsem favori hastane ve doktorumu bile belirledim ama onlar da diyor doğum da nöbette kim varsa o olacak diye
[/QUOTE]
Evet maalesef doğumhane de kim varsa o giriyor ama zaten dr hiçbir şey yapmıyor normal doğumda ebe ve hemşireler ne lazımsa yapıyor doğum bitiyor dr gelip kontrol ediyor rahmi şöyle dikin diyor eğer çok dikişlik işin varsa parçalandıysan o zaman o dikiyor. E zaten dikiş de bitince kalkıyorsun çataldan geceliğini giyip yürüyorsan yürüyerek yoksa tekerlekli sandalyeyle odana çıkıyorsun bebeğinde ya senle geliyor hemşireyle ya da kontrolleri yapılınca geliyor. Oldu bitti maşallah 1 gece yatıp çıkıyorsun genelde. Yani doğum yapacağın yerdeki ebelerin tecrübesi önemli ilk doğumda ki ebem berbattı ben zaten zor ıkınıyorum diye dr u çağırmıştı dr yukarıdan bebeği itti de öyle çıktı aşağıdan bana ıkınmayı kes demiş ben duymamışım bebek çevrilmeden çıkmıştı beni yanlara doğru paramparça etmişti. Neredeyse 40dk dikti dr beni bir de darlttım seni falan dedi 1,5 sene alışana kadar her ilişkide kanadım. Oturup kalkarken bile zorlanıyordum. İkincide Beylikdüzü ndeydim hemşire öyle tecrübeliydiki Allah razı olsun ondan aynı sorunları yaşamadım. İnşallah aynı ebe duruyordur diye dua ediyorum ismini de bilmiyorum gerçi sadece doğumda gördüm gerçi. Ama çok dua ettim kendisine.
Bende Beylikdüzü ve sırf bunlar yüzünden devlete gidiyorum. Özel sigortam yok ve özel hastaneler bile devlet gibi tıklım tıkış o parayı vermeye değmez diye yeni bir dr gelmiş devlete ona gidiyorum kadın iyi Allah'tan ama işte dediğim gibi 3 kişi bekliyor başında ne olur ne olmaz diye sadece ilacımı yazdırıyorum bebeğe bakıyor varsa tahlil verip çıkıyorum sonuç bile göstermiyorum absürt birşey yoksa sağlık ocağına gidiyorum.

Aynı durumdayım eşim dışarıda değil ama mesai saatinde suyum gelse onun İkitelliden Beylikdüzü ne gelmesini beklemek sıkıntı üstelik çalışırken ona bunu söylesem şeker hastası bir de onu düşünmekle uğraşıcam o yüzden dua ediyorum diğerleri gibi sabah ezanına müteakip gelir inşallah

Allah kolaylik versin valla hepimize yorucu havalarda isinmaya basladi zaten 10 dk ayakta dursa insanin her yeri sisiyo saglikla gelsinlerde artik oldugu kadar hallolur bi sekilde

O kadar yırtık olma sebebi neydi acaba? Bizi de bilgilendirirseniz dikkatli oluruz.
Ben epidural aldım prenses doğum o an ağrı hissetmiyorsun o yüzden ıkınma hissi brz zor oluyor doğumum kolaydı masada çok çabuk. Bitti Allah'a şükür. Ama sonrasında çok yırtığım oldu. Perine masajı vs hikaye hepsini yaptm ben. Birde bebeğim 3800 su kafası da büyük:) onlarda etkili olabilir

Benim oğlum ilk günden egemen olsun dedi dört yaşında bende egemen tuna olsun istyrm ama çok uzun ikna etsem ege tuna olsa :))
Benim kızım mert olsun istiyor ama ben hiç bir ismi oturtamadim kafamda ,tuna ismi güzel bence , artık bende doğunca oğlana soracağım adın ne olsun diye

Seninde işin cok zor canim
Kizinla tek başinasin
Esin işini erteleyemez mi
Her ihtimalle biri kizinla ilgilenmesi lazim
Annen yada kiz kardesin yanina gelemezmi?
Ben tek çocuk gibiyim kimim kimsem yok gibi:) bu da ayrı üzüyor diyeceğim ama artık üzülmüyorum. Annem var fakat yaşına göre çok daha yaşlı birisi. Kızımı belki bırakırım ona belki yanımda annemi de götürürüm. Fakat çok güvenemiyorum çünkü normal oturduğu yerden kalkarken bile sebebini bilmiyoruz pat düşüyor. İkidir ayak parmaklarını kırdı. Yeni iyileşti.
Eşim gitmese olur ama işiyle alakalı çok kritik bir dönemdeyiz. Ya uçuşa geçeceğiz ya da aynı vaziyette devam edeceğiz. İş görüşmelerine gidiyor ve yurtdışı görevleri önemli.
Hani ya Karun olcaz ya Harun olarak devam edicez bebelerimin rızkı için canımı dişime taktım.

Ay biliyor musun ben de öyle dua ediyorum. Böyle akşam üzeri başlasın, gece sancımı çekeyim sabaha doğru hastaneye gidip doğurayım. Ama eşimin olmadığı haftaya denk gelirse de öğlen olsun diyorum

Evet maalesef doğumhane de kim varsa o giriyor ama zaten dr hiçbir şey yapmıyor normal doğumda ebe ve hemşireler ne lazımsa yapıyor doğum bitiyor dr gelip kontrol ediyor rahmi şöyle dikin diyor eğer çok dikişlik işin varsa parçalandıysan o zaman o dikiyor. E zaten dikiş de bitince kalkıyorsun çataldan geceliğini giyip yürüyorsan yürüyerek yoksa tekerlekli sandalyeyle odana çıkıyorsun bebeğinde ya senle geliyor hemşireyle ya da kontrolleri yapılınca geliyor. Oldu bitti maşallah 1 gece yatıp çıkıyorsun genelde. Yani doğum yapacağın yerdeki ebelerin tecrübesi önemli ilk doğumda ki ebem berbattı ben zaten zor ıkınıyorum diye dr u çağırmıştı dr yukarıdan bebeği itti de öyle çıktı aşağıdan bana ıkınmayı kes demiş ben duymamışım bebek çevrilmeden çıkmıştı beni yanlara doğru paramparça etmişti. Neredeyse 40dk dikti dr beni bir de darlttım seni falan dedi 1,5 sene alışana kadar her ilişkide kanadım. Oturup kalkarken bile zorlanıyordum. İkincide Beylikdüzü ndeydim hemşire öyle tecrübeliydiki Allah razı olsun ondan aynı sorunları yaşamadım. İnşallah aynı ebe duruyordur diye dua ediyorum ismini de bilmiyorum gerçi sadece doğumda gördüm gerçi. Ama çok dua ettim kendisine.

Bende Beylikdüzü ve sırf bunlar yüzünden devlete gidiyorum. Özel sigortam yok ve özel hastaneler bile devlet gibi tıklım tıkış o parayı vermeye değmez diye yeni bir dr gelmiş devlete ona gidiyorum kadın iyi Allah'tan ama işte dediğim gibi 3 kişi bekliyor başında ne olur ne olmaz diye sadece ilacımı yazdırıyorum bebeğe bakıyor varsa tahlil verip çıkıyorum sonuç bile göstermiyorum absürt birşey yoksa sağlık ocağına gidiyorum.

Aynı durumdayım eşim dışarıda değil ama mesai saatinde suyum gelse onun İkitelliden Beylikdüzü ne gelmesini beklemek sıkıntı üstelik çalışırken ona bunu söylesem şeker hastası bir de onu düşünmekle uğraşıcam o yüzden dua ediyorum diğerleri gibi sabah ezanına müteakip gelir inşallah
[/QUOTE]
Benımde esim ywnibosna ben evde tekim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…